duminică, 17 septembrie 2023

Programul Arcturian, Echipajul de la Sol și Lucrătorii în Rețea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem mari fani ai voștri, ai tuturor, celor de pe Pământ pentru că ați ales calea mai grea. Ați ales să vă asumați mai multe provocări, mai multe bagaje din viețile voastre trecute și din linia voastră genealogică și știm că ați făcut acest lucru pentru că la momentul respectiv ați simțit că sunteți pregătiți pentru provocare. De asemenea, știm că odată ce majoritatea dintre voi ați început să vă trăiți viața în această eră actuală pe Pământ, ați descoperit că provocările au fost chinuitoare uneori, de nesuportat ca să spunem cel puțin. Și, totuși ați continuat să mergeți înainte, ați continuat să veniți pe Pământ, un loc în care nimeni nu este prins în capcană. 

Nimeni nu este forțat să se întrupeze nicăieri din cauza karmei. Vă întrupați acolo unde doriți să vă întrupați, atunci când doriți să vă întrupați în acel loc și timp anume, pentru că sunteți ființe suverane, pentru că voi sunteți Sursa și puteți alege dacă să continuați o serie de vieți într-o anumită locație. Aceia dintre voi care ați ales o serie de vieți acolo, pe planeta Pământ, ați făcut acest lucru cu un mare curaj și cu o încredere enormă în voi înșivă și, de asemenea, în ghizii voștri și alte ajutoare. 

Deci, planul nu a fost niciodată să faceți totul pe cont propriu și, în multe privințe, nu sunteți lăsați de capul vostru acolo pe Pământ, chiar dacă vă simțiți uneori ca și cum ați fi. Toți cei care primesc în mod constant aceste mesaje de la noi sunt conectați într-un mod foarte real. Vă ancorați în energiile Arcturiene și le împământați în Mama Pământ. Ele crează o rețea Arcturiană, iar voi sunteți în comunicare psihică, telepatică, unul cu celălalt, prin aceste linii de rețea pe care le creați. 

Voi sunteți echipajul nostru de la sol pe planeta Pământ și avem nevoie de voi ca să oferiți ajutorul, îndrumarea și înțelepciunea pe care vrem să le împărtășim întregii omeniri. Dar, după cum știți, nu toată lumea este pregătită pentru ceea ce avem de oferit și aici interveniți voi ca echipajul Arcturian de la sol. Voi sunteți Lucrătorii în Rețea care fac aceste energii disponibile altora, și care altfel nu le-ar fi accesibile, care ar râde de voi dacă le-ați trimite unul dintre aceste mesaje pentru că credeți că ar putea rezona sau îi poate ajuta în vreun fel. Și știm că mulți dintre voi ați făcut asta și ați primit acele răspunsuri de la cei pe care ați căutat să-i ajutați în viața voastră. 

Dar să știți un lucru - ajungeți la toată lumea cu ceea ce aveți în conștiința, în conștientizarea voastră, convingerile voastre și prin inimile deschise pe care le aveți. Vă spunem în mod constant că iubirea este răspunsul, că compasiunea este calea și că pacea interioară duce la obținerea a tot ceea ce vă doriți și vă plimbați emanând toate acele adevăruri, chiar dacă nu le spuneți cu voce tare persoanei care vă încasează cumpărăturile la magazin. Toți beneficiază de ceea ce voi împământați de la noi și vă suntem foarte recunoscători fiecăruia dintre voi cei aflați pe Pământ, dar mai ales acelora dintre voi care ajutați la promovarea programului Arcturian care este, desigur, să ajute omenirea să se trezească și să ascensioneze.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.