miercuri, 24 decembrie 2014

Oglinzile din MU




Mesaj de la Adama canalizat prin Kata

Este provocator să vă găsiți echilbrul și să vă păstrați starea de armonie în haosul care se manifestă peste tot în jurul vostru? Trebuie să faceți un efort extraordinar pentru a păstra o ”inimă orientată” pură atunci când abordați evenimentele de zi cu zi din viața voastră? Pacea, iubirea, armonia, compasiunea, echilibrul și recunoștința își pierd culoarea devenind simple cuvinte .... în loc să fie vibrații strălucitoare, care împuternicesc inima? Oboseala extremă, simptomele fizice ciudate, nerăbdarea, stresul și reacțiile emoționale de tipul roller-coaster ... vă fac uneori zilele chiar și mai frustrante?

Încetați să vă mai răniți pe voi înșivă cu nerăbdarea voastră, judecându-vă pentru incapacitatea voastră de a vedea imaginea de ansamblu. Încetați să vă mai pedepsiți gândind din perspectiva limitată a existenței voastre trei dimensionale. Respirați ... INSPIRAȚI PACE. Depinde de voi dacă vă permiteți sau nu să vedeți perfecțiunea FIECĂRUI EVENIMENT MINUSCUL AL REALITĂȚII VOASTRE PREZENTE. LĂSAȚI ÎN URMĂ toate așteptările voastre și permiteți-vă ca doar să curgeți cu fluxul.

Nu înseamnă că va fi ușor să o faceți. Dar înseamnă să vă dați seama că există un sistem divin de o perfecțiune înaltă care are grijă de realitatea voastră personală. Să recunoașteți Flacăra Albastră a Voinței lui Dumnezeu. Fiecare moment aduce în realitatea voastră ceva din perfecțiunea voastră atemporală. Există un fel de ritm pe care mintea voastră îl dictează în ceea ce privește împlinirea lucrurilor. Și mai există un alt tip de ritm, în toate lucrurile, care vă va prezenta ”TOTUL” la momentul potrivit și în locul potrivit. Observarea Ritmului Perfecțiunii în propria voastră realitate este prima condiție pentru a fi în măsură să interacționați cu acesta.

Această abilitate de a influența evenimentele în propria voastră realitate nu poate veni din mintea voastră ”sigur că” sau ”trebuie să”. Poate veni NUMAI din PACEA INIMII. Da, aceasta este o întrebare foarte bună ”Cum să poți pune în aplicare această pace în haosul total care este prezent peste tot în jurul vostru pe mai multe nivele diferite?” Poate nu la nivelul vostru personal, dar uitați-vă în jurul vostru și veți recunoaște haosul existent în multiplele sale deghizări ... Totuși pacea crează pace și iubirea atrage iubire. Simptomele haosului continuă să încerce să se insinueze în viața voastră. Nu sunteți sfinți ... cel puțin nu chiar acum. Și pentru ca voi să fiți capabili să deveniți un sfânt, și un înger, și maestrul care sunteți cu adevărat ... este necesar să urmați protocolul universal. Uneori este doar un semnal minuscul și alteori este un semnal robust venit de la inima voastră. Acesta vă arată calea.

Acordați-vă la pacea din inima voastră, este SINGURUL loc în care puteți găsi PACEA necesară pentru a putea merge mai departe. Există șase nivele vibraționale de bază pe care să le invitați și să le implementați în inima voastră. Fiecare dintre ele are un tipar de lumină distinctiv. Invocarea lor în conștiința voastră poate crea podul pentru ieșirea din ultimele voastre limitări trei dimensionale. Multe școli mistice au predat acest protocol timp de mii de ani numai acelor adepți aleși care erau pregătiți pentru MIXAREA pe care aceste vibrații o poate crea în corpul vostru fizic.

Datorită recentului ciclu cosmic în care umanitatea a intrat, codurile de acces la aceste vibrații pot fi implementate în sistemul fiecăruia fără să mai fie necesară o pregătire suplimentară. Voi toți sunteți în mod colectiv pregătiți pentru acest capitol care urmează. Intenția pură și calmul pot deschide poarta. PACE – IUBIRE – ARMONIE – COMPASIUNE – ECHILIBRU – RECUNOȘTINȚĂ. Acestea sunt petalele vechii Semințe a Vieții Lemuriene. Împreună ele reprezintă pilonii realității fizice desăvârșite. Vibrațiile lor combinate vă permit să vă invitați în propriul vostru sistem Sinele vostru mai înalt dimensional. Începeți să lucrați cu aceste vibrații în inima voastră. Simțiți cum una câte una își găsesc locul lor perfect în corpul vostru fizic.

