sâmbătă, 16 septembrie 2023

Practici de curățare

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe de lumină. Eu sunt Arhanghelul Metatron. Ce bucurie să fiu în prezența voastră radiantă. Vă aduc lumina și frecvențele angelice pline de calitățile sclipitoare ale Creatorului ca să le împărtășesc cu voi și să activez calitățile Creatorului și cele angelice în ființa voastră. 

Dacă ar fi să alegeți calitățile Creatorului și cele angelice care să fie activate în ființa voastră, ce ați alege? Este o întrebare interesant de contemplat, dându-vă voie să vă dați seama de puterile și calitățile care sunt prezente deja în ființa voastră. Odată ce le recunoașteți, le puteți invita să se manifeste în ființa voastră. Puteți descoperi moduri în care să exprimați aceste calități sacre ale Creatorului și cele angelice prin ființa voastră, întrupându-le astfel în continuare. 

Astăzi vreau să vorbesc despre practicile de curățare – într-o perioadă în care frecvența energiei se mișcă cu o mare viteză și există, totodată, multă tulburare în ființa voastră pe măsură ce vă dați seama de răni, le vindecați și le eliberați. Este un moment minunat să aveți o centură de instrumente de practici de curățare pe care să o puteți folosi ca să vă readuceți în echilibru – conectați la adevărul vostru și conectați la esența voastră. 

Atunci când vorbim de curățare, ne gândim la curățarea câmpului energetic – corpul fizic, chakrele, mintea, emoțiile – și acest lucru este adevărat și este posibil. Cu toate acestea, când vă câștigați din nou echilibrul – centrul vostru – când sunteți împământați, când sunteți conectați cu Creatorul, cu adevărul vostru interior și cu esența voastră, sunteți în curgerea Creatorului, iar curgerea Creatorului este ca un râu care se mișcă continuu prin ființa voastră – așteptând și dorind să fie exprimat prin voi. Când dați voie și permiteți ca acest lucru să se întâmple, și sunteți conștienți de el, acesta vă susține în mod natural ... și ați putea spune automat ... curățându-vă ființa, pentru că râul curgerii Creatorului va scoate la suprafață energii care trebuie observate ca apoi să fie conștientizate sau acceptate. Pe măsură ce face acest lucru, le va duce și le va duce departe, sau le va aduce într-o întrupare, orice este potrivit și necesar. 

Procesul de curățare are loc într-un ritm mai rapid și toate acestea pot fi obținute prin intenție. 

Mențin intenția că sunt profund împământat în esența mea, în adevărul meu și în Mama Pământ. Mențin intenția că-mi experimentez pe deplin echilibrul interior, pacea interioară și conectarea cu sinele. Mențin intenția că sunt divin conectat cu esența mea, cu adevărul meu și cu Creatorul, primind tot timpul curgerea divină a Creatorului prin întreaga mea ființă. Îmi este ușor să înțeleg și să exprim curgerea divină a Creatorului. 

Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vă ofer un alt instrument pentru centura voastră de instrumente de practici de curățare. Această practică constă în chemarea Tărâmului Cristalin, cerându-le să creeze și să așeze în palma voastră dreaptă cel mai frumos cristal plin de lumină – un cristal care este profund conectat cu Creatorul, cu Universul divin al Creatorului și cu propria voastră esență. Ați putea spune că acest cristal reprezintă sinele vostru divin și că îl țineți în palma dreaptă. 

Cereți-i Tărâmului Cristalin să așeze în palma voastră stângă un cristal cum ar fi Cuarț Fumuriu sau Turmalină – un cristal de culoare închisă. Are o vibrație ridicată, proprietăți de curățare, dar este mai închis la culoare. 

Apoi, Tărâmul Cristalin vă înconjoară și vă susține, inspirați – imaginându-vă că inspirați prin cristalul vostru sine divin în Chakra Palmei voastre drepte. Această energie curge prin brațul vostru drept în spațiul inimii voastre și în întreaga voastră ființă. 

În timp ce expirați dați drumul la tot ceea ce nu vă mai servește și le trimiteți prin brațul stâng în Chakra Palmei voastre stângi unde sunt stocate în cristal. Puteți face această practică cât timp doriți. Este deosebit de valoros atunci când vă simțiți emoționați, supărați sau când mintea voastră este ocupată de îngrijorare – și trimiteți totul în cristalul aflat în mâna voastră stângă. 

Când sunteți gata, vă aduceți împreună ambele palme ... când ați încheiat procesul ... și lăsați cele două cristale să fuzioneze, iar cristalul sine divin va curăța, va vindeca, va dizolva, va face tot ceea ce este necesar pentru transformarea acelor energii. Veți rămâne cu cristalul vostru sine divin care este umplut cu lumină luminoasă. Puteți obține orice doriți cu acel cristal. Poate doriți să-l țineți și să vă scăldați în razele sale. Poate doriți să-l așezați în Chakra Inimii sau poate în Chakra Steaua Pământului aflată sub tălpile voastre. 

Un alt instrument pentru centura voastră de instrumente a practicilor de curățare, este să vă imaginați un stâlp de lumină care curge peste și prin ființa voastră, iar acesta este din energia esenței florii – sinele divin – energia divină a florilor. În timp ce acest stâlp de lumină curge peste și prin ființa voastră, se rotește în spirală și puteți vedea că are petale care se deschid și aceste petale aproape vă îmbrățișează. Sunteți îmbrățișați prin acest stâlp de lumină al sinelui sau al esenței divine florale, energia tărâmului floral – frecvența tărâmului floral cu o vibrație de curățare. Petalele florilor vă îmbrățișează complet și curg și în Pământ. 

Eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să stați pur și simplu în această energie care este, în multe privințe, ca un medicament spiritual pentru că spiritele florilor – sufletele florilor – sunt cu voi, curățând anumite zone, amplificând alte zone, oferindu-vă ... ca și cum ar oferi mineralele și vitaminele de care corpul și ființa voastră au nevoie. Acesta va fi un imens proces de curățare. De fiecare dată când experimentați această practică, va fi diferit pentru că vă expansionați energia într-un mod diferit și, prin urmare, esența – sufletele, spiritele florilor din Planurile Interioare – își extind și ele energia către voi într-un mod diferit. 

Mai am o ultimă practică pentru voi și asta este să primiți. Cereți-i ghidului vostru preferat, ființei sau mentorului vostru preferat din Planurile Interioară să vină și să așeze în Chakrele Palmelor voastre o lumină lichidă – ca un balsam. Această lumină lichidă este din energia lor de curățare și vindecare și va continua să fie absorbită în Chakrele Palmelor voastre. Înseamnă că vă puteți pune mâinile pe anumite zone ale corpului vostru și să lăsați această vibrație de curățare, de la ghidul pe care l-ați chemat, să se topească și să se prelingă continuu în acea zonă. De asemenea, vă puteți lăsa mâinile să se miște prin câmpul vostru auric sau prin chakre ca să distribuie acest balsam de curățare. Prin acest proces, puteți ... de fiecare dată când îl practicați ... chema un alt ghid și, astfel, beneficiile și calitățile pe care le primiți vor fi foarte diferite. 

Sper că veți experimenta practicile mele și le veți păstra ca centură de instrumente a practicilor de curățare care să vă servească în aceste vremuri.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron și vă mulțumesc.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.