vineri, 15 septembrie 2023

Relațiile voastre și care este relevanța lor

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de dispuși să vă ajutăm pe toți pe Pământ, pentru că știm că relația dintre cel care ajută și cel care este ajutat este importantă în acest univers. Ajungem să jucăm acest rol de cel care ajută, iar voi ajungeți să aveți experiența de a fi ajutați, și de aceea am stabilit această relație cu voi toți și pentru voi toți, și vă puteți uita la toate relațiile din viața voastră în același fel. Fiecare persoană care interacționează cu o altă persoană joacă un rol. Poate că jucați rolul cuiva care înveselește pe altcineva, sau poate jucați rolul cuiva care experimentează abundența și este generos cu cineva care este nevoiaș, pentru că experimentează lipsa. 

Întotdeauna puteți alege cum să vă priviți diferitele relații din viața voastră, dar un lucru este sigur. Ați ales ca acei oameni să fie în viețile voastre și ați ales relațiile pe care le aveți unul cu celălalt. Motivele vor fi multe, dar toate au potențialul să vă ducă la o mai mare creștere spirituală, o mai mare avansare a conștiinței umane, mai multă expansiune în ceea ce sunteți cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie. Și, din nou, totul depinde de modul în care priviți aceste relații și apoi puteți alege cum să vă experimentați în acea relație, în loc să jucați rolul pe care credeți că ar trebui să îl jucați. 

Ascultați îndrumarea care vă vine din interior pentru că întotdeauna ea știe cel mai bine și vă vom ajuta și noi, pentru că, din nou, acesta este rolul nostru și ne face plăcere să îl jucăm. Alegem să venim la voi din iubire necondiționată, pentru că asta o simțim ca fiind cea mai bună pentru noi. Vă iubim necondiționat și știm că, indiferent dacă oamenii primesc acea iubire în mod conștient sau nu, iubirea noastră necondiționată are un impact asupra totalității conștiinței colective umane și asta este cu adevărat ceea cu ce suntem aici ca să ajutăm în acest moment. 

Acesta este un timp de mare schimbare, de mare iluminare și un timp în care există mai multă conștientizare. Conștientizarea vă vine prin experimentările voastre, dar puteți și să alegeți ceea de ce sunteți conștienți în orice moment dat. Alegeți iubirea; alegeți extinderea; alegeți să vă cunoașteți mai bine ca cine sunteți cu adevărat în loc să judecați pe altcineva pentru rolul pe care a fost de acord să-l joace pentru voi, indiferent care este acesta, indiferent cât de rău ar fi. Dați-vă voie să mergeți cu ceea ce este natural și care este fluxul de energie care vă duce la nivele din ce în ce mai înalte de conștiință, acele nivele de conștiință fiind inevitabile, desigur. 

Dar atunci când le alegeți, când alegeți să călăriți pe valul acelei energii, atunci vă simțiți mai conectați la Sursă, la iubirea necondiționată, la adevărata esență a sufletului vostru și pentru asta ați venit, pe lângă explorarea acestor relații diferite și modul în care pot fi experimentate de voi și de toți ceilalți. Ne place rolul nostru de ajutoare și ne place când vedem pe unul sau mai mulți dintre voi deschizându-se ca să primească ajutorul nostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.