sâmbătă, 30 septembrie 2023

Pământul se va elibera de această simulare deturnată. Kate. Iulie 2023

Aceasta este o sesiune de tehnică QHHT de hipnoză cuantică de vindecare susținută de Peter Rule  cu o clientă pe care o vom numi Kate. Ea se conectează cu sinele ei mai înalt dimensional, care dezvăluie o explicație cu o perspectivă mai largă cu privire la ceea ce se întâmplă în prezent pe Pământ: acesta este unul dintre fragmentele din sesiunea care a avut loc recent pe Coasta Sunshine, Queensland, Australia.    

Notele lui Peter: Descopăr că multe persoane care s-au prezentat la o sesiune QHHT în ultimii 4 ani fac o punte cu moștenirea lor intergalactică și, ca urmare, aduc informații profunde și expansive despre natura schimbărilor liniei temporale și a materialului cuantic care colaborează cu o schimbare a conștiinței orchestrată în mod divin chiar pentru acest moment în care trăim. Multe persoane care nu se cunosc între ele validează informații similare în sesiunile lor. Această clientă a fost atât de convingătoare, oferind speranță pentru omenire, încât pur și simplu a trebuit să le împărtășesc. 

—————————————————————

Vorbim acum cu Inteligența Sinelui Mai Înalt al lui Kate: 

Peter: De ce a fost aleasă în mod special această viață ca Kate să o vadă astăzi? 

SMI: Din cauza relevanței sale pentru ceea ce se întâmplă în acum-ul vostru. 

Peter: Așadar, Kate ar dori să afle mai multe despre această planetă ca fiind o simulare, poți explica asta mai detaliat? 

SMI: Da, toată viața în toate locurile, în toate realitățile este o simulare. O simulare este un set colectiv de principii, constructe vii, care este creată pentru ca ființele să o locuiască și să primească experiența adecvată în care sufletul poate înflori, din care poate câștiga, la orice nivel dat. 

Peter: Deci, îmi pot imagina că este ca și cum ai intra într-un cinematograf cu 10 filme diferite care se joacă și ai alege să mergi la un anumit film pentru experiența pe care o oferă, cu diferite învățături care vin din asta. Această simulare vine de la Sursă, cum ai descrie asta? 

SMI: Poate exista un set original de intenții pentru o simulare, cu toate acestea, poate merge și se poate juca în nenumărate moduri. Planeta Pământ, de exemplu, este o simulare holografică, Sursa Creatoare a intenționat ca această planetă să fie una de mare frumusețe, armonie, cooperare și sărbătorire a bunătății vieții, totuși, a existat o însămânțare a polarității opuse în ea care s-a dezvoltat, deviind-o de la potențialul său original. 

Peter: Așadar, acest lucru ne conduce la următoarea întrebare, această structură de putere coruptă a deviat de la planul inițial, de la ceea ce ar fi trebuit să fie simularea, oare acea structură de putere a fost dezmembrată acum, deoarece lucrurile s-au schimbat vizibil și spre mai bine? 

SMI: Ei bine, este închisă, deși în exterior nu se reflectă încă atât de evident, există acest subterfugiu care încă funcționează în același mod, dar în timp aceste buzunare care au fost programate și infiltrate în societate vor ajunge să înțeleagă că nu mai este modul preferat de existență și va deveni mai dificil pentru ele să pună în aplicare acea veche structură de putere. 

Peter: Deci, în prezent există o curățare a ceea ce este acolo. 

SMI: Da, cu toate acestea nu este observabilă în mod vizibil de către voi, cei aflați la sol. 

Peter: Așadar, cum va arăta matricea anterioară atunci când aceasta se va prăbuși, ce vom vedea din această structură veche de putere, cu autoritatea de sus în jos și toate aceste sisteme, cum va arăta pentru noi? 

SMI: O putem descrie în acest fel, simularea holografică se va prăbuși, va oscila atât de rapid încât se va dezintegra; să presupunem că tu și familia ta v-ați trăit viața într-un anumit mod, într-un anumit peisaj scenic. Să spunem că gardurile sunt dărâmate și ceea ce vezi în jurul tău, această extindere a întinderii este nouă pentru tine. Pare că vezi acest mediu nou pentru că este mult mai mult peisaj de explorat, asta este ceea ce se va întâmpla cu acest Pământ, asta pentru că simularea holografică forțată care se află într-o mică porțiune în jurul planetei voastre care a fost îngrădită, să zicem, se va dispersa, dezintegra și ceea ce veți vedea în peisajul vostru este o extindere a peisajului, peisaj care este nou pentru voi. Chiar și în cerurile voastre, în atmosfera voastră, vor fi cu mult mai de multe de văzut, este ceea la ce se face referire ca Noul Pământ. A fost întotdeauna acolo, dar nu ați avut acces la el și pentru că există această infiltrare a unor frecvențe mult mai înalte care învăluie planeta Pământ într-un spectru mai larg, se infiltrează în spațiul vostru restrâns, cunoscut sub numele de Pământ, dar ceea ce voi locuiți este doar o parte a Pământului, voi vă extindeți împreună cu întregul Pământ, este clar.  