Stați cu Pacea. Lucrați cu Pacea. Simțiți cum această Pace devine parte din voi și emană din fiecare celulă a voastră. Fiecare celulă și fiecare respirație a voastră poate fi umplută cu ea. Când ”Respirația Păcii” este tipul de respirație pe care îl practicați în fiecare moment conștient al vieții voastre, atunci pacea va fi cu adevărat prezentă în sistemul vostru. ”Sistem” în acest caz înseamnă cu mult mai mult decât corpul vostru fizic. ”Sistemul” este întreaga realitate fizică din jurul vostru.

Când pacea începe să devină unul din Pilonii realității voastre, atunci oglinda începe să funcționeze. Vechii Lemurieni erau pe deplin conștienți de legea universală că orice și-ar dori să vadă manifestându-se în viețile lor, este necesar să se manifeste din interior. Oglinzile din MU au fost instrumentul pentru a păstra vie această înțelepciune. Reflexia din oglinzi a fost realitatea lor. Oglinzile erau prezente în casele lor și oglinzile erau prezente în templele lor. Templul Oglinzilor a fost casa Discului din MU.

Știți când reflectă aceste oglinzi ”perfecțiunea divină totală”? Atunci când primesc de la privitor impulsurile PĂCII IUBIRII ARMONIEI COMPASIUNII ECHILIBRULUI RECUNOȘTINȚEI ... Dacă simțiți să invitați în viața voastră unul dintre cele mai vechi daruri Lemuriene, doar puneți o oglindă într-un loc sacru din casa voastră. Plasarea unei oglinzi sacre este ca și acceptarea frumuseții reflexiei ei în viața voastră. Frumusețea voastră va fi reflectată în jurul casei voastre și frumusețea voastră va fi reflectată în realitatea care este peste tot în jurul vostru.

Cum poate deveni o oglindă, oglindă sacră? Prin pura intenție a celui ce o folosește. Dacă aduceți în fața oglinzii voastre propriile voastre minuni interioare, atunci ele vor fi reflectate înapoi către voi. Prima dată de oglinda voastră și apoi de viața voastră. Pacea este într-adevăr prima emanație care este necesar să fie reflectată. Prin respirații adânci, simțiți cum pacea preia conducerea în întregul vostru corp fizic. Pacea este necesar să strălucească prin fiecare celulă vie a corpului vostru. Atunci când Pacea este prezentă în fiecare respirație conștientă, faceți același lucru cu IUBIREA: simțiți Iubirea cu fiecare respirație conștientă pe care o faceți. Iubirea va deschide calea către Armonie. Armonia este următorul atribut. Armonia va deschide calea către Compasiune. Compasiunea către Echilibru. Echilibrul către Recunoștință. Acestea sunt cele șase petale sacre ale SEMINȚEI Vieții.

Practicați în fiecare zi această Ceremonie a Oglinzii și veți experimenta miracole. În plus, acest lucru va deschide prezența voastră fizică față de întoarcerea vibrației cinci dimensionale a iubirii Lemuriene. Ce este această vibrație? Este Iubirea necondiționată pură a UNIMII în frumusețea diversității a lumii manifestate. Este bătaia de inimă constantă în comun cu forțele creatoare ale universului și dincolo de ele. Cu cât sunteți mai conștienți de conexiunea cu oglinda voastră sacră, cu atât mai vizibil va deveni noul vostru corp de diamant strălucitor mai înalt dimensional – în actualul vostru ”loc de joacă” trei dimensional numit Pământ. Aceste atribute vibraționale vii vă crează noua aură. Corpul vostru Cristalin conectează fiecare celulă a corpului vostru fizic la fiecare celulă vie a universului ... acesta arată ca și stălucitorul strat de gheață care acoperă pădurea iarna. Pare translucid, dar așteptați până când îl atinge prima rază de SOARE ... Devine un soare multiplicat de mii de sori.  

Totul este vibrație. Învățarea elementelor de bază ale noii voastre realități vă ajută să fiți în măsură să visați în mod corespunzător în formă fizică noua voastră viață. Sunteți pregătiți să creați. Sunteți pregătiți să vă aprindeți puterea voastră divină. Folosiți-vă înțelepciunea și invitați-vă Lumina divină să acționeze. Oglindiți-vă perfecțiunea în lume.


Adama  


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.