luni, 11 septembrie 2023

Amintirea Bucuriei

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Treceți acum prin schimbări semnificative – atât în interior cât și în exterior. Probabil ați simțit energiile în voi, dar probabil că nu ați observat schimbările din lumea voastră exterioară. La un moment dat veți observa că atunci când faceți parte dintr-un grup, energia luminează, poate chiar scânteiază. Nu în fiecare zi sau tot timpul, dar mult mai frecvent decât era adevărat cu doar câteva zile în urmă. Ați trecut prin provocarea libertății de a fi. 

Să presupunem că aveți o baghetă magică care ar putea crea bucurie oriunde v-ați afla sau orice ați face. Să presupunem că chicotele au ieșit la suprafață cu ușurință și fără efort. Asta este schimbarea lumii voastre exterioare. Chiar dacă vor exista momente de furie, neliniște și, probabil, frică, acele emoții vor slăbi și se vor disipa fără efort. Acesta este timpul vostru de bucurie. O bucurie care se va răspândi de-a lungul interacțiunilor voastre. 

Poate că sunteți prea obosiți să vă testați această nouă abilitate. Nu contează, pentru că noua voastră capacitate să simțiți bucuria în lumea voastră este acum un dat. 

Ce vreți să faceți cu această bucurie? Este perfect acceptabil să păstrați bucuria în voi, fără să interacționați cu ceilalți. Sau să vă limitați bucuria când sunteți cu anumite persoane. Sau să vă răspândiți bucuria așa cum doriți. Dar bucuria voastră nu mai este ascunsă în ființa voastră - doar ca să fie afișată în anumite momente în anumite zile. Un copil mic se distrează la fel de mult alergând pe cât o face jucându-se cu alții. Bucuria lor este spontană și contagioasă. Și la fel este și pentru voi acum. 

V-ajunge ca fricile și angoasa să vă depășească bucuria. V-ajunge cu nevoia să le faceți pe plac oamenilor, să spuneți lucrurile potrivite la momentul potrivit și să evitați orice comentarii care i-ar putea ofensa pe alții sau să fie considerate nepotrivite. 

Ce se întâmplă dacă lăsați să vă scape un comentariu nepotrivit care rănește sentimentele cuiva? Bucuria pe care o experimentați acum nu are legătură cu faptul de-a face pe cineva să se simtă inferior sau greșit. Are legătură cu râsul de prostiile vieții – cum ar fi bucuria și râsul legate de o glumă din Sesame Street. Prostească, nu răutăcioasă. 

Chiar dacă unii vă vor considera neadecvați, o vor face pentru că rămân profund prinși în plasa 3D. 

Poate vă puneți la îndoială oportunitatea bucuriei și a râsului dacă cineva este bolnav sau a făcut tranziția dincolo de pământ. Nu vă agitați. Veți acționa potrivit inimii voastre. Ceea ce este mult diferit de acționarea pe baza dictatelor sociale. 

Nu veți găsi 100% din ziua voastră proastă, ci, mai degrabă, acele momente de râs și bucurie vor deveni mai evidente decât au fost vreodată înainte în oricare dintre viețile voastre pământești. Viața pe Pământ a fost întotdeauna menită să fie plină de bucurie. Frumusețea Pământului nu a fost creată pentru tristețe și frică. Cu toate acestea, voi și toate ființele care au fost vreodată pe Pământ, v-ați întrebat dacă ar fi posibil să vă fie frică, să fiți triști și furioși într-o locație atât de frumoasă. 

Acest concept a fost testat și s-a constatat că lipsește. Așa că, vă întoarceți la bucuria care vă este cel mai familiară în alte dimensiuni și frecvențe. Bucuria este noul vostru cuvânt interior și exterior. Râsul este rezultatul. 

Așadar, ce înseamnă acest lucru în ceea ce privește interacțiunile voastre cu cei dragi sau noi cunoștințe? Asta este descoperirea voastră, misiunea voastră, așa cum misiunea voastră a fost cândva să explorați frica. Chiar dacă frica continuă să facă parte din paleta voastră personală de vopsele, ea este considerabil diminuată, așa cum a fost bucuria când erați în 3D. 

Sunteți noi, la fel ca lumea. Frica a fost scopul zilei de ieri. Noul vostru scop este să găsiți bucuria în lume și în ființa voastră. Și așa veți face. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.