marți, 2 decembrie 2014

Stări de Conștiință



Mesaj primit prin Suzanne Lie

Vă cerem vouă tuturor să intrați în Nucleul formei voastre fizice, care se va schimba în funcție de nevoile voastre trupești. Vehiculele voastre pământești au început să se transforme acum în mod serios. Prin urmare, vehiculul vostru fizic va avea nevoie de atenția conștiinței voastre aflate într-o continuă expansiune. Veți vedea că a fost nevoie de o perioadă mai lungă de ”timp” astfel încât corpul vostru să se familiarizeze suficient de mult cu acest câmp energetic mai înalt pentru ca el să poată începe să accepte această frecvență a luminii ca fiind benefică și nu dăunătoare.

Această experiență este ca și cum ați păși prin apă rece sau într-o baie fierbinte. În primul moment ”temperatura” este inconfortabilă, dar pe măsură ce corpul vostru se adaptează la noua temperatură, aceasta devine mult mai ”normală”. Același lucru se întâmplă și cu temperatura/frecvența luminii care pătrunde din ce în ce mai mult în corpul lui Gaia și a TUTUROR locuitorilor Ei.

Exact așa cum voi aveți nevoie de un pic de ”timp” înainte să vă obișnuiți cu apa care a fost prea fierbinte sau prea rece, conștiința voastră și corpul vostru au nevoie de ”un pic de timp” înainte ca voi să puteți accepta pe deplin această frecvență mai înaltă a luminii. Membrii echipei noastre aflate departe de casă care sunt treziți la Misiunea lor, au fost primii care au acceptat în mod deschis și s-au predat procesului de transmutare pe care această lumină mai înaltă îl oferă.

Pentru voluntarii noștri, această lumină este asemănătoare cu o ”amintire de Acasă” în care realitatea a fost mai luminoasă, mai transparentă și ușor de transmutat prin intermediul gândurilor și emoțiilor. Aceia dintre voi care purtați vehicule pământești, umane sau altfel, care vă puteți aminti adevăratul vostru SINE nu sunteți speriați de această lumină. Prin urmare, voi nu-i opuneți rezistență. Ba dimpotrivă, vă puteți aminti să vă predați ei.

Amintirea expresiilor mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru vă reamintește expresia VOASTRĂ purtând un vehicul pământesc căruia această lumină mai înaltă îi este familiară. La început, conștiința voastră umană opune rezistență luminii pentru că nu o simte familiară. Deoarece ”la ce opuneți rezistență, persistă”, cu cât mai mult vă identificați senzațiile ca fiind ”inconfortabile”, cu atât mai multă rezistență le veți opune. În acest fel, senzația de disconfort va persista.

Pe de altă parte, dacă mențineți o legătură constantă cu stările voastre de conștiință mai înalte, vă veți aminti ”senzația” Corpului vostru de Lumină. Apoi vă veți aminti că această frecvență mai înaltă a luminii este un memento de Acasă și veți fi capabili să vă predați senzațiilor de transmutare a corpului vostru într-o frecvență mai înaltă.

Unul dintre principalele simptome ale transmutării este oboseala. De fapt, chiar și în timp ce stați liniștiți sau relaxați, corpul vostru ”lucrează” atât de intens de parcă ați alerga într-o cursă. Într-un fel, alergați într-o cursă, în care să vă amintiți cine sunteți astfel încât să vă puteți preda în acest proces. Vă reamintim că diferite componente ale vehiculului vostru fizic vor fi transmutate în ”momente” diferite.

Vehiculul vostru pământesc este totuși un ”vehicul al timpului”, ceea ce înseamnă că este un vehicul prins în timp. Deoarece acest vehicul este prins în timp îmbătrânește, obosește, are nevoie să mănânce în mod regulat și ajunge să fie copleșit de tot ceea ce trebuie să FACĂ în termenele date. Și pe deasupra tuturor acestor restricții, corpul vostru trece printr-o transmutare majoră în timp ce, simultan, voi trebuie să folosiți, aveți grijă și să trăiți în acel vehicul pământesc extrem de limitat și în continuă schimbare.  

Acum înțelegeți de ce vă simțiți de multe ori atât de inconfortabil? Sunteți ”între”. Mulți dintre voi nu v-ați amintit încă pe deplin adevăratul vostru SINE Multidimensional. Prin urmare, nu puteți să vă păstrați starea de conștiință principală în banda cinci dimensională din conștiința voastră multidimensională.

Vă recomandăm ca, în timp ce mai purtați un vehicul pământesc, conștiința voastră principală să rămână în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional, deoarece ”corpul vostru de lumină” șase dimensional v-ar epuiza forma fizică. Cu alte cuvinte, acea stare de conștiință ar fi ca și cum ați rula o aplicație sofisticată pe un vechi calculator DOS. 

