marți, 19 septembrie 2023

Acționează după asta și trăiește scopul sufletului tău

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton
 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian 9D și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Sunteți bineveniți să explorați orice aspect al vieții pe Pământ așa cum este chiar acum. Nu trebuie să cedați convingerii predominante că ar trebui să faceți ceva sau că sunteți meniți să faceți ceva acolo. Aveți mai multă libertate de-atât și majoritatea dintre voi v-ați dus la îndeplinire toate contractele și acordurile de dinainte de naștere ca să ajungeți în acest punct în care sunteți cu adevărat pregătiți să ascensionați în dimensiunea a cincea. Acum vă urmați dorința sufletului atunci când ascultați acele mici impulsuri, acele idei inspirate care vă vin din interiorul vostru. Acelea nu vin din câmpul din stânga (în mod surprinzător și neașteptat n.t.), așa cum ați putea spune. Ele vin din interiorul vostru, din cea mai profundă parte a voastră, din aspectul sufletului vostru care este un aspect mult mai întreg și mai complet al cine sunteți. 

Și, astfel, ca să fiți voi înșivă pe deplin, este nevoie să ascultați acele impulsuri și acele idei și să le urmați, în loc să veniți la noi sau la o altă entitate canalizată și să puneți întrebarea ”Ce ar trebui să fac? De ce am venit aici? Care este misiunea mea?” Este înscrisă în întreaga voastră experiență de viață, pentru că experiența voastră de viață a fost creată să vă împingă în direcția în care vi se pare cel mai natural să vă mișcați în fiecare moment. În această viață specială, rareori este vorba de un singur lucru. Nu găsiți atât de mulți oameni care învață o meserie și petrec patruzeci sau cincizeci de ani practicând-o. Mai degrabă, descoperiți din ce în ce mai mulți oameni care trec de la diferite interese, hobby-uri, ocupație, la o alta, și așa a fost menit să fie în această viață: să vă oferiți cât mai multe experiențe posibil. 

Așadar, nu trebuie să vă dați seama care este acel singur lucru pe care ar trebui să-l faceți și apoi să rămâneți pe acea cale pentru totdeauna. Ci, mai degrabă, intrați în interiorul vostru în mod regulat și verificați și simțiți care sunt impulsurile pe care le primiți în orice moment dat, în fiecare zi și urmăriți-le cât de bine puteți. Nu trebuie să așteptați o invitație din partea universului, dar s-ar putea să primiți semne, s-ar putea să obțineți firimituri și sincronicități care vă spun: ”Da! Ai dreptate. Du-te în acea direcție. E în regulă. Este sigur să-ți urmezi fericirea.” 

Uneori, experimentați îndoială, astfel încât apoi să alegeți să credeți în voi înșivă și în capacitatea pe care o aveți în voi să duceți ceva la bun sfârșit. Vedeți voi, nici nu trebuie să fie ceva ce știați că veți face de la o vârstă foarte fragedă, pentru că ați fost meniți să explorații acest tărâm și, printr-o serie de experiențe, să înțelegeți mai bine ce vă atrage, ce vă face să bifați, ce vă luminează și vă aduce cea mai mare bucurie. Puteți descoperi asta la șaptezeci de ani, și este în regulă. 

Nu există un singur mod în care ar trebui să fiți toți sau un singur moment în care ar trebui să descoperiți asta. Aveți tot ceea ce aveți nevoie în voi înșivă ca să știți spre ce să vă îndreptați și să urmați prin acea cunoaștere. Dacă aveți nevoie de mai multă încredere în voi înșivă, căutați exemple ale altora care au făcut-o. Rămâneți pozitivi și cereți-i universului să vă ofere acele exemple, să vă ofere acea dovadă anecdotică că vă puteți mișca în direcția în care vreți să mergeți în orice moment al vieții voastre și puteți avea o experiență minunată făcând acest lucru. Asta este sugestia noastră pentru voi; nu este ceva ce vă spunem că trebuie să faceți, dar știm că veți găsi multă satisfacție și multă împlinire atunci când o veți face.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.