miercuri, 13 septembrie 2023

Experimentările nu pot fi repetate

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Unii dintre cei care experimentează schimbări interioare și exterioare cred că sunt pedepsiți pentru că le este frică de tranziția lor. Poate că și voi ați experimentat astfel de frici. Ceea ce a fost nu mai este, așa că, amintirile voastre sunt colorate de bucurii nuanțate cu tristețe pentru că niciodată nu veți mai experimenta aceleași sentimente. 

Asta nu înseamnă că amintirile voastre nu sunt valoroase, ci mai degrabă să vă reamintească că amintirile voastre – chiar și amintirile voastre pline de bucurie – sunt nuanțate cu frică și tristețe. Nimic – nici măcar amintirile 3D – nu pot fi duplicate. Aveți momentul sau evenimentul și apoi s-a terminat. Același lucru se va întâmpla și cu noua voastră ființă. 

Chiar dacă mulți dintre voi încercați să recreați ceea ce a fost – fie ca să treceți prin frică, fie să produceți fericirea așa cum a fost ea cândva – nu o puteți face. Unii dintre voi ați încercat să recreați un eveniment dureros, crezând că aveți puterea să schimbați rezultatul în 3D. Desigur, așa ceva nu este posibil. Chiar dacă locația este aceiași sau aceleași persoane sunt implicate, anotimpurile, vârsta participanților și reacțiile participanților de-atunci și de-acum nu sunt niciodată aceleași. 

Acest moment se petrece o singură dată în viața asta. Nu poate fi niciodată duplicat în totalitate. Așa că, bucurați-vă de fiecare parte din ființa voastră acum și pentru totdeauna. 

Această ultimă afirmație pare sumbră. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Este pur și simplu realitatea vieții voastre pământești. Experimentările nu pot fi niciodată repetate – esența acestui mesaj. Bucurați-vă de ziua de astăzi, de această oră, de acest minut pentru că nu se va întoarce. Evoluați atât de rapid încât ceea ce a fost vesel sau chiar înfricoșător în această dimineață, poate să nu mai conteze până după-masă. 

Savurați fiecare moment al fiecărei zile – chiar și timpul în care dormiți, diminețile aglomerate sau după- mesele leneșe. 

Când ați fost 3D, frica putea fi repetată. Nu în același fel cu aceleași ființe, dar puteați produce acea frică cu cineva dispus să joace rolul pe care voi l-ați cerut. Voi ați fost regizorul piesei voastre de viață pământească. Cei care au participat la jocul vieții voastre, adeseori au interacționat cu voi, construind un zid karmic care a repetat frică după frică. 

Nu mai sunteți 3D, așa că nu mai există karmă și nu există încă actori care să repete. Totul, inclusiv voi, este nou și proaspăt. Nu v-ați decis cine va fi personajul în curs de desfășurare în noua voastră viață sau ce bucurii doriți sau aveți nevoie să experimentați. 

Fiecare moment al vieții voastre este nou. Pentru prima dată nu există repetare în viețile voastre pământești. Nu puteți reține amintiri subconștiente despre ceea ce doriți să experimentați în viețile voastre viitoare, nici nu vă puteți aștepta să întâlniți aceleași ființe viață după viață așa cum ați făcut-o de-a lungul lecțiilor pământești 3D. 

Așadar, savurați ceea ce experimentați știind că nu există repetări sau amintiri de adunat sau revizuit, așa cum a fost valabil timp de eoni pentru viețile voastre pământești. Sunteți proaspeți și noi și la fel sunt și experiențele și interacțiunile voastre. 

Poate că acest gând este dificil, crezând că cineva este îngerul vostru pământesc, iubirea adevărată sau dușmanul vostru și vreți să petreceți mai multe vieți pământești explorând acea relație. Așa ceva nu se va întâmpla pentru că acesta este timpul vostru de explorare. 

După toate probabilitățile, veți decide că cele mai multe, dacă nu toate, dintre experimentările voastre, nu sunt suficient de notabile ca să le mențineți într-o altă frecvență, dimensiune sau în vremurile viitoare ale Pământului. 

Poate vă amintiți că noi, cei din Universuri, am discutat despre probabilitatea ca voi să treceți de la aventură la aventură pentru o vreme înainte să abordați ceea ce vreți să explorați mai detaliat. Nu aveți încă suficientă experiență ca să vă selectați viitoarea direcție în această viață, cu atât mai puțin explorarea ulterioară în alte frecvențe, dimensiuni sau noul Pământ. 

Dați-vă voie să săriți de la interes la interes – și de la persoană la persoană, fie în relații de lungă durată, fie în interacțiuni sporadice. Sunteți ca un copil care bagă tot în gură ca să determine dacă experiența este plăcută. Sunteți un nou-născut într-o nouă eră. Așadar, acordați-vă libertatea să explorați fără preocupări legate de longevitate sau interacțiuni viitoare. 

Voi zburați, la fel ca toți cei care își acceptă acum sinele dincolo de 3D. Capacitățile voastre din trecut de a repeta sau recrea o experiență într-o interacțiune viitoare nu mai sunt valabile – cel puțin pentru moment. Bucurați-vă de cele mai importante momente ale noii voastre vieți și ființe, pentru că ele nu pot fi încă repetate și nici cei cu care interacționați acum nu vor face, probabil, vreodată parte din viețile voastre viitoare. 

Acesta este timp de joacă în cea mai dramatică formă, dându-vă voie să selectați sau să acceptați experiențele pe care doriți să le îmbunătățiți mai târziu, când sunteți mai experimentați. Bucurați-vă de timpul de joacă fără așteptări. Dați-vă voie să fiți expuși la multe activități și oameni, astfel încât selecția pe care o faceți să se bazeze pe bucuria voastră și nu pe ceea de ce ar trebui să vă bucurați. 

Acesta este un timp al libertății de a fi. Ceva ce nu ați mai experimentat niciodată până acum în timp ce erați pe Pământ. Nu pierdeți acest timp plin de bucurie păstrând o amintire ca să vă asigurați că bucuria voastră actuală poate fi reexperimentată la o dată viitoare. Acest lucru nu mai este posibil pentru că zburați în loc să mențineți o poziție așa cum era cel mai des adevărat în 3D. 

Bucurați-vă de zbor în loc să vă plângeți de cât de trecătoare a fost o anumită activitate sau bucurie. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.