joi, 25 decembrie 2014

Privind în Urmă pentru a Merge Înainte – Anul 2004


 De Suzanne Lie

Intrând în ultimele zile ale anului 2014, îmi dau seama că am scris câte un Buletin informativ aproape în fiecare lună începând din 24.11.2013. Simțindu-mă nostalgică, am decis să găsesc o scriere reprezentativă pentru fiecare an, preferabil dintr-o lună apropiată sfârșitului de an.
Azi încep să cobor pe calea amintirilor către 1 Ianuarie 2015.
Trimit multe mulțumiri și iubire necondiționată mulților mei prieteni minunați care merg pe acest drum împreună cu mine.

2004


Expansionarea Chakrei Gâtului

Cea de-a Cincea Chakră a noastră, situată la nivelul gâtului, guvernează vorbirea, auzul, comunicarea, exprimarea de sine, grația și ascultarea Sinelui nostru Mai Înalt. Această chakră ne îndeamnă să ne găsim ”SINELE” nostru Multidimensional și să-l comunicăm prin intermediul creativității noastre.

Glanda endocrină pentru această chakră este este glanda tiroidă. Tiroida este o glandă în formă de fluture care este înfășurată în jurul părții din față a traheei, chiar sub mărul lui Adam.

Cea de-a Cincea Chakră produce hormonii care influențează în mod esențial fiecare organ, țesut și celulă din corp pentru a regla metabolismul corpului, funcționarea organelor, ritmul cardiac, nivelul de colesterol, greutatea corporală, nivelul de energie, forța musculară, starea pielii, regularitatea menstruației, memoria și multe alte condiții.

Cu alte cuvinte, tiroida comunică cu întregul nostru corp și ajută la reglarea stării noastre de bunăstare și de sănătate în general.

Având în vedere că de-a Cincea Chakră guvernează simțul auzului, aceasta guvernează și abilitatea noastră de a ne auzi conversațiile interioare. Dacă nu putem auzi dialogurile care sunt în mintea noastră, nu vom fi conștienți de modul în care gândurile noastre emoționale interacționează cu, întrerup și distorsionează comunicările noastre din exterior.

Una dintre puterile acestei chakre este abilitatea noastră de a ne asculta sinele, astfel încât să ne putem conecta cu ghidarea noastră interioară înainte de a încerca să dăm o soluție unei dispute cu cineva. Aceasta este abilitatea care crează adevărata intimitate cu ceilalți – ȘI cu noi înșine.

Cea de-a Cincea Chakră este prima chakră care este guvernată de către simțurile noastre mai înalte care ne direcționează atenția pentru a accesa Conștiința Colectivă a lui Gaia. Dacă putem trece de la conștiința individuală la conștiința planetară, vom fi capabili să facem față într-un mod mult mai eficient provocărilor care ne stau în față.

Comunicarea cu SINELE nostru prin Chakra Gâtului este primul pas în recunoașterea faptului că noi suntem Zei și Zeițe în pregătire. Asemeni unei mici semințe care cade dintr-o floare, noi am ajuns în dimensiunea a treia pentru a învăța să înflorim în propria noastră floare. Aici ne lovim de multe greutăți deoarece solul este adeseori uscat și nefertil. Cu toate acestea, numai prin înfruntarea conflictelor noastre interioare și exterioare creștem în SINELE nostru cel mai creativ.  

Pentru a înțelege și deschide pe deplin imensa putere a Chakrei Gâtului vă rog să urmați legăturile (link-urile) de mai jos în ordinea în care ele sunt prezentate.

Meditație pentru Chakra Gâtului

A deveni UNA cu cea de-a Cincea Chakră

Un Mesaj de la Gaia – cea de-a Cincea Chakră

Ceremonia pentru Chakra Coroană a Elohimilor


Respirația Conștientă

Chakra Gâtului vă mai reamintește și să respirați în mod conștient. Atunci când respirați în primul rând pe nări, în timp ce sunteți PREZENȚI în respirația voastră, începeți să vă dați seama că respirația voastră se schimbă. Respirația voastră se schimbă nu pentru faptul că voi ați schimba-o în mod conștient, ci pentru că PREZENȚA voastră vă permite ca în mod conștient să adunați prana din lumea exterioară și să o integrați în lumea voastră interioară.

În timp ce sunteți PREZENȚI, respirația voastră încetinește, devenind mai lungă și mai rafinată. Cantitatea crescută de prana pe care o integrați în sistemul vostru, vă crește câmpul electro-magnetic și ridică vibrația atât a lumii voastre interioare cât și a celei exterioare. Pe măsură ce vibrația voastră interioară crește, la fel se întâmplă și cu mediul din jurul vostru.

