joi, 14 septembrie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 27 August 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Bine ați venit la mesajul nostru, dragi cititori. 

Sunteți cu toții conștienți de faptul că multe pe Pământ nu mai curg armonios așa cum a făcut-o înainte, personal și global. Țările și indivizii se luptă să mențină regulile, reglementările, ideile și credințele care au fost întotdeauna acceptate în încercarea de a readuce lucrurile la ”normal”. Vremurile prezente au devenit confuze și adeseori înspăimântătoare chiar și pentru cei care sunt treziți spiritual, pur și simplu pentru că atât de multe se schimbă și adeseori aparent nu în bine. 

Cei care nu sunt conștienți de procesul de ascensiune al Pământului încearcă să restaureze ceea ce obișnuia să fie odinioară pentru că vechile căi păreau să funcționeze bine, dar asta pentru că ele erau în aliniere cu colectivul. Cu toate acestea, pentru că multe dintre aceste lucruri s-au născut din eroare și credință falsă, lucrurile nu se pot întoarce la ceea ce au fost cândva, deoarece conștiința evoluează și conștiința colectivă se schimbă. 

Dați drumul, dragilor. Renunțați la încercările epuizante să păstrați totul așa cum l-ați cunoscut dintotdeauna – tradițiile familiale, regulile, practicile, chiar și mâncarea pe care credeți că ar trebui să o mâncați. Lupta să păstrați lucrurile așa cum au fost întotdeauna este o manifestare a separării, separării de binele vostru. Este frica că, dacă vă abateți de la tradițiile și practicile care au funcționat întotdeauna bine pentru voi, ceva rău se poate întâmpla. 

Este tentant să încercați să ”reparați” lucruri care par să nu mai funcționeze în viața voastră pentru că trăiți în, experimentați și sunteți obișnuiți cu funcționarea și soluțiile unei lumi trei dimensionale. Amintiți-vă că lumea materială pe care o experimentați pe Pământ este un concept iluzoriu creat din energii care acum se dizolvă pe măsură ce indivizii se trezesc. Pământul ascensionează în frecvențe care seamănă mai mult cu adevărata ei natură Divină, în ciuda aparențelor și eforturilor celor care caută să mențină status quo-ul. 

O sursă majoră a întregii discordii este conștiința colectivă a două puteri. Omenirea, prin ignorarea adevărului, a dat putere aproape la tot – alimentelor, climei, vitaminelor, locurilor de muncă, animalelor, banilor, relațiilor, oamenilor, etc. Să știți asta – Există o Singură Putere – Creatorul/ Conștiința Divină care nu este o putere asupra a orice, este pur și simplu singura putere care există pentru că este omniprezentă, omnipotentă și omniscientă. 

Adevărul că doar UNUL există a fost dezvăluit de mulți maeștri spirituali – Buddha, Isus și alții au încercat să le spună discipolilor că Creatorul este tot ceea ce a existat și există și, prin urmare, era propria lor natură reală, dar majoritatea au interpretat ideea ”EU SUNT” ca fiind personală învățătorului și, în loc să o accepte ca adevăr al propriei lor UNIMI, au început, și o fac și astăzi, să se închine mai degrabă mesagerului decât mesajului. Sunteți pregătiți să lăsați în urmă această idolatrie. Niciun om, învățător, predicator, preot, ”sfânt” sau persoană sfântă nu este mai mult Creatorul decât altul, inclusiv cei considerați a fi criminali sau oameni răi. 

Sistemul de credințe trei dimensional a dat putere și a atribuit o mare parte a ”răului” care se întâmplă pe Pământ ca fiind în și al Satanei, răului sau diavolului. Să știți asta: nu există diavol sau Satana decât dacă credeți că există și apoi, fiind un creator, creați unul pentru voi și îl mențineți prin frică sau iubire. De unde ar putea veni un diavol dacă Dumnezeu este omniprezent, tot ceea ce este? 

