vineri, 15 septembrie 2023

Energiile lunii Septembrie 2023

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am monitorizat și am fost martori la progresul vostru acolo pe planeta Pământ și suntem bucuroși să spunem că sunteți pregătiți pentru energiile lunii septembrie care vor veni de la noi și din alte puncte de peste tot din galaxie și din univers. Energiile lunii septembrie au legătură cu îmbrățișarea schimbării de către voi toți. Au legătură cu pregătirea pentru schimbare; au legătură cu ajutorul pe care-l primiți să renunțați la atașamente și să faceți tranziția de la modul în care a fost viața acolo pe planeta Pământ la ceea în ce vă mutați pe măsură ce vă finalizați schimbarea în conștiință. 

Acum, finalizarea schimbării va continua să fie încă destul de departe de punctul în care vă aflați acum. Cu toate acestea, veți vedea că o mulțime de schimbări au loc între acum și atunci și aveți nevoie de tot ajutorul și toată susținerea pe care o puteți primi în introducerea acelor schimbări și să vă simțiți confortabil în mijlocul lor. Acum, știți că vor fi schimbări în diferitele sisteme pe care le aveți acolo pe Pământ și ele pot merge destul de lin dacă aceasta este linia temporală pe care o alegeți pentru voi ca individ. Nu trebuie să vă faceți griji pentru ceea ce alege altcineva. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la marile dezastre naturale care vor înghiți segmente mari de pământ și oameni. 

Puteți da drumul acelor frici de care vă mai agățați încă din Atlantida și Lemuria și puteți recunoaște că faceți parte din colectivul care se trezește în număr masiv. Acele treziri continuă și voi toți sunteți acolo ca să luați parte la ele, să-i ajutați pe alții care-și au experiențele lor de trezire și să vă împărtășiți propriile experiențe cu alții, astfel încât să le simtă pe ale lor mai normale. Ca să primiți și să îmbrățișați pe deplin energiile lunii septembrie vă puteți pune chiar acum întrebarea ”De ce mă mai agăț? De ce sunt atașat să rămân exact așa cum este acum?” 

Și știți că totul se transformă, chiar și corpurile voastre fizice. Pe măsură ce îmbrățișați schimbarea de la o ființă bazată pe o structură de carbon la una bazată pe o structură cristalină, veți simți și lejeritatea de a fi pe care doriți să o simțiți și ca om fizic. Amintiți-vă că acesta este momentul în care ați vrut să vă întrupați pe Pământ și ați vrut să fiți la marginea de vârf a acestei evoluții a conștiinței și acolo vă aflați chiar acum, deoarece unii dintre voi chiar se gândesc la crearea noilor sisteme pe care le veți avea. Amintiți-vă că întotdeauna vă îndreptați către ceva mai bun și niciodată către ceva mai rău și că puteți face din această perioadă de tranziție una plină de bucurie și plină de ușurință, pe măsură ce vă eliberați de temeri și anxietăți. 

De asemenea, este o idee bună să dați drumul atașamentelor cu privire la modul în care va avea loc schimbarea, când va avea loc și cine va ajunge în dimensiunea a cincea. Experiența finală pe care o trăiți în acest moment vă schimbă și vă transformă, iar tot ce este în exteriorul vostru trebuie să reflecte și va reflecta asta. Așa că, vă puteți relaxa și vă puteți relaxa mintea pe măsură ce primiți energiile lunii septembrie care vă ajută să faceți mai frumos tranziția în fluturele care deveniți la nivel de colectiv uman.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.