miercuri, 27 septembrie 2023

Frica de Necunoscut

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări vouă, preaiubite ființe de lumină. Eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să fiu în prezența voastră astăzi și doresc ca voi să vă recunoașteți propria prezență în timp ce ne conectăm. 

Există o certitudine în prezența voastră. Există o certitudine în corpul vostru fizic, în mintea, în emoțiile și în câmpul vostru energetic în timp ce vă dați voie să fiți prezenți, în moment, cu voi înșivă. Puteți recunoaște o certitudine; o confirmare a sinelui, o înțelegere a prezenței voastre. Cu toate acestea, este important, totodată, să recunoașteți că poate exista o incertitudine în timp ce vă conectați cu energiile voastre. 

Când îi dați voie minții voastre să înceapă să contemple, s-ar putea să descoperiți că există o incertitudine în faptul că simțiți că nu vă cunoașteți pe deplin pe voi înșivă. S-ar putea să nu vă cunoașteți pe deplin câmpul energetic. S-ar putea să nu cunoașteți puterea pe care o aveți în voi, care este pregătită și așteaptă să fie folosită. S-ar putea să nu știți de ce sunteți capabili – punctele forte, curajul, încrederea pe care o aveți. S-ar putea, de asemenea, să fie experiențe din trecut sau gânduri care să aducă frică în ființa voastră. Poate că respingeți acele răni, acele dureri, acele gânduri pentru că nu știți cum să le faceți față sau dacă sunteți suficient de puternici să vă descurcați cu ele, să transformați și să vindecați acele zone. 

Deși există certitudine în prezența voastră și în împământarea voastră în pământ, chiar și în propria ființă există o incertitudine și putem recunoaște această incertitudine ca frică. Frica apare atunci când nu sunteți siguri de cum se va desfășura ceva sau o situație, experimentare sau o ființă crează stres și tensiune și un sentiment de frică în ființa voastră. Această frică provine adeseori din cauza unor răni – experiențe trecute care poate nu au fost pe placul vostru sau în care v-ați simțit vulnerabili sau slabi – neputință – și ați experimentat suferință. 

Frica este un mod minunat să vă protejați, astfel încât lucrurile să nu se repete. Cu toate acestea, atunci când aveți o frică, adeseori o energizați și, astfel, o chemați în realitatea voastră. Adeseori o frică apare pentru că nu știți cum se vor desfășura lucrurile și, totodată, nu vă simțiți suficient de capabili, curajoși sau puternici să faceți față situației, experienței, persoanei, ființei, orice ar fi. 

Acum, necunoscutul este adeseori folosit pentru a-l descrie pe Creator. Creatorul este lipsit de etichetă, fără formă, de fapt, nu-l putem descrie pe Creator, cu adevărat. Dacă îl descriem pe Creator, intrăm în iluzie. Putem recunoaște că Creatorul este necunoscut și, totuși, avem o senzație, o familiaritate, un sentiment legat de Creator și legat de exprimarea Creatorului în ființa noastră, care se simte foarte reconfortant, puternic și inspirator. Aproape există această mișcare de împingere și tragere în care sunteți curioși în legătură cu necunoscutul și se simte complet natural și reconfortant. Sunteți nesiguri în ceea ce privește necunoscutul pentru că nu știți ce se va manifesta. 

Când existați pe pământ este firesc să vreți să vă controlați realitatea, chiar și ființa și poate chiar și oamenii din jurul vostru. Se simte că totul este necunoscut și toată lumea este necunoscută, chiar și cei dragi vouă. Cum vă puteți descurca cu asta? Este copleșitor pentru minte și emoții. 

Este firesc să vreți să vă controlați realitatea și ființa ca modalitate să vă protejați, cu toate acestea, ca să deveniți una cu necunoscutul și să recunoașteți confortul, susținerea și beneficiile care sunt prezente în necunoscut, este nevoie să dați drumul controlului. Odată ce începeți să dați drumul controlului, Universul Creatorului vă susține. Universul Creatorului v-a susținut întotdeauna, dar voi aveți de acceptat acea susținere în ființa și în realitatea voastră. 

S-ar putea să recunoașteți o mai mare îndrumare interioară. Veți recunoaște și că lucrurile se petrec în ființa și în realitatea voastră ca să vă construiască încrederea astfel încât să vă simțiți mai încrezători, mai capabili să curgeți cu fluxul, mai capabili să acceptați necunoscutul pentru că știți că necunoscutul funcționează într-un mod pozitiv, împlinitor pentru voi. Și da, s-ar putea să mai existe aspecte ale necunoscutului de care vă temeți pentru că este imposibil să știți totul și, în multe privințe, nu este locul și nici scopul vostru să știți totul despre Creator sau Universul Creatorului sau chiar, într-o oarecare măsură, despre voi înșivă pentru că voi sunteți o extensie a unei energii mai mari. Scopul vostru în acest moment este să recunoașteți pe deplin această extensie și tot ceea ce întrupați în această realitate. 

Când dați drumul controlului, există un moment de predare în fața necunoscutului, iar acel moment poate fi simțit ca și cum ați sări de pe o stâncă. Cu toate acestea, există o certitudine că Creatorul vă va susține, chiar dacă acea certitudine este doar 1%. Cu această certitudine de 1% vă deschideți ca să aveți încredere în susținerea energiilor benefice din voi și din jurul vostru – având încredere că știți cum să vă răspundeți vouă înșivă și realității din ființa voastră. 

Vă puteți urma ghidarea interioară. Vă puteți conecta cu energiile, cu oamenii, cu situațiile. Puteți chema ceea ce este nevoie în realitatea voastră. Este pur și simplu nevoie de acel moment de predare – de lăsare în urmă a oricărei forme de control că asta este așa cum ar trebui să fie, că așa ar trebui să se manifeste lucrurile – și doar să fiți prezenți cu ceea ce este în acest moment și cu cine sunteți în acest moment. Când vă dați voie să faceți acest lucru, ia naștere acel 1% de certitudine și încredere, iar voi vă deschideți ușor susținerii care este în ființa voastră. Vă dați seama că necunoscutul este, de fapt, o pânză pe care să dansați în interior sau pe ea, să dansați așa cum doriți să dansați astfel încât să vă puteți simți împliniți și susținuți. Necunoscutul va deveni incitant, magic, inspirator și iluminator pentru că necunoscutul este plin cu atât de multe comori care vă așteaptă să le explorați. 

În meditație sau în momentele voastre de liniște, mai întâi stați și recunoașteți cum ați încercat să vă controlați pe voi înșivă sau realitatea voastră. 

Apoi, imaginați-vă în vârful unei stânci sau al unui munte. Dați drumul tot controlului. Lăsați-l în urmă. Săriți și predați-vă. Imaginați-vă asta în mintea voastră. Ce se trezește în voi pe măsură ce lăsați în urmă controlul și săriți în necunoscut? S-ar putea să simțiți o frică imensă. Stați cu ea. Lăsați-o să vă transmită mesajul ei. Întrebați cum vă puteți rezolva frica și apoi, ce vă așteaptă dincolo de asta? Acolo se află comoara, pe măsură ce intrați în necunoscut. S-ar putea să fie pur și simplu nevoie să aveți încredere în voi înșivă, în propriile voastre abilități interioare sacre. 

Vă las să vă gândiți la asta. Este nevoie de multă contemplare. Vă iubesc nespus de mult.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă mulțumesc.


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.