duminică, 21 decembrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 21 Decembrie 2014




Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Dragilor, solstițiu de iarnă Fericit! Energia acestui solstițiu special aduce cu ea schimbare și o energie care este puternic experimentată de către mulți ca o sensibilitate profundă la toate lucrurile din jurul lor.

Ceea ce noi vă oferim de Crăciun este un mesaj de Pace și Bucurie pe care îl curgem către voi cu multă iubire și pe care voi îl puteți curge apoi ca și darul vostru către ceilalți. Cuvintele pace și bucurie sunt văzute peste tot în perioada Crăciunului și totuși foarte puțini le iau în serios, mai degrabă le văd ca pe niște cuvinte frumoase pe o felicitare de Crăciun. Faceți ca adevărata Pace să fie darul vostru către întreaga lume în fiecare zi a anului.

Adevărata pace între țări și chiar între indivizi nu va fi dobândită niciodată prin tratate sau contracte, pentru că substanța păcii (o conștiință a păcii) nu este prezentă. Pacea este o stare de conștiință care recunoaște, respectă și acceptă unitatea vieții, fie că celălalt este o plantă, un animal sau o persoană. Numai pacea adevărată poate manifesta libertatea adevărată, libertatea de a fi cine și ceea ce ești cu adevărat. Pacea este rezultatul firesc al unei conștiințe a Unimii care, în sensul său cel mai pur, este iubirea necondiționată. Atâta timp cât separarea rămâne conștiința dominantă a lumii, nu va putea fi niciodată o pace adevărată.

Pacea, atât în interior cât și în exterior, nu este obținută prin lupte pentru putere, război sau violență. Războiul nu a adus niciodată o pace adevărată și durabilă și pur și simplu a creat momente de acalmie a violenței permițându-i în același timp să izbucnească în altă parte. În acest moment, substanța din care este formată pacea nu este încă pe deplin prezentă în conștiința consensuală a lumii. Pacea adevărată și durabilă după care tânjește omenirea și pe care o predică, în special de Crăciun, se va manifesta numai atunci când conștiința impersonală a lumii se va schimba și va realiza Unimea. Acest lucru se întâmplă acum pe măsură ce fiecare persoană se trezește pentru că fiecare scânteie de lumină dizolvă un pic din vechea energie dintr-o conștiință universală densă. Și asta este ceea ce va aduce schimbarea pe care o căutați.

Trimiteți darul vostru de pace către ne-treziții care caută să rezolve nefericirea și frustrarea prin violență. Trimiteți-i pace lui Gaia prin acțiuni de recunoaștere și iubire față de toate regatele sale. Regatul animal nu a fost niciodată creat pentru ca oamenii să se folosească de el și să-l abuzeze. Și animalele trăiesc multe vieți și sunt aici pentru a învăța și a evolua în timp ce asistă omenirea cu iubire necondiționată, companie și vindecare. Chiar și animalele numite ”sălbatice” sunt demne de respect și pace pentru că și ele suferă din cauza conștiinței lumești a dualității și separării. Să nu vă îndoiți niciodată de faptul că va veni timpul în care ”leul va dormi împreună cu mielul” pentru că în energia mai înalt dimensională nu există nici o discordie.

Pacea este ceea ce experimentați atunci când întindeți o mână iubitoare acolo unde este nevoie. Pacea este ceea ce experimentați atunci când vă plimbați printr-o pădure liniștită sau examinați îndeaproape perfecțiunea unei flori. Pacea este ceea ce experimentați atunci când vă uitați în ochii altcuiva și recunoașteți Divinitatea. Pacea este a voastră sau nu este, alegerea vă aparține dragilor, pentru că voi toți aveți liber arbitru. Așa cum pretindeți pacea pentru voi înșivă, sunteți capabili apoi să o curgeți și spre alții.

Unii vor spune, eu nu pot să-mi găsesc pacea din cauza situației mele. Pacea este întotdeauna prezentă și ea nu depinde niciodată de circumstanțele exterioare pentru că ea este o calitate a Divinului. Pacea personală vine din realizarea că ”Eu nu pot fi niciodată separat/ă de cine și ce sunt indiferent de care sunt circumstanțele exterioare.” Viața pe Pământ poate fi într-adevăr o luptă până când într-o zi este atins un anumit punct evolutiv și dificultatea experiențelor se reduce sau încetează de tot pentru că acum elevul este pregătit să învețe și să fie învățat din interior.

Nimeni nu vă poate separa de Pacea voastră dragilor, niciodată, este dreptul vostru din naștere. Ignoranța este cea care acționează pentru a separa, aparent, un individ de bunul său – un ”bun” care este adeseori pur și simplu un concept.

Bucuria este o fațetă a păcii, un sentiment interior de lejeritate în ciuda condițiilor exterioare. Bucuria știe că Eu sunt, Eu voi fi întotdeauna și Eu am fost întotdeauna și în bucurie nu există frica de moarte. Bucuria îi permite unei persoane să râdă și să iubească și să se bucure de plăcerile de a fi în formă umană prin înțelegerea faptului că aceste lucruri reprezintă realitățile spirituale ale completitudinii, plenitudinii și unimii.

Bucuria este energia cea mai apropiată de Divin și afectează tot ceea ce faceți și ce spuneți. Fără vreun gând conștient, un câmp energetic plin de bucurie poate acționa ca un balsam de vindecare. Chiar și cei care nu sunt conștienți de adevărul spiritual vor experimenta ceva atunci când vor intra în contact cu un câmp energetic plin de Lumină și bucurie. Acest lucru va provoca frică în unii și înălțare în alții, în funcție de starea lor de conștiință.  

Permiteți-vă să experimentați bucuria. Mai există în continuare multe învățături false în grupurile religioase care spun că cineva trebuie să sufere în scopul de a deveni spiritual. Mai există și cei care cred că auto-tortura și sacrificiul sunt căi către ”sfințenie”. Aceste învățături sunt foarte vechi și false și le-a trecut demult timpul ca să fie dizolvate în neantul care sunt. Divinul este pace, bucurie, completitudine, plenitudine și, prin urmare, ceea ce voi sunteți deja.

Nu există nici o pustietate sau tristețe în tărâmurile mai înalte, dragilor. Numai ignoranța a dat naștere neînțelegerilor și suferinței pe care omenirea le-a experimentat pentru atâta amar de vreme și pe care unii încă mai au nevoie de timp să le învețe.

Pacea și bucuria sunt disponibile pentru a fi experimentate în timp ce sunteți pe Pământ în orice moment și de către orice persoană care alege să renunțe la limitările dualității și separării și să trăiască în adevăr.

Revendicați și bucurați-vă de experiența adevăratei Păci și Bucurii în acest moment și pentru totdeauna, dragilor.

Crăciun fericit.

În Pace și Bucurie, noi suntem Grupul Arcturian. 12/21/14

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.