Prin urmare, atunci când călătoriți inter-dimensional prin intermediul conștiinței voastre, lăsați un păzitor interior cinci dimensional care să aibă grijă de vehiculul vostru pământesc. Maeștrii Ascensionați au avut drept păzitori oameni întrupați care au vegheat asupra vehiculului lor fizic în timp ce ei se întorceau Acasă în vizită și să primească informații noi.

În zilele voastre, voi va trebui să desemnați o expresie interioară a SINELUI vostru care să vă protejeze vehiculul până când vă veți aminti pe deplin arta bi-locării. Odată ce vă aduceți aminte în mod conștient cum să vă bi-locați, VOI sunteți păzitorul interior în timp ce tot voi călătoriți inter-dimensional. În acest fel voi sunteți amândoi, atât păzitorul cât și călătorul.

Cu toate acestea, creierul vostru fizic, fiind mai mult asemeni unui vechi calculator DOS, nu poate evalua acele informații și va intra adrenalina în alertă. Această alertă a adrenalinei poate să fie dăunătoare vehiculului vostru fizic din cauza faptului că răspunsul hormonilor ”luptă/fugi” poate fi periculos dacă trupul vostru nu este activ și adrenalina nu circulă în mod corespunzător.

Prin urmare, este nevoie ca voi să vă activați conștiința multidimensională astfel încât conștiința voastră mai înalt dimensională să poată supra-lumina și proteja conștiința voastră trei dimensională. În acest fel, SINELE vostru Multidimensional poate să vă învețe cum să vă ”întindeți limitele” conștiinței pentru a include și dimensiunile mai înalte.

S-ar putea să fiți sau să nu fiți conștienți de multitudinea ”încercărilor” în dimensiunile mai înalte prin care treceți în fiecare zi. Chiar s-ar putea să vă întrebați ”De ce sunt atât de obosit/ă? Nu-mi pare deloc că aș fi făcut prea multe. Eram în stare să fac aceste lucruri fără să mă obosesc în așa hal. Îmbătrânesc?”

Răspunsul nostru este ”Nu! Dragi voluntari pentru Ascensiunea lui Gaia, voi ieșiți din timp. Deoarece corpul vostru este un vehicul al timpului, el ajunge să fie foarte confuz și perturbat fără termene precise, fizic perceptibile, pentru programele și activitățile voastre.”

”Dar ce pot face în legătură cu acest lucru?” întrebați voi. ”Vreau să mă întorc Acasă, dar încă mai trebuie să funcționez aici pe Pământul 3D. Nu-i așa?”

”Da”, vă răspundem noi, ”Aveți dreptate că încă mai trebuie să funcționați pe Pământ, deoarece misiunea voastră nu a fost încă încheiată. De fapt, în percepția vehiculului vostru pământesc 3D, elementul multidimensional al misiunii voastre este de abia la început. Din fericire, aspectele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional sunt libere de toate limitările timpului.

Odată ce vă eliberați de separarea și limitarea conștiinței voastre 3D timp/spațiu, vă puteți întoarce la nava voastră multidimensională sau la planeta voastră natală și/sau să vizitați nenumărate realități și apoi să vă întoarceți în vehiculul vostru pământesc în secunda următoare celei în care ați plecat.”

Vedem că mulți dintre voi experimentați aceste ”scăpări de timp”. Mergeți în altă cameră, sau schimbați scaunul și vă mirați de ce ați ales să faceți acest lucru și de ce vă simțiți atât de dezorientați. Dați-ne voie să vă explicăm.

Deoarece creierul vostru trei dimensional nu a fuzionat încă pe deplin cu mintea voastră multidimensională, apare un ”salt în timp”. Când vă părăsiți corpul, lăsându-vă păzitorul interior de gardă, VOI săriți afară din foarte limitatul vostru creier trei dimensional în mintea voastră multidimensională nelimitată și atemporală.

Creierul vostru trei dimensional poate să perceapă doar o scurtă experimentare a ”ieșirii din timp”. Apoi, în ceea ce undele Beta ale conștiinței voastre trei dimensionale socotește drept o secundă, vă întoarceți în vehiculul vostru de timp. Odată ce sunteți pe deplin fuzionați cu mintea voastră multidimensională, veți fi capabili să vă amintiți mesajele, experiențele și aventurile SINELUI vostru Multidimensional.

Aceste amintiri au nevoie de unda transportoare a undei Theta a conștiinței. Unda Theta a conștiinței a fost numită ”Conștiința Șamanică” deoarece ea permite o experimentare conștientă a călătoriilor voastre inter-dimensionale. Unda Alpha a conștiinței vă ajută să vă amintiți visele voastre patru dimensionale și undele Delta ale conștiinței vă permit să vă amintiți excursiile voastre în lumile fără formă mai înalt dimensionale.