Aliniați-vă Chakra Coroană cu Marele Soare Central și cu Chakra voastră Rădăcină, cu Inima lui Gaia în centrul Mamei Pământ. În cele din urmă, voi nu respirați numai pentru voi înșivă, ci și pentru camera voastră, pentru clădirea voastră, pentru orașul vostru, pentru națiunea voastră, pentru continentul vostru, pentru emisfera voastră, pentru planeta voastră.

Cu fiecare in-spirație voi aduceți în interior o nouă viață de la fotonii Spiritului și cu fiecare ec-spirație voi eliberați vechiul prin Polul Său Sud. Fiecare eliberare prin Polul Sud susține noua curgere de la Soarele Central în interior de la Polul Nord. Această respirație purifică nu numai propria voastră Esență ci și Esența lui Gaia. Esența are în mod înnăscut o încărcătură pozitivă care animează tot ceea ce ea atinge, aducându-i un magnetism pozitiv.

Astfel, în timp ce sunteți PREZENȚI în respirația voastră, experimentați magnetismul de la lumile interioare amestecat cu magnetismul de la lumile exterioare. Pe măsură ce eliberați întunericul și aduceți în interior Lumina, îi dați Esenței voastre o încărcătură pozitivă. Această încărcătură pozitivă permite undelor voastre cerebrale să se schimbe.

În timp ce vă concentrați pe respirația voastră, corpul vostru fizic se relaxează și voi treceți de la Undele Beta la Undele Alfa. Conștiința Undelor Alfa permite celulelor voastre să rezoneze cu încărcătura crescută a respirației voastre. Apoi, Corpul vostru Emoțional devine clar, fluid și armonios, lucru care-i permite imaginației voastre să se expansioneze odată cu intensificarea focalizării voastre interioare. Apoi, treptat, conștiința voastră se mută treptat de la Conștiința Undelor Alfa la cea a Undelor Theta.

Conștiința Undelor Theta îi permite Corpului vostru Mental să devină calm, pașnic, lucid și focalizat. Gândurile voastre devin un aspect al respirației voastre pe măsură ce lumea voastră interioară se expansionează și lumea voastră exterioară scade în importanță și devine reflexia vieții voastre interioare. Cu iluziile lumii exterioare retrogradate la ”drama celei de-a treia dimensiuni”, conștiința voastră trece treptat de la Undele Theta la undele Delta.

Conștiința Undelor Delta vă permite să primiți în mod conștient fluxul de informații de la Esența Soarelui Central și beatitudinea Uniunii cu Tot Ceea Ce Este. Prezența voastră Spirituală Eu Sunt poate deschide poarta către Podul Curcubeu și permite trecerea, astfel încât Sufletul/SINELE să intre în forma voastră fizică pentru a împământa în mod conștient Spiritul în Materie.

Am făcut o meditație în care am fost instruită să adaug secțiunea de mai jos acestui proces.
Sper că voi, minunații mei cititori, mă veți însoți în această activitate postând răspunsurile voastre.
Apoi, în timp ce ”Privim în urmă pentru a Merge Înainte” putem face acest lucru împreună.
Încep prin a posta răspunsurile mele.

Cei 5 W

WHO – CINE v-ați văzut pe voi înșivă a fi în 2004? (felul în care ne percepem sinele este CINE suntem)
WHAT – CE făceați? (și felul în care acel ”făceați” vă influența percepția de sine)
WHERE – UNDE trăiați? (locul în care trăim ne influențează foarte mult)
WHEN – CÂND ați fost cel mai conștienți de SINELE vostru în acel an?
WHY – DE CE ați fost conștienți de SINELE vostru în acel ACUM?

Dacă doriți să vă postați răspunsurile acest lucru va ajuta în Unitatea Conștiinței noastre.

VĂ MULȚUMESC TUTUROR PENTRU MINUNATA VOASTRĂ ÎMPĂRTĂȘIRE
Mai jos sunt amintirile mele legate de 2004

WHO – CINE cu ambii mei părinți decedați, am intrat într-o nouă formă a maturității
WHAT – CE am simțit că aș putea să ”ies” ca și ”sinele meu real”
WHERE – UNDE m-am mutat în casa visurilor mele, lucru care mi-a stimulat foarte mult creativitatea
WHEN – CÂND pentru prima dată în viața mea m-am putut vedea pe mine însămi ca artist
WHY – DE CE am avut sentimentul unei mari libertăți de A FI adevăratul meu SINE
Anul 2004 a fost un an FOARTE bun


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.