sâmbătă, 16 septembrie 2023

Gândurile voastre ... vă aparțin?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem destul de capabili să dăm drumul la ceea ce nu ne mai servește. Am avut perspective, idei și gânduri la care a trebuit să le dăm drumul în anumite momente ale evoluției noastre, pentru că am putut simți că ne trag înapoi și ne îngreunează. Înțelegem că mediul în care vă aflați acolo pe Pământ vă cere destul de mult să faceți acest lucru și vrem doar să știți cu toții că nu este vina voastră atunci când aveți un gând greu, neliniștitor sau chiar deranjant pentru voi. V-ați născut în acel sistem în care acele gânduri și forme de gândire, acele trenuri de gândire și fluxuri de gândire au existat înainte de venirea voastră. 

Dacă un copil s-a născut într-o cameră în care oamenii fumau, nu l-ați învinovăți pe copil că a inhalat pasiv fumul și, totuși, adeseori vă simțiți prost din cauza gândurilor voastre, deși gândurile voastre nu-și au originea în capul vostru. Creierul vostru preia și interpretează energia care este acel gând, iar pe urmă voi trebuie să decideți dacă acel gând este unul pe care vreți să-l gândiți în continuare, fie că vreți să continuați să mergeți cu acel tren al gândurilor, fie că nu vi se pare destul de corect și vreți să renunțați la el. Acestea sunt alegeri pe care trebuie să le faceți din nou și din nou acolo pe Pământ, din cauza energiilor care erau prezente când v-ați născut și care continuă să fie prezente și acum, și vrem doar să vă spunem tuturor că niciodată nu a fost mai ușor decât acum să vă răzgândiți. 

Niciodată nu a fost pe Pământ mai ușor decât acum să vă acordați cu gândurile care vă vor servi atât vouă cât și omenirii într-o măsură mult mai mare decât au fost decât cele care au fost prezente, cele pe care le-ați gândit și continuați să le gândiți. Conștientizarea este cheia, pentru că dacă sunteți conștienți de gândurile voastre, le puteți da drumul și, odată ce dați drumul unui gând de o vibrație mai joasă, puteți ajunge la vibrația care este în voi și a atras acel gând către voi. Ele nu vin spre voi întâmplător, dar, desigur, v-ați născut în preajma unor omeni și acei oameni au avut niște gânduri, iar vouă v-a devenit mai ușor să le primiți și traduceți și să credeți că sunt ale voastre proprii. 

Dar apoi, la un moment dat, sperăm să vă dați seama că aveți de ales și că nu trebuie să alegeți să gândiți la fel ca cei care v-au crescut. Puteți gândi diferit și puteți căuta ceea ce este progresist din punct de vedere al perspectivei voastre și din punctul de vedere al întregului colectiv uman din care faceți parte. Acum este un moment bun să fiți atenți la ceea ce gândiți, dacă vreți să continuați să gândiți acele gânduri și apoi să fiți suficient de conștienți, așa cum cu siguranță sunteți, să dați drumul acelor gânduri, ceea ce cu siguranță vă recomandăm. 

Dați-le drumul și simțiți ce se află în spatele lor. Simțiți vibrația; respirați în ea. Dacă nu este o vibrație bună, lăsați-o să treacă prin conștientizarea ei și a modului în care se simte, și vă veți pune într-o poziție mai bună să accesați gânduri pe care le simțiți ca fiind mai bune pentru voi, gânduri care sunt intrinsec mai bune pentru că vibrează la o frecvență mai înaltă, iar aceasta este o modalitate simplă să vă schimbați viața și lumea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.