Acum vorbim un moment despre undele voastre cerebrale și stările voastre de conștiință:
Undele cerebrale, la fel ca toate undele, sunt măsurate în două feluri. Primul, este după frecvență sau viteza impulsurilor electrice. Frecvența este măsurată în cicluri pe secundă (cps sau HZ) variind de la 0.5 cps la 38 cps. Al doilea tip de măsurare este după amplitudine, sau cât de puternică este unda cerebrală. Sunt patru categorii de unde cerebrale: Beta, Alpha, Theta și Delta. Când vă accesați SINELE Multidimensional, sunteți capabili să folosiți o combinație a tuturor celor patru unde cerebrale.




Undele cerebrale Beta reprezintă abilitatea voastră să vă procesați în mod conștient gândurile. Vă petreceți cele mai multe momente de veghe în undele Beta de conștiință, în care undele voastre cerebrale pulsează între 13 și 39 cicluri pe secundă. În această stare, atenția voastră este focalizată pe lumea voastră exterioară de zi cu zi.  

Când vă aflați în această stare de conștiință, în cea mai mare măsură sunteți focalizați pe activitatea logică, secvențială a emisferei stângi, în timp ce creierul este ocupat să proceseze nenumăratele informații care îi parvin prin cele cinci simțuri fizice ale voastre.

Cu aceste unde cerebrale, starea voastră principală de conștiință este în corpul și realitatea voastră trei dimensională.

Undele cerebrale Alpha au capacitatea să facă legătura între mintea voastră conștientă și/sau mintea voastră inconștientă sau supraconștientă. Undele Alpha crează adeseori imagini vii și o conștientizare relaxată, detașată. Când vă relaxați total, treceți în undele Alpha, care sunt între 8 și 12 cps. Undele Alpha sunt mai reduse în frecvență decât cele Beta, dar au o amplitudine mai mare.

O persoană care își face timp să reflecteze, mediteze sau își ia o pauză din activitatea de zi cu zi, intră adeseori în starea de conștiință Alpha. Când sunteți în starea de conștiință Alpha, sunteți conștienți de ambele emisfere ale creierului vostru, și cea stângă și cea dreaptă. Prin urmare, voi puteți experimenta ”gândirea cu tot creierul”, ceea ce vă permite să aveți idei creatoare în timp ce le și documentați și/sau le puneți în practică.

Cu aceste unde cerebrale, starea voastră de conștiință principală este de obicei în cea de-a patra dimensiune  și/sau sunteți pe deplin focalizați pe un efort creator.

Undele Theta sunt creativitatea voastră inconștientă, insiprația și conectarea voastră spirituală. Undele Theta, 4 la 7 cps, sunt asociate cu cea mai profundă experimentare a meditației și creativității. Undele Theta sunt chiar mai lente decât Beta sau Alpha și sunt în mod obișnuit și de o amplitudine mai mare. Când vă restrângeți focalizarea principală pe sinele vostru interior, puteți intra în undele Theta.  

În această stare este dificil pentru conștientizarea voastră trei dimensională să mențină un contact conștient cu corpul vostru fizic, precum și cu lumea voastră exterioară. Ca să mențineți această stare de conștiință este necesar să vă păstrați corpul liniștit. Sunteți atât de focalizați pe lumea voastră interioară, încât nu ați fi în siguranță să vă mișcați prin lumea voastră fizică. Când sunteți în această stare de conștiință sunteți capabili să vă fuzionați creierul trei dimensional cu mintea voastră multidimensională.

Cu aceste unde cerebrale, starea voastră de conștiință principală este de obicei în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Undele cerebrale Delta sunt empatia voastră supraconștientă, interacțiunea și deplina conectare cu percepțiile SINELUI vostru Multidimensional. Undele Delta au cea mai mare amplitudine și frecvența cea mai lentă. Aceasta variază de obicei de la 0.5 la 4 cps. Dacă undele voastre cerebrale ar coborî la zero, probabil că ați fi diagnosticați ca fiind în moarte cerebrală. Cu toate acestea, practicanții yoghini pot ajunge în mod conștient în această stare de conștiință.

În această stare de conștiință corpurile voastre sunt în modul hibernare. De fapt, undele cerebrale Delta sunt adeseori asociate cu a fi în comă. Când te afli în conștiința undelor cerebrale Delta poți să-ți reglezi temperatura corpului și ritmul cardiac. Poate părea ca și cum ați fi morți, dar sunteți capabili să vă revigorați singuri.

Aveți aceste abilități mari pentru că starea voastră de conștiință principală este în spectrul SINELUI vostru Multidimensional. 

Încheiem transmisia noastră de astăzi reamintindu-vă că VOI sunteți Creatorul stării voastre de conștiință. În plus, starea voastră de conștiință este cea care dictează în mare măsură realitatea pe care voi o creați.

Binecuvântări vouă tuturor! Ne vom întoarce, pentru că noi nu plecăm NICIODATĂ.

Familia voastră Arcturiană.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.