joi, 28 septembrie 2023

Simțitul în necunoscut

Melchior, Logosul Galactic, prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite ființe de lumină, eu sunt Logosul Galactic Melchior, ceea ce înseamnă că eu supraveghez Universul Creatorului la o vibrație cunoscută sub numele de nivel galactic. Împărtășesc acest unde galactice de frecvență cu nivelul solar, nivelul planetar și cu Pământul. 

Astăzi vreau să vă vorbesc despre necunoscut și simțitul în necunoscut. Cel mai pur mod în care să faceți acest lucru este să-l chemați pe Creator să vă înconjoare. Cereți ca cea mai pură vibrație a Creatorului să vă îmbrățișeze și să curgă prin întreaga voastră ființă. 

Dați-vă voie să respirați profund. Imaginați-vă că respirația voastră  este aproape ca degetele și aceste degete se mișcă înspre afară de fiecare dată când expirați și se simt în energiile necunoscutului ale Creatorului. De fiecare dată când inspirați, este aproape ca și cum aceste degete simt vibrațiile/energiile necunoscutului în ființa voastră. 

Eu, Melchior, vă invit să practicați asta. Da, vă conectați cu Creatorul și da, vă conectați cu voi înșivă, cu toate acestea, aveți intenția să vă conectați cu energiile necunoscutului ale Creatorului și ale voastre înșivă. 

Este important să înțelegeți că atunci când vă conectați cu necunoscutul, în ființa voastră pot apărea două reacții. Prima poate fi frica. Ați putea simți că, poate conectându-vă cu necunoscutul vă conectați cu întunericul sau cu energiile întunecate din ființa voastră. O altă reacție este entuziasmul, o aventură – conectarea cu o energie cu care nu v-ați mai conectat niciodată până acum – cum ar fi explorarea unei lumi noi. Este potrivit să recunoașteți ce reacție experimentați cel mai mult atunci când vă conectați cu necunoscutul, chiar cu energiile necunoscute ale Creatorului și ale voastre înșivă. Prin această înțelegere recunoașteți amprentele pe care le puneți deja asupra necunoscutului. Vă creați experiența și reacția voastră automată la necunoscut. 

Este important să vă dați voie să conștientizați modul în care reacționați la necunoscut, să acceptați că acesta a apărut din alte experimentări – poate în această viață sau în alte vieți. Dacă sunteți dispuși, eu, Melchior, v-aș invita să le cereți energiilor necunoscute ale Creatorului și energiilor necunoscute din ființa voastră, să vă aducă vindecare. Dați-vă voie să respirați în aceste energii. Lăsați-le să curgă prin ființa voastră și observați impactul pe care acestea îl crează. 

Este, de asemenea, important să vă dați seama că energiile necunoscute ale Creatorului și energiile necunoscute ale propriei voastre ființe sunt necunoscute doar minții voastre, așadar, doar mintea voastră este cea care nu cunoaște aceste aspecte ale voastre și ale Creatorului, prin urmare, aceste energii vă sunt extrem de familiare. Vă sunt la fel de familiare pe cât vă este corpul vostru, ființa voastră. Ele fac parte din voi – ele sunt cine voi sunteți – și sunteți în siguranță să vă conectați cu energiile necunoscute ale Creatorului și cu propria ființă pentru că vă sunt familiare. Ele fac parte din ființa voastră. 

Este, de asemenea, sigur și potrivit ca mintea voastră să nu cunoască totul pentru că voi aveți o cunoaștere interioară în ființa voastră, iar această cunoaștere interioară înțelege totul, chiar dacă nu poate să le pună în cuvinte, viziuni sau înțelegere pentru voi. 

Este, de asemenea, sigur și potrivit ca mintea voastră să nu cunoască totul pentru că voi aveți o cunoaștere interioară în ființa voastră, iar această cunoaștere interioară înțelege totul, chiar dacă nu poate să le pună în cuvinte, viziuni sau înțelegere pentru voi.

 

Eu, Melchior, sunt aici să vă susțin. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.