vineri, 22 septembrie 2023

Cu cât mai repede vă dați seama de asta, cu atât mai repede puteți ascensiona

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

În cele din urmă, vom ajunge să vă convingem pe fiecare dintre voi să renunțați la luptă, să încetați să mai vedeți lumea sau anumite elemente din lume ca acționând împotriva voastră. În cele din urmă vă vom convinge că totul este acolo în scopul creșterii și evoluției voastre spirituale și că toate au fost puse acolo de către voi. Cu alte cuvinte, cu ajutorul nostru, în cele din urmă veți da drumul, vă veți preda și veți îmbrățișa lumea din afara voastră așa cum este. În cele din urmă o veți vedea perfectă datorită tuturor oportunităților pe care vi le oferă să fiți mai mult ceea ce sunteți. 

Și prin ”lumea” noi înțelegem toate instituțiile, toți oamenii, toate grupurile, toți cei care ați fost învățați că sunt răi și ar trebui arestați și pedepsiți sau șterși de pe fața Pământului. Îi veți vedea ca pe aspecte ale voastre înșivă care sunt acolo ca să fie iertate, iubite, vindecate și pentru care să aveți compasiune, iar experiența renunțării la toată acea rezistență din voi, vă va deschide unei senzații de iubire necondiționată, și altora asemenea pe care nu le-ați mai simțit niciodată până acum. Acum ajungeți să practicați cum să fiți iubitori necondiționat cu cei la care țineți cel mai mult, mai ales cu cei mici și cu animalele. Dar, să fiți capabili să fiți și să o mențineți ca pe o stare interioară de a fi, acestea sunt stări/nivele pe care puțini le-au atins acolo pe Pământ. 

Acum, vrem să recunoașteți că nu trebuie să le faceți pe toate astea deodată. Vreți să continuați să faceți pașii de copil pe care i-ați făcut ca să ascensionați, să deveniți sinele voastre mai înalte, pentru că asta va fi cea mai plăcută și mai plină de satisfacții călătorie. Faceți-vă o promisiune chiar acum, că astăzi veți face un pas de bebeluș către acel obiectiv să vă predați și să dați drumul rezistenței pe care o opuneți la tot ceea ce este în afara voastră și în interiorul vostru, la ce v-ați împotrivit, ce nu ați fost în stare să acceptați așa cum este. 

Aceasta este cea mai puternică practică pe care o aveți la îndemână tot timpul și, în cele din urmă, așa cum am spus, vă veți sătura de practica păstrării resentimentelor, furiei, fricii și urii. Vreți dori să lăsați aceste experiențe să treacă, chiar dacă se presupune să le fi pus întotdeauna pe primul loc. Prin urmare, puteți da drumul vinovăției de-a fi crezut vreodată că există ceva în afara voastră împotriva căruia să luptați, că voi sunteți victima și ei sunt asupritorii. Voi sunteți Creatorul și vă aflați acolo ca să vă experimentați ca atare. Nimic nu va fi la fel de satisfăcător pe cât va fi să deveniți mai mult ceea ce sunteți cu adevărat. 

Știm că este distractiv, la un anumit nivel, să aveți un inamic de învins, să exteriorizați tot ceea ce este întunecat în propriul sine, într-o persoană sau un grup. Înțelegem asta. V-am văzut filmele și v-ați distrat foarte mult jucând acel joc, dar acesta este un joc al integrării, nu un joc al separării și cu cât mai repede vă dați seama de asta, cu atât mai repede puteți ascensiona. Așa cum am mai spus și înainte, puteți începe chiar acum să trăiți o viață cinci dimensională ca ființă cinci dimensională, dar asta este munca pe care trebuie să o faceți ca să deveniți o astfel de ființă și să fiți în acea stare de a fi care este cinci dimensională și știm că o veți face pentru că facem aceste înțelegeri cu voi noaptea în timp ce dormiți și continuăm să vă înghiontim în acea direcție, transmisie după transmisie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.