Multe credințe cu privire la Satana provin din vieți anterioare, unde aceste credințe au fost predate și perpetuate ca cunoaștere generală. Mulți poartă încă această energie în câmpul lor energetic, unde stă latentă, dar vie și gata să se activeze atunci când o persoană se uită la anumite filme, citește anumite cărți sau articole, vorbește cu alți credincioși sau frecventează o biserică care învață că diavolul este real și trebuie să-i opuneți rezistență. Declarați-vă în mod conștient intenția de a curăța odată pentru totdeauna orice energie rămasă bazată pe credința unei entități din afara voastră care vă poate răni, distruge, ucide sau afecta. 

Sunt unii care cred atât de tare în puterea răului și a Satanei încât crează ceremonii de venerare în credința că legătura lor cu ”diavolul” le va da putere și le va permite să experimenteze orice își doresc, cum ar fi răzbunare sau lucruri materiale. Ceea ce fac, de fapt, aceste ceremonii este să atragă entități neevoluate cu rezonanță scăzută din cealaltă parte, care sunt mai mult decât fericite să participe la orice le va hrăni cu energie și pentru că chiar și veneratorii diavolului sunt, de asemenea, creativi, se întâmplă lucruri pe care ei le atribuie Diavolului. Nu există conștiință neexprimată. 

Sistemul de credințe trei dimensional dă putere manifestărilor rele (boală, droguri, alcoolism etc.) și celor bune (bani, faimă, relații, lucruri materiale) cu putere în credința că aceste lucruri le pot controla sau influența viața. Înzestrarea cu putere a orice altceva decât Creatorul, pur și simplu îl alimentează cu energie. Fiecare război declarat cu privire la o boală sau o problemă servește mai degrabă la creșterea acesteia decât la eliminarea ei. 

Nimic nu are putere asupra voastră, decât dacă îl înzestrați cu putere. Voi sunteți șeful vostru. Creatorul (Sinele vostru real) este singura putere, lege, realitate, iar credința în două puteri a dus omenirea la sentimentul separării de Creator și de alții, manifestându-se ca dualitate – bine și rău, bolnav și sănătos, bogat și sărac. 

Toți trebuie, la un moment dat în călătoria lor evolutivă, să înceteze să dea putere la orice din afara sinelui/SINElui în înțelegerea că totul este o exprimare a vieții Creatorului, a inteligenței Creatorului, a plenitudinii și completitudinii Creatorului – plinătatea conștiinței Divine fiind greșit interpretată prin minți condiționate de credințe de dualitate, separare și două puteri. Fiecare persoană este liberă să-și umple conștiința individualizată a Creatorului cu orice credință alege, dar nu ar trebui apoi să-i învinovățească pe alții pentru manifestări. 

Nu vă spunem să ieșiți într-un uragan, să vă plimbați pe alei întunecoase și periculoase sau să mâncați toată mâncarea nesănătoasă și procesată pe care o doriți și că nimic nu se va întâmpla corpurilor voastre în timp ce declarați lumii că ”Creatorul este totul”. Conștiința unei singure puteri trebuie să fie cunoscută, recunoscută, acceptată și apoi practicată până când devine starea voastră de conștiință. Isus a potolit furtuna. Cum? Conștiința lui nu avea nicio credință a puterii în afara Creatorului și, ca atare, știa că furtuna nu avea o putere a sa proprie. Practicați aceste principii cu fiecare lucru pe care îl faceți și, treptat, acestea vor deveni starea voastră de conștiință. Așa funcționează cu tot adevărul. 

Faceți ce simțiți că trebuie să faceți în ceea ce privește sănătatea și casa voastră, dar faceți-o în conștientizarea adevărului, că, în realitate, nimic nu are putere asupra voastră în bine sau în rău. Nu există cu adevărat victime, doar cei care încă dorm la adevărul naturii lor Divine. Să știți că plenitudinea și completitudinea Conștiinței Divine nu a părăsit niciodată și nu ar putea niciodată să părăsească pe nimeni pentru că este cine sunteți voi. Condiția umană este ca cea a unei persoane care trăiește în sărăcie lucie neștiind că are un cont bancar plin de bani. 

Ajutați-vă pe voi înșivă și pe ceilalți așa cum sunteți ghidați. Ajutorul este disponibil la toate nivelele de conștientizare, dar acționați întotdeauna prin conștientizarea naturii Divine înnăscute a voastră și a celorlalți, indiferent de circumstanțe. 

În ciuda oricăror aparențe, știți că doar Creatorul este.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 8/27/23


Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.