miercuri, 27 septembrie 2023

Energiile Echinocțiului și Portalurile voastre interioare

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton
 

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am acordat o atenție deosebită energiilor echinocțiului care sunt deja asupra voastră acolo, pe planeta Pământ. Vrem ca voi să știți că energiile pe care noi le-am cercetat vă ajută pe toți să accesați mai multe dintre portalurile voastre interioare pe care le-ați situat în interiorul celor șapte chakre principale. Aceste portaluri vă conectează cu alte dimensiuni, cu ghizii voștri și cu abilitățile și darurile pe care le-ați invocat pentru voi înșivă. Puteți, de asemenea, accesa mai multă iubire, mai multă bucurie, mai multă pace, mai multă creativitate, mai multă libertate și mai multă abundență, pur și simplu intrând în voi și simțind preponderența energiilor care intră prin portalurile din propriile chakre care se deschid din ce în ce mai larg cu fiecare clipă care trece. 

Acum, aceste energii vor face mai mult decât doar să lucreze cu portalurile voastre interioare. Cu toate acestea, noi vă oferim această informație pentru că o vedem ca fiind cel mai important aspect al acestui echinocțiu pentru voi toți în acest moment. Cu toții trebuie să știți că totul există cu adevărat în interiorul vostru și trebuie să știți că puteți accesa totul intrând în interiorul vostru. Să fiți capabili să simțiți energiile care se revarsă în și prin chakrele voastre, este o parte foarte importantă a evoluției voastre spirituale. Sunteți meniți să simțiți lucruri, să percepeți lucruri și să lucrați cu energiile care vin de sus și de jos, precum și din interior. 

Soarele vostru și Mama Pământ participă, de asemenea, la acest echinocțiu, așa cum fac întotdeauna. Ghizii voștri și sinele voastre mai înalte se asigură că totul este calibrat corespunzător în voi ca să vă ofere experiențele pe care doriți să le aveți. Întotdeauna este un moment minunat să fii trezit și să ascensionezi acolo, pe planeta Pământ, dar când ești conștient de cât de mult acces ai în interiorul tău, abia atunci începi cu adevărat să joci mai conștient acest joc și cu mai multă siguranță că întotdeauna mergi în direcția corectă. 

Întotdeauna primiți mai mult din ceea ce vă doriți și aveți nevoie și întotdeauna vă transformați. Vă transformați pe voi înșivă și vă transformați corpurile, iar energiile care vor intra prin cele șapte chakre principale ale voastre vă vor oferi, desigur, îmbunătățiri ale ADN-ului și vă vor activa corpurile de lumină, care sunt vehiculele voastre cinci dimensionale. Prin urmare, totul vă aduce mai aproape de finalizarea schimbării în conștiință. Iar aceia dintre voi care vă îndreptați spre finalizarea schimbării în conștiință în mod mai conștient, faceți atât de multă muncă pentru întreaga omenire și aveți aprecierea noastră și susținerea noastră nesfârșită și neobosită.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.