Peter: Da, și această realitate cinci dimensională spre care ne îndreptăm va fi tot o simulare. 

SMI: Nu, va fi adevăratul Pământ așa cum a fost intenționat. Simularea este un construct, creat de cei care trăiesc în polaritatea opusă a iubirii. 

Peter: Deci, ceea în ce am trăit, este ceea ce se va prăbuși și se va dezmembra, iar sistemele din interiorul ei se vor dezmembra și ele. 

SMI: Da, și toate sistemele implicate în ea. 

Peter: Sună ca un computer care tocmai a ”crăpat”. 

SMI: Da, este o analogie bună, nu poate fi repornită. Prin urmare, ca o comunitate de ființe, în sine, vi se va cere să vă re-dezvoltați. 

Peter: În acest rol de re-dezvoltare în noua realitate 5D, care va fi rolul lui Kate? 

SMI: Este o cerință să comunicați clar, pe măsură ce sunteți expuși treptat la o frecvență din ce în ce mai crescută. Să comunicați clar cu orice persoană și cu toți cei cu care intrați în contact, ceea ce arată dorința verbalizării sentimentului de bază pentru că mulți oameni simt că se petrece ceva care nu a avut încă suficientă extindere în conștiința lor ca să poată verbaliza sau să-i înțeleagă sensul. Asta este treaba care este acum de făcut. 

Peter: Adică să lucreze ca un fel de ghid care să le explice altora ce se petrece pe planetă. 

SMI a întrerupt spunând ” un Mediator”. 

Peter: Înțeleg, am intrat în contact cu mulți oameni care simt un curent subteran de schimbare, dar nu sunt capabili să exprime asta în cuvinte. 

SMI: Ei bine, atunci când știi ce se petrece, comunici clar dacă există receptivitate. Asta este ceva ce este codificat în tine să faci în acest moment de timp, care se poate schimba, dar în acest moment de timp asta face parte din modul în care funcționezi.  

Peter: Am întâlnit oameni care voiau să știe mai multe și își dau seama că există ceva, un curent subteran la ceea ce văd și ceea ce se întâmplă, dar sunt și cei care sunt prinși în vechea simulare holografică, sau realitatea matricii 3D, par să fie blocați în acea paradigmă. 

SMI: Lasă-i să fie, pur și simplu lasă-i să fie. 

Peter: Înțeleg că această prăbușire și rupere este foarte aproape și iminentă, ce părere ai despre asta pentru că auzim despre această explozie solară, care se presupune că ar fi cireașa de pe tort în prăbușirea acestei simulări vechi. 

SMI: Da, este, ei bine, care a fost desemnată să se prăbușească, constructul holografic simulat care a fost menținut multe milioane de ani. Deci, totul este proporțional, unda fotonică care trece va topi sistemul, iar prin sistem ne referim la constructul simulat. 

Peter: Așadar, asta va finaliza, într-un fel, prăbușirea finală deoarece în prezent avem o mulțime de energii solare și lumină fotonică care bombardează planeta și au deja un impact imens asupra oamenilor; asta este ceea ce va duce la deznodământ? 

SMI: Da, așa este; pe măsură ce stratificarea se intensifică, și este stratificare pentru că dacă ar fi direcționată către voi într-o singură transmisie v-ar anula forma fizică, așa că, există o stratificare, o nivelare care are loc în acest moment și este așa ca voi să vă adaptați și să integrați aceste frecvențe crescute. Va veni un moment, în viitorul foarte apropiat, în care vor fi suficienți dintre voi care vor putea întrupa cu succes această frecvență crescută, iar inhalarea acestui construct simulat care a limitat omenirea într-un singur loc centralizat de pe planetă nu va mai exista, există mult mai mult dincolo. 

Peter: Deci Pământul este mult mai mult decât știm noi că este. 

SMI: Este monumental mai mare, voi ați văzut probabil un sfert din el și asta este ceea la ce ne referim ca Noul Pământ, pentru că, pentru voi, va fi într-adevăr un Pământ nou, care nu a fost explorat de voi. Va fi un teren nou pentru voi și acolo se află comunități care au fost ridicate deja și stabilite dincolo de limitarea simulată a acestui construct căruia voi îi spuneți Pământ, și care nu este, ceea în ce voi ați trăit este un aspect. 

Peter: Mulțumesc pentru asta, poate fi foarte reconfortant pentru unii să audă asta. 

SMI: Totul progresează așa cum ar trebui, nu vă lăsați prea prinși în informații, lăsați părerile să treacă pe lângă voi și ne referim la orice ce ascultați, filtrați totul prin propriul barometru corporal, chiar și asta. 

Peter: Mulțumesc.


Peter Rule este un Practicant experimentat al Tehnicii de Hipnoză Cuantică de Vindecare (metoda Dolores Cannon) și poate fi contactat la www.peterrule.com.au 



Traducere Monica Poka

link catre postarea originală

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.