duminică, 17 septembrie 2023

Energii Galactice pentru Lucrătorii în Lumină

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să ne conectăm cu voi toți și știm că vă deschideți foarte frumos energiilor noastre. Apreciem asta. Vă apreciem pe fiecare dintre voi care sunteți interesați de noi și de energiile din sistemul nostru stelar. Știm că sunteți interesați de ceea ce este galactic și știm că faceți o treabă minunată să vă deschideți energiilor galactice, ceea ce este un lucru foarte bun. Bineînțeles, sunt mai multe energii galactice care intră tot timpul în atmosfera voastră ca să vă susțină în călătoria de ascensiune în care se află omenirea acolo pe Pământ. Mai vrem să știți și că atunci când împământați acele energii în corpurile voastre fizice, faceți acest lucru pentru semenii voștri oameni și animale și Mama Pământ. 

Asta este o experimentare de grup a ascensiunii și toată lumea beneficiază de fiecare gând pozitiv, fiecare emoție pozitivă, fiecare intenție bună care face parte din fiecare dintre voi, acolo pe Pământ. Astfel, vă puteți considera Lucrător în Lumină chiar dacă nu aveți o slujbă care să implice ceva ce ați considera spiritual, cum ar fi vindecător energetic sau canalizator/medium. Însă lucrați cu lumina și îi ajutați pe ceilalți prin ancorarea voastră în energiile galactice și în energiile de o frecvență mai înaltă, indiferent de unde vin acestea. Și sunt energii care vin din toate unghiurile în acest moment. 

Vă pregătiți pentru un alt mare salt înainte acolo, pe planeta Pământ, cu mai multe treziri care vin, cu echinocțiul care vine și cu experimentările contactelor extraterestre care vin, pe care mulți dintre voi le-ați căutat de foarte mult timp. Știm cât este de important pentru aceia dintre voi care sunteți interesați de contactele e.t. să vă aveți propriile experimentări cu e.t. și știm că le puteți avea chiar acum sau în seara asta sau mâine sau ori de câte ori vă simțiți pregătiți să primiți acel contact. 

Vă promitem că veți fi pregătiți atunci când va avea loc în timpul orelor voastre de veghe. Sau poate veți fi cineva care va fi trezit de un e.t. în miezul nopții și, totuși, veți fi pregătiți pentru acea experimentare atunci când o veți avea. Știm că nu a fost întotdeauna așa, și știm că unora dintre voi vă este puțin teamă în ceea ce privește contactul cu un e.t. în miez de noapte, deoarece Zetanii au fost destul de neîndemânatici în privința asta în primele etape ale programului de  hibridizare. Dar vă asigurăm că toți e.t. au învățat și au devenit mult mai buni în detectarea a ceea pentru ce sunteți pregătiți și când. 

Aceia dintre voi care sunteți interesați să primiți energii galactice de la cei ca noi, sunteți cu siguranță pe radarul tuturor e.t. care doresc să intre în contact cu omenirea în acest moment. Vă puteți relaxa și lăsa acele energii să intre, deoarece ele sunt infuzate în fiecare dintre aceste transmisii și vin tot timpul din toate părțile acestei galaxii a noastre. Atunci când sunteți concentrați pe primirea unei transmisii galactice, aveți tendința să vă deschideți față de ea și, prin urmare, să primiți mai mult din ea ca rezultat. Acestea sunt vremuri incitante, iar aceia dintre voi care primiți acest mesaj, vă aflați în avangardă. Vă puteți considera ca fiind cei care sunt în mare măsură responsabili pentru începerea viitoarei ere, era galactică, a omenirii.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.