sâmbătă, 6 decembrie 2014

Transmisie Arcturiană către Pământ Partea 1-a




Mesaj transmis prin Suzanne Lie

Dragi cititori,
Tocmai am terminat de revizuit cea de-a patra carte a Perspectivelor Pleiadeene asupra Ascensiunii. Ea este intitulată ”Acesta este ACUM-ul”. Există câteva mesaje deosebit de informative în întreaga carte pe care aș vrea să vi le împărtășesc. Am editat această carte destul de puțin și unele dintre aceste mesaje nu au fost în prima ediție. De asemenea, cartea nu va publicată pentru atât de puțin. Prin urmare, am decis că deoarece și eu am nevoie să citesc aceste mesaje de câteva ori ca să le înțeleg cu adevărat, atunci chiar dacă le-ați citit cu mult timp în urmă, ele sunt mai oportune acum decât oricând.

Dragi Oaspeți Iluștri și Ființe de pe Pământ,
          Bine ați venit la transmisia noastră spontană către Pământ. În această transmisie avem onoarea să avem alături de noi însoțitori ființe din diferite dimensiuni și linii temporale. Spunem ”ființe”, deoarece această transmisie vine spre voi prin codurile de lumină pe care persoanele, animalele și plantele le pot absorbi în conștiința lor ca să accepte o ”cunoaștere” a informațiilor.

          Fiecare dintre voi va primi aceste informații în funcție de specia, forma și conștiința sa. Da, regatul vostru pământesc al plantelor este foarte viu și acceptă cu nerăbdare toate transmisiile noastre. Ne vom începe mesajul prin a vă vorbi puțin despre lumină astfel încât voi să puteți traduce mult mai ușor limbajul luminii pe care noi îl folosim în limbajul expresiei voastre împământate curente.

          Lumina există în unități numite fotoni. Fotonii nu au densitate și nici o încărcătură și călătoresc dincolo de limitele ”timpului”. Prin urmare, componenta principală a luminii este, de fapt, atemporală. Din moment ce noi vorbim cu voi prin Limbajul Luminii. Deoarece forma voastră fizică dispune de nenumărați fotoni, precum și de protoni, care de asemenea călătoresc dincolo de viteza luminii, voi sunteți înnăscute ființe de lumină ascunse într-un înveliș de lut.

Prin urmare, frecvențele mai înalte ale conștiinței voastre multidimensionale și mult din vehiculul vostru de lut, există dincolo de timp. Frecvențele mai înalte ale ”SINELUI” vostru rezonează dincolo de holograma Pământului trei dimensional. Cu alte cuvinte, componentele principale ale formei voastre fizice nu sunt limitate la Pământul trei dimensional.

Vehiculul vostru de lut conține frecvențele mai joase ale conștiinței voastre, precum și vastele cantități de emoții bazate pe frică. Aceste emoții vă coboară conștiința la frecvența supraviețuirii. Când sunteți în modul supraviețuire, vehiculul vostru se umple cu adrenalină, care vă coboară și mai mult conștiința în realitatea bazată pe luptă sau fugi.

De aceea, îi reamintim echipei noastre aflată departe că dorința voastră de a fugi de pe Pământ nu este în concordanță cu iubirea voastră necondiționată înnăscută, ci o anomalie a fricii voastre. Prin urmare, vă cerem să vă focalizați atenția nu pe lupta împotriva întunericului sau pe fuga într-un loc mai bun. Mai degrabă focalizați-vă pe beatitudinea care curge prin sentimentul iubirii necondiționate.

Gândurile vă vin din creierul vostru, dar emoțiile apar din interiorul corpului vostru. Mulți oameni au spus că emoțiile nu pot fi controlate, lucru care este adevărat atunci când experimentați conștiința bazată pe frică. Cu toate acestea, atunci când vă amintiți să trimiteți iubire necondiționată în fiecare provocare și/sau situație stresantă, veți deveni maestrul/stăpânul sentimentelor voastre. Ca Maestru, vă puteți controla emoțiile pentru că vă puteți controla starea de conștiință.

Starea de conștiință este cea care vă determină alegerile percepției. Când sunteți într-o stare de conștiință joasă, frica pătrunde cu ușurință în gândurile voastre ca să creeze o frică și mai mare. Apoi căutați cauza fricii în locul soluției date de iubirea voastră necondiționată înnăscută.

Pe de altă parte, atunci când trăiți din centrul vostru, voi deveniți lumina propriului vostru Soare Central și miriadele de fotoni ai voștri fac din corpul vostru o Galaxie de lumină. Fiecare atom din corpul vostru servește ca un Soare cu miriade de planete care se rotesc în jurul lui. Când gândiți despre voi înșivă în acest fel, nu este un salt mare de credință ca vă dați seama că sunteți o ființă de lumină.

