luni, 18 septembrie 2023

Va reuși Omenirea?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Trezim în fiecare dintre voi căi către noi realități, noi linii temporale, noi experiențe, noi energii, noi versiuni ale voastre înșivă. Vă ajutăm făcând posibil pentru voi toți să credeți în validitatea acestor noi aspecte ale vieții pe Pământ, aceste potențiale noi pentru voi toți. Și facem asta într-o varietate de moduri. Ținem cunoașterea atât de puternic în noi înșine, în timp ce ne conectăm cu voi și în timp ce picurăm energiile pe care le creăm în câmpurile voastre, încât nu puteți să nu preluați această cunoaștere. Suntem pentru voi ceea ce este o altă ființă umană care știe exact ce face și cum să gestioneze o situație pe care ați considera-o provocatoare de anxietate să zicem, iar când vă aflați în prezența acelei persoane, anxietatea voastră este automat diminuată prin siguranța pe care acea persoană o emană, prin cât de pozitivă este că poate face față situației respective. 

Știm că veți reuși ca indivizi, și la nivel de colectiv, și știm că aveți potențialul să vă bucurați mai mult de această experimentare. Nu trebuie să o priviți ca pe ceva la care trebuie pur și simplu să-i supraviețuiți, ci, mai degrabă, poate fi o călătorie ca niciuna alta, o călătorie plină de bucurie în care vă plimbați prin câmpuri pline de lalele. Aveți capacitatea să alegeți și aveți capacitatea să vibrați în armonie cu experimentări mai bune, linii temporale mai bune, cu versiuni ale voastre mai bune. Ajungeți acolo primind ajutor; întotdeauna există ajutor. 

Când vă nașteți, aveți oameni în jurul vostru, adulți, de obicei părinții voștri, care știu ce să facă. Știu ceva mai multe despre această lume despre care voi ați uitat atât de multe, iar acest lucru le dă capacitatea să vă ajute într-o varietate de moduri și, de cele mai multe ori, o fac. Beneficiați de stabilitatea energiei lor, de faptul că ei știu cum să facă rost de mâncare și să v-o aducă, cum să facă rost de îmbrăcăminte și să vă îmbrace, și așa mai departe. Toată lumea are ajutor tot timpul, iar atunci când primiți ajutor, când deveniți forța stabilizatoare pentru omenire, sau pentru cei apropiați vouă, atunci ajungeți să transformați pe cineva prin prezența voastră, prin cunoașterea voastră, cu acea siguranță că acum că aveți tot ceea ce aveți nevoie, totul va fi în regulă, că omenirea va reuși și că această schimbare în conștiință este inevitabilă. 

Este călătoria la care v-ați înscris, și este singurul joc din oraș, așa că, ați putea să-l jucați conștient și să vă și distrați în timp ce o faceți. Noi picurăm chiar acum acele energii în câmpurile voastre, pentru că vrem să vă vedeți propriul potențial. Vrem să vedeți cât de bună poate fi și va fi viața acolo pe Pământ dacă o lăsați să fie și dacă alegeți să fie, iar noi suntem aici etern pentru voi ca să menținem acel spațiu, așa cum știm că voi sunteți acolo să faceți același lucru pentru semenii voștri și aveți aprecierea noastră infinită pentru răspândirea energiilor în jurul vostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.