vineri, 29 septembrie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 24 Septembrie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Dragi cititori, cu iubire și compasiune vă spunem bine ați venit la mesajul nostru. Suntem foarte conștienți de faptul că mulți dintre voi aveți de-a face cu efectele curățării vechii energii, precum și cu problemele care vin odată cu trăitul într-o lume trei dimensională. 

Este un timp puternic și dificil să fii pe Pământ, dar ați fost conștienți de acest lucru înainte de-a vă întrupa. Știați foarte bine că, dacă ați alege să vă întrupați, ar însemna să coborâți într-o supă de energie densă care v-ar bloca amintirea despre cine sunteți sau de unde ați venit. Ați ales să veniți pentru că ați vrut să fiți în serviciu. Știați că starea de rezonanță mai înaltă a conștiinței voastre și a celorlalți ar adăuga frecvențe de adevăr conștiinței trei dimensionale a Pământului, care la rândul lor ar permite accesul la ele la tot mai mulți oameni. 

Amintiți-vă întotdeauna că, deoarece sunteți mai degrabă conștiință cu un corp, decât un corp cu conștiință, conștiința voastră merge automat oriunde mergeți voi. Asta înseamnă că aduceți rezonanța stării voastre de conștiință în fiecare loc și situație, chiar dacă aparent nu faceți nimic. 

Să fii o Lumină spirituală sau un lucrător în Lumină înseamnă pur și simplu să cunoști adevărul și să trăiești din starea ta de conștiință cea mai înaltă atinsă în fiecare moment, care, la rândul său, va începe să se manifeste ca ceea ce este nevoie – siguranță și securitate, abundență, completitudine și plenitudine, etc. -- mintea interpretând și transpunând conștiința într-o formă recognoscibilă. 

Unii vor fi pregătiți și dornici să învețe ceea ce știți, deoarece sunt receptivi și atrași de starea voastră evoluată de conștiință. Cu toate acestea, întotdeauna sunt câțiva care reacționează și se împotrivesc Luminii, chiar până în punctul de-a ataca fără motiv. Dacă se întâmplă acest lucru, nu-i dați putere pentru că nu are putere. Recunoașteți identitatea spirituală a persoanei și mergeți mai departe. Aceste tipuri de experiențe au de-a face cu starea de conștiință a celeilalte persoane și nu au nimic de-a face cu voi. 

Mulți continuă să încerce să facă trecutul din nou prezent, promovând ”vremurile bune” ca fiind corecte și mai bune. Asta reprezintă o credință în conceptele și corectitudinea unui sistem de credințe anterior, unul care devine rapid învechit. În realitate, o mare parte din acele „vremuri bune” au acoperit o parte activă de activități vicioase și dăunătoare, care au provocat multă durere și suferință altora și din care o mare parte este acum expusă. 

Multe din ceea ce cuprindea conștiința colectivă din trecut se dizolvă pe măsură ce tot mai mulți indivizi se trezesc la moduri mai înalte și mai evoluate de a înțelege viața și lumea. Evoluția nu poate fi oprită nici măcar de cei care se răzvrătesc cu voce tare, promovează și se delectează cu ”vremurile bune”. 

Pământul este un univers spiritual populat de fii/fiice ale Creatorului și nu este expresia iluzorie plictisitoare și grea a dualității și separării care cei mai mulți cred că este lumea reală. Oamenii Pământului trăiesc în iluzie, hipnotizați de formele materiale care îi înconjoară pentru că este tot ceea ce starea lor de conștiință le permite să înțeleagă în acest moment. 

Învățați să recunoașteți realitatea spirituală care stă la baza oricărei forme materiale. Când priviți o floare, recunoașteți armonia Divină, viața, perfecțiunea și individualitatea care apare ca frumusețe, culoare, viață și parfum. Când vedeți moduri de transport, să știți că ele reprezintă concepte materiale ale omniprezenței. Când sunteți martori la cazuri de iubire și compasiune, să știți că este Conștiința Divină care se manifestă prin și ca cei implicați. Chiar și atunci când asistați la luptă, lipsă, limitare sau violență, să știți că aceste lucruri reflectă stări de conștiință, dar lipsite de conștientizarea UNimii lor cu Creatorul. 

Traducerea aparențelor este modul în care ascensionați treptat într-o stare de conștiință mai înaltă și mai evoluată, unde, la un moment dat, traducerea aparențelor este automată, deoarece adevărul a devenit starea voastră de conștiință și este ceea ce sunteți. Pământul nu este o iluzie așa cum mulți cred în mod eronat. Pământul este expresia reală și perfectă a unei Idei Divine. Concepțiile false despre Pământ sunt cele care constituie iluzia. Cum ar putea un Dumnezeu omniprezent să creeze ceva care să nu fie din Sine? 

Iubirea este tot ceea ce este. Iubirea este atotcuprinzătoare și omniprezentă pentru că Creatorul este omniprezent și iubirea este vibrația energetică cu rezonanță înaltă (Lumina pură) a Conștiinței Divine. Iubirea este lipiciul care ține totul împreună - menținând planetele pe orbita lor, făcând soarele să răsară și să apună, aducând trandafiri din tufe de trandafiri și mere din meri. Iubirea continuă să fie greșit înțeleasă pe Pământ ca fiind doar atracție sau emoție. Am afirmat de multe ori, dar trebuie să reiterăm că iubirea este rezonanța Creatorului, energia omniprezentă de interconectare care curge infinit între toate expresiile/individualizările UNEI conștiințe Divine - Creatorul. 

Este dificil pentru cei care trăiesc dintr-un sistem de credințe trei dimensional să înțeleagă sau chiar să ia în considerare că această SINGURĂ energie este pe deplin prezentă chiar și atunci când este exprimată ca discordie sau acțiune a unuia împotriva celuilalt. Există o singură energie, vibrație, rezonanță și, pentru că Creatorul este omniprezent, este prezent (dar adeseori sub formă condiționată) în orice loc, circumstanță, întâlnire, relație sau situație, indiferent de cât de lipsit de iubire poate fi aspectul conform standardelor umane. 

Iubirea, ca emoție sau atracție, este modul în care cei mai mulți oameni înțeleg și experimentează iubirea, deoarece este ceea ce au fost învățați, au experimentat și au ajuns să creadă despre iubire. Iubirea este activitatea omniprezentă a lui UNU individualizat ca mulți, inclusiv animale, copaci și plante - întreaga viață. Vi s-a spus că ceea ce faceți altuia prin cuvinte, acțiuni, convingeri despre, ură, iubire etc., vouă înșivă vă faceți. Asta este adevărat. Niciodată nu au fost și niciodată nu pot fi excepții de la UNime. 

Obținerea unei înțelegeri mai înalte a iubirii face parte din călătoria spirituală a fiecăruia. 

Este timpul și sunteți pregătiți.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 9/24/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.