Nu este nevoie să vă creați un corp de lumină sau să sclipiți într-un corp de lumină. Mai bine, pur și simplu îmbrățișați faptul că SINELE vostru înnăscut este lumină, care a ajuns să fie încorporată în materie (spirit/lumină în materie/formă) în așa fel încât să puteți experimenta frecvența trei dimensională a realității.

Ați putea spune ”Dacă sunt un Maestru, de ce aș avea nevoie să-mi iau un vehicul de o frecvență atât de joasă?” Sunt două răspunsuri la această întrebare. Primul, voi, membrii Echipei noastre plecate Departe, v-ați luat un corp fizic ca să vă conectați într-un mod cât mai strâns cu draga noastră prietenă Gaia care este pregătită să transmute în Corpul Său de Lumină.

Al doilea, voi v-ați luat o formă ca repetiție. Întregul nostru Univers se mută într-o octavă mai înaltă a realității. Dacă voi puteți repeta pentru acest eveniment prin ridicarea frecvenței formei voastre personale, veți înțelege mai bine și aprecia mai profund cât de dificil este pentru o planetă întreagă, Sistem Solar, Galaxie și Univers Local să se transmute într-o octavă mai înaltă a luminii.

Unii dintre ascedenții noștri încă mai cred că dacă se străduiesc din greu, sunt extrem de buni, au foarte multă răbdare și sunt extrem de răbdători, vor ”obține” ascensiunea. În cadrul acestei convingeri, ascensiunea devine o recompensă ca să fii o ”persoană bună”. Voi nu aveți nevoie de o recompensă pentru că voi sunteți deja ascensionați.

De data asta voi nu ați venit pe Pământ ca să evoluați. Mai degrabă v-ați involuat foarte mult SINELE ca să păstrați o stare de conștiință suficient de joasă ca să puteți locui într-o formă trei dimensională și să treceți printr-o perioadă extrem de lungă de creștere. Datorită eforturilor celor care sunt ACUM adulți, mulți copii sunt în măsură să-și dezvăluie talentele extinse ale adevăratului lor SINE de la o vârstă foarte tânără.  

Acești ”copii” au abilități pentru care adulții trebuie să studieze decenii să le stăpânească. Acest lucru se datorează faptului că VOI, cei care v-ați născut în vremuri de întuneric profund și realități dure, v-ați extins suficient de mult conștiința ca să fiți portaluri vii de lumină. Ca portal viu, conștiința voastră mai înaltă a fost în măsură să accepte lumină de la Soare, și chiar de la Soarele Central, în forma voastră.

Voi ați împământat acea lumină în planetă ca să o împărtășiți cu Gaia. Un foton de lumină părăsește suprafața unui soare sau stele și călătorește prin spațiu să ajungă la forma voastră. Momentul în care fotonul a părăsit steaua și momentul în care el s-a conectat la corpul vostru este instantaneu. NU a trecut nici un timp pentru că fotonii călătoresc dincolo de limitarea timpului.

Noi știm că acest concept este dificil de conceput pentru creierul vostru 3D, dar acel creier este doar o iluzie în matricea realității trei dimensionale în care sunteți în prezent. Creierul vostru nu poate concepe o călătorie instantanee. Prin urmare, acesta crează un scenariu în care există timpul. În lumea fizică, este nevoie de ”timp” pentru a călători prin spațiu. Prin urmare, locul în care mergeți este separat de locul din care ați pornit.

Acesta este modul în care polaritățile trei dimensionale au formă. O polaritate importantă în lumea voastră fizică este binele și răul. Aceste ”contrarii” par a fi polarități din cauza faptului că infinitul și atemporalul ”între” al acestui spectru nu este perceptibil pentru conștiința voastră trei dimensională.

Elementul central, care este centrul dintre ”între”, rezonează la o frecvență care este adeseori invizibilă percepțiilor voastre trei dimensionale, iar marginile frecvenței mai joase a spectrului apar percepțiilor voastre trei dimensionale a fi singura realitate. Astfel, marginile frecvenței mai joase ale unui spectru de gânduri, emoții, obiecte și concepte par a fi de polarități diferite.

Pe măsură ce conștiința voastră pământească continuă să se expansioneze înapoi în conștiința voastră multidimensională înnăscută, veți începe să experimentați din ce în ce mai mult ”între”-ul. De fapt, miliardele de fotoni din vehiculul vostru pământesc, TOATE percep între-ul. Acest între este perceput ca și AICI și ACUM.

Prin intermediul inspirației și expirației voastre, voi faceți un schimb constant de fotoni cu  fiecare altă ființă aparent separată de pe aparent trei dimensionala voastră planetă. Dar dacă sunteți umpluți cu fotoni atemporali, și corpul vostru este făcut din aceleași elemente ca planeta voastră, atunci și Pământul este umplut cu fotoni atemporali.

