marți, 19 septembrie 2023

Dacă doriți un contact deschis cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne așteptăm următoarea noastră mare însărcinare de la Suprasufletul nostru, deoarece Suprasufletul nostru este în comunicare directă cu noi tot timpul, iar Suprasufletul nostru există în dimensiunea a 11-a. Așadar, are o perspectivă mai mare și mai bună a ceea ce se petrece în întregul univers. Ne bucurăm să ne primim însărcinările pentru că ne place să fim în serviciu, ne place să avem o misiune și un scop, așa cum vă place și vouă tuturor. Vă sugerăm să stați liniștiți, cu ochii închiși și să vă bucurați de liniște, să vă bucurați să nu faceți nimic o vreme și în loc să vedeți asta ca pe o corvoadă să dați drumul gândurilor, vedeți-o ca pe o eliberare. Vă eliberați de mintea voastră gânditoare foarte activă pentru o vreme, în timp ce așteptați un fel de impuls, un fel de instrucțiuni care știți că vin de la sinele vostru mai înalt datorită naturii lor, datorită vibrației pe care o dețin. 

Puteți face asta în fiecare zi. O puteți face de două sau mai multe ori pe zi. Puteți începe acum contactul deschis cu o ființă mai înalt dimensională cunoscută drept sinele vostru mai înalt. Și când practicați să fiți în contact deschis cu o ființă sau un colectiv mai înalt dimensional, intrați într-un contact mai deschis cu ființe e.t. fizice din dimensiunea voastră și din dimensiuni mai înalte. Nu trebuie să așteptați până când toată lumea este pregătită; nu trebuie să așteptați până când vreun oficial guvernamental dezvăluie adevărul despre e.t. și oameni. 

Vă puteți începe experimentarea contactului pornind de la însăși conștiința sinelui vostru mai înalt. Acum, spunem ”conștiința sinelui mai înalt” pentru că nu sunteți separați de sinele vostru mai înalt. Sunteți unul și același, dar este un aspect al vostru care operează dintr-un plan mai înalt dimensional, un nivel de conștiință mai înalt. Întâlnirile personale cu e.t. pe care le veți avea, sau le-ați avut, sunt cu ființe care sunt alte aspecte ale voastre. Acesta este cel mai bun punct din care să începeți contactul cu e.t. 

Vă întâlniți pe voi, indiferent pe cine întâlniți. Sunteți întotdeauna voi; este întotdeauna un aspect al vostru. Și, da, există relații mai apropiate, sunt cele cu aceia cu care împărtășiți un Suprasuflet și sunt suflete care sunt suflete gemene și sunt ființe cu care v-ați conectat din nou și din nou și care par că sunt mai mult ”voi înșivă” decât o ființă pe care n-ați mai întâlnit-o până acum, dar care este, de fapt, tot voi. Așadar, dacă doriți mai mult contact cu alte aspecte ale voastre care vin la voi sub formă de e.t., începeți prin a avea mai mult contact cu voi înșivă, chiar aici și chiar acum. 

Fiți în contact cu sinele vostru, cu gândurile, cu sentimentele, cu vibrațiile voastre, cu lucrurile în care credeți și cu lucrurile pe care le cunoașteți. Intrați în contact cu propria inimă, propria iubire, cu semnătura voastră vibrațională. Este un punct bun din care să porniți dacă vreți să intrați în contact cu mai mulți voi (mai multe aspecte ale voastre înșivă n.t.). Începeți cu voi și veți obține întotdeauna mai mult în acest univers. Privitul în afara voastră fără această cunoaștere, vă va face să priviți mereu în afara voastră, pentru că, în cele din urmă, totul este menit să vă facă să priviți în interior, iar atunci când o faceți, sunteți siguri că veți găsi de fiecare dată ceea ce căutați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.