duminică, 10 septembrie 2023

Am avut nevoie de permisiune ca să vă oferim acest mesaj

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de încântați să vă putem oferi următoarea transmisie. Uneori trebuie să obținem permisiune de la sinele mai înalt al fiecărui individ care va primi mesajul înainte să putem continua și acesta a fost cazul de data asta, deoarece noi vă putem oferi doar ceea ce vă va servi vibrațional, spiritual, psihologic și în orice alt mod imaginabil. De aceea, uneori avem nevoie de aprobare înainte să continuăm cu o transmisie. Această transmisie este despre modul în care voi toți vă schimbați energetic ca treziți la ceea ce noi ne referim ca ”Colectivul Trezit”. 

Voi sunteți acolo ca să vă schimbați înaintea restului omenirii, dar și să vă puteți reduce suficient de mult vibrația ca să fiți în serviciul lor în continuare, este de o importanță capitală. Nu puteți lăsa pur și simplu restul omenirii în urmă, așa cum unii oameni au speculat. Nu acesta este tipul de schimbare la care v-ați înscris și nu este cea pe care o veți avea, dar trebuie să serviți drept exemple pentru restul omenirii. Prin urmare, să vă rețineți să vă arătați adevăratul sine, nu mai funcționează. Trebuie să vi se permită să operați ca sinele vostru cinci dimensional cu un procent mai mare din corpul vostru de lumină activat. Trebuie să fiți în măsură să vă demonstrați puterile pe care vi le-ați perfecționat de-a lungul timpului în care ați fost treziți, iar asta înseamnă că trebuie să aveți acces la mai multe dintre darurile și abilitățile voastre, precum și la abilitățile voastre cinci dimensionale. 

Așa că, o anumită limitare este ridicată din conștiința fiecărui membru al Colectivului Trezit, pentru că este timpul să demonstrați ce este posibil tuturor celorlalți. Acesta este motivul pentru care Yeshua (Isus) a mers pe apă; nu ca să se dea mare. Ci ca să demonstreze ce este posibil. Și astfel, voi veți fi făcătorii de minuni. Voi veți fi cei care veți demonstra ce este posibil, atâta timp cât nu o faceți de dragul ego-ului sau să le dovediți oamenilor că ați avut dreptate tot timpul. Va fi folosit cu moderație pentru cei care sunt pregătiți să se trezească și care au nevoie de acel mic ghiont, care au nevoie de ceva în care să-și înfigă dinții (în sensul să se implice deplin n.t.) ca să zicem așa, și asta este ceea ce le veți oferi în acele momente. 

Dar, veți funcționa, de asemenea, mai mult ca sinele vostru mai înalt, mai mult cu acele corpuri de lumină care vă vor oferi un câmp de energie diferit. Le veți apărea într-un mod diferit oamenilor, iar ei vor fi inspirați de voi și vor vrea să știe care este secretul vostru, dar de data asta nu le veți vorbi despre dieta voastră, regimul vostru de îngrijire a pielii sau de suplimentele pe care le luați. Le veți vorbi despre conștiință, despre cine și ce sunt ei cu adevărat și despre puterea focalizării, puterea intenției, puterea vibrației. Acestea sunt lecțiile de care au nevoie oamenii în acest moment și trebuie să le cunoască mult mai mult și mai bine decât trebuie să știe ce se întâmplă acolo în lume, în culise, în umbrele întunecate. Așa că, vorbim direct Colectivului Trezit pentru că vrem să știți cum se schimbă rolurile voastre, cum se schimbă corpurile voastre și cum se schimbă conștiința voastră pentru că a sosit timpul să fiți cine sunteți cu adevărat și să nu lăsați nimic și pe nimeni să vă stea în cale.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.