Prin urmare, aparentul vostru Pământ trei dimensional dispune de un element imens în care fotonii săi sunt instantaneu azvârliți cu putere în alte frecvențe ale luminii care în mod constant pătrund ”timpul” atemporalului ACUM. În acest fel, realitatea voastră trei dimensională este profund influențată de realitățile de o frecvență mai înaltă care rezonează cu ”între”-ul percepției voastre.

Pe măsură ce conștiința voastră accelerează dincolo de matricea trei dimensională, voi veți începe să eliberați experimentarea timpului. Atunci veți începe și să vă amintiți că timpul și spațiul sunt de fapt aspecte ale aceluiași mecanism trei dimensional. În dimensiunile mai înalte ale realității ”timpul” este întotdeauna ACUM și ”spațiul” este întotdeauna AICI.

Timpul se exprimă pe sine în mod secvențial numai în lumile mai joase, iar spațiul este experimentat numai atunci când este nevoie de timp ca să călătorești dintr-un loc în altul. Odată ce sunteți liberi de iluzia timpului, conștiința voastră este liberă de matricea 3D și voi vă puteți expansiona percepția conștientă ca să includeți realitățile mai înalt dimensionale.
  
Această expansionare a conștiinței vă ajută să vă amintiți că atât timpul cât și spațiul apar prin intermediul conștiinței voastre prin mecanismele de intrare și ieșire a impulsurilor de materie în antimaterie (ca într-o gaură neagră) și antimaterie în materie (ca într-o gaură albă). Înțelegeți modul în care sunteți un portal?

Această curgere spre interior și spre exterior se suprapune în punctul în care spațiul și timpul se întâlnesc în curgerea lui UNU în cea de-a cincea dimensiune și mai încolo. Odată ce aveți această experiență prin intermediul conștiinței voastre cinci dimensionale, chiar dacă purtați un vehicul pământesc, limitările Matricii 3D nu mai înseamnă nimic pentru voi.

Când experimentați în mod conștient constanta curgere în interior și în exterior a timpului și spațiului mișcându-se prin vehiculul vostru pământesc actual, conștiința voastră se expansionează pentru a îmbrățișa adevăratul vostru SINE Multidimensional.

Viața și moartea vor avea apoi înțelesul de naștere/intrare în corp și moarte/ieșire din corp, dar ”corpul” este numai unul dintre multele voastre corpuri paralele, alternative sau mai înalt dimensionale. De fapt, mulți dintre voi care primesc acest mesaj aveți sentimente de curgere în afară, că sunteți pe moarte, sau că elemente uriașe din viața voastră sunt finalizate. În același timp, voi aveți experiențe de curgere spre interior, de a fi renăscuți într-un anumit sens.

Ceea ce se petrece este că componentele vieții voastre care sunt inacceptabile sau intolerabile la frecvența strărilor voastre mai înalte de conștiință sunt în curgerea ieșirii, astfel încât ele nu vă vor mai limita percepțiile mai înalt dimensionale. Cu ieșirea/moartea acestor limitări, conștiința voastră se expansionează ca să acepte intrarea/nașterea unor noi concepte, percepții și experiențe în viața voastră de zi cu zi.

Când conștiința voastră este focalizată spre interior, voi puteți percepe intrarea pe care ați permis-o în realitatea voastră. Apoi, în timpul stărilor voastre de conștiință focalizate pe ieșire, puteți percepe ce trimiteți afară în lumea voastră. Cu alte cuvinte, voi nu mai sunteți doar recipientul prin care se intră și se iese. Voi sunteți și sursa.

Ca sursa și centrul galaxiei voastre, puteți înțelege cel mai bine cum spațiul și timpul plutesc într-o uriașă mare cosmică. Trecut, prezent și viitor plutesc în această mare ca expresii ale ACUM-ului pe care voi le puteți accepta sau respinge ca și percepții ale realității voastre. Fiecare posibilitate pentru fiecare expresie a SINELUI vostru plutește în AICI-ul și ACUM-ul acestei Mări Cosmice.

Materia formei voastre și antimateria conștiinței voastre interacționează și se întrepătrund ca spirit în materie și întoarcerea materiei la spirit pur. În galaxia voastră sunt multe stele. Unele dintre aceste stele sunt gata să se stingă în viața voastră, în timp ce alte stele sunt pe cale să se nască.

Conștiința voastră a fost atașată unei forme a matricii 3D pentru nenumărate vieți. ACUM aceasta dorește să se expansioneze înapoi în adevărata sa locuință a unui corp de lumină multidimensional. Încheiem transmisia noastră pentru astăzi astfel încât voi să puteți integra aceste informații în forma voastră personală și planetară.

Ne vom întoarce în ceea ce este considerat ”mâinele” vostru să continuăm această transmisie. Vă sugerăm să permiteți cuvintelor noastre să curgă în marea cosmică a marelui vostru SINE Multidimensional.

Până atunci, vă trimitem iubirea noastră necondiționată.
Arcturienii.


link catre articolul originallink catre articolul original


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.