sâmbătă, 30 septembrie 2023

Ce contează cel mai mult în acest Univers

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne este foarte clar ceea ce emitem vibrațional și energetic în orice moment și ne este atât de clare pentru că am exersat să facem asta în mod conștient de atât de multă vreme. Pentru noi a devenit a doua natură și nu avem nimic altceva de făcut. Noi nu avem corpuri fizice, așa că, nu trebuie să mergem la muncă să câștigăm bani să ne plătim facturile, chiria, ratele și nu trebuie să ne cumpărăm mâncare și să mâncăm, nici să ne curățăm corpurile și casele. Nu trebuie să conducem nicăieri. Acestea sunt toate lucruri pe care voi le faceți și, prin urmare, este destul de ușor de înțeles că nu acordați întotdeauna atenție vibrațiilor pe care le emiteți într-un moment dat. 

Momentele voastre sunt pline de activitate și, pentru că aveți atât de multe de făcut, vă gândiți adeseori la lucrurile pe care trebuie să le faceți în timp ce faceți altceva. Acest lucru este opusul trăitului în prezent. Acum, noi nu suntem aici ca să vă convingem că ar trebui să fiți ca noi și pur și simplu să pretindeți că nu trăiți într-o lume în care lucrurile trebuie încă făcute, vrem să încercăm să vă convingem că ceea ce emiteți vibrațional, ceea ce simțiți și ceea la ce vă gândiți este mai important decât dacă vă spălați acea grămadă de rufe astăzi. 

Uneori, când vă simțiți copleșiți, trebuie doar să respirați adânc și să vă spuneți ceva în sensul: ”Asta ar putea fi amânat pe mai târziu, astfel încât să mă pot îngriji de vibrația mea chiar acum.” Faceți-o și vedeți cum merge pentru voi acea abordare a vieții și dați drumul programării care vă spune că sunteți atât de buni pe cât sunt realizările voastre într-un interval de timp dat. Fie că este vorba de o oră, o zi sau un an, nu contează, este același tip de programare. Înțelegeți că faceți multe în timp ce dormiți și puteți face multe în timp ce oferiți o vibrație mai înaltă, pentru că treceți într-o realitate mai înaltă, una în care veți avea mai puține de făcut. 

Dar, să presupunem că v-ați descurcat foarte bine să faceți lucrurile. Sunteți foarte eficienți; sunteți foarte mândri de munca voastră, de realizările voastre pentru că puteți arăta spre ele și să spuneți ”Uite ce am făcut!” Oamenii vă vor da o medalie sau vor ridica o statuie în onoarea voastră într-o zi pentru toate lucrurile pe care le-ați făcut, iar acest lucru este în regulă dacă vreți să vă trăiți astfel viața, noi vrem doar să subliniem că există și o altă abordare. Vrem să subliniem că sunteți buni pentru simplul fapt că existați. Voi, fiecare dintre voi, sunteți Sursa și dacă considerați că Sursa este bună, atunci și voi trebuie să fiți buni. 

Nu trebuie să demonstrați nimănui, nici măcar vouă înșivă, prin acțiunile și realizările voastre că sunteți buni. Puteți doar fi și puteți emana o vibrație bună, și, deși nu atât de mulți oameni vă vor observa pentru acea realizare, vă veți simți mai bine tot timpul. Persoana care se află în roata hamsterului trebuie să țină pasul ca să se simtă în continuare bine cu ea însăși. Și ce se întâmplă atunci când se retrag de la acea muncă cu care s-au mândrit în toți acești ani? Probabil că nu o să le meargă prea bine. 

Punctul nostru de vedere este acesta: vibrația voastră contează. Vibrația voastră va materializa în fizic ceea ce se potrivește cu ea. Faceți astăzi din asta o prioritate în viața voastră, iar mâine când vă treziți, verificați unde se situează vibrația voastră, înainte să atingă podeaua. De obicei, vă puteți schimba vibrația destul de ușor atunci când o prindeți devreme, înainte să intrați în conversații și în acțiunile zilei. Aveți grijă de ceea ce contează și orice altceva din lumea voastră vă va reflecta acest lucru. Acesta este tipul de lume în care vreți să trăiți și aveți puterea să vă puneți în ea chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.