marți, 26 septembrie 2023

Așteptați-vă la mai bine în loc să faceți pe plac

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate vă temeți că viața voastră nu se va schimba în bine. Că ceea ce a fost va continua să fie. Sau că această tranziție este o imagine de desene animate a ceea ce ar trebui să fie, dar niciodată nu este. 

Vă amintiți deconectarea, atunci când v-ați inițiat tranziția, dar nu și frica și groaza atașate de a deveni voi înșivă. Așa cum a fost profețit, amintirile voastre despre experimentări și vremuri grele se estompează rapid. Așa că, tot ce vă amintiți despre necazurile pe care le-ați depășit ca să ajungeți în acest punct al tranziției voastre, este că au fost niște vremuri neplăcute, dar nu chiar atât de neplăcute. De fapt, mulți dintre voi v-ați gândit la sinucidere sau să vă părăsiți locul de muncă, comunitatea, familia sau relațiile, astfel încât durerea voastră să dispară. 

Ați depășit cu măiestrie acele părți în ciuda temerii legate de capacitatea voastră să o faceți. 

Acum că sunteți pe un teren echitabil, dacă vreți, vă așteptați ca viața voastră să fie mai exotică, mai plină de bucurie sau mai jucăușă pentru că ați uitat de unde ați început. Viața voastră actuală este probabil un miracol în comparație cu noaptea voastră întunecată a sufletului. Totuși, vreți mai mult. 

Așadar, ați făcut tranziția. 

Înainte de tranziție, v-ați acceptat viața ca fiind tot ceea ce este. Acum cereți și asta și asta și asta. 

Sunteți o ființă nouă, cu așteptări noi de bucurie și împlinire. Nu sunteți mulțumiți cu o viață bună; vreți mai mult. Și pe bună dreptate. Nu puteți experimenta bucurie dacă viața voastră este doar acceptabilă sau atât de dureroasă încât preferați somnul timpului în care sunteți treji. 

Poate că este nevoie să vă treceți în revistă viața actuală și unele dintre scrierile sau alte documente pe care le-ați creat în timpul nopții voastre negre a sufletului. Acea noapte întunecată a durerii sufletului este aproape de neconceput pentru voi acum, pentru că vă aflați într-un loc diferit unde bucuria și râsul sunt de așteptat, iar durerea este mai inconfortabilă decât a fost atunci când erați în 3D. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. Și, pe măsură ce intrați tot mai mult în această lume nouă, așteptările voastre vor continua să se schimbe de la doar în regulă la a cere bucurie. 

Fricile sau convingerile voastre profunde că viața voastră este teribilă și va continua să se înrăutățească, se estompează rapid. Vă așteptați la mai mult. Așteptări care sunt semințele noilor voastre creații. Nu mai sunteți dispuși să vă descurcați pur și simplu; să acceptați bucățele și fragmente de viață de la alții sau de la voi înșivă. 

Mulți dintre voi proclamați că nu ați experimentat bucurie. Totuși, ceea ce experimentați acum este mult mai plăcut decât atunci când erați în 3D. Valul s-a transformat de la frică și deznădejde la iubire. O iubire care insistă să experimentați asta și asta - nu ca pe un cadou de la cineva care poate sau nu să vă ofere acel cadou, ci de la voi înșivă pentru voi înșivă. 

Creați zilnic. Un indiciu sunt așteptările voastre despre cum va fi ziua sau viitorul vostru apropiat. Nu doar vă descurcați. Aveți așteptări, cerințe și dorințe. Și pe toate le creați, fie că conștientizați asta, fie că nu. 

În trecut, era nevoie să vă stabiliți obiective. Odată ce aceste obiective erau atinse, v-ați considerat norocoși, productivi sau orice alt termen ați folosit în interiorul vostru. Nu v-ați așteptat ca în fiecare zi, toată ziua, să fie plină de distracție sau bucurie. 

Așteptările voastre au fost create în jurul fricii. ”Dacă fac asta, nu voi fi concediat, divorțat, fără un acoperiș deasupra capului” sau oricare ar fi fost frica voastră. Noile voastre așteptări sunt ”Dacă fac asta, s-ar putea să mă distrez, să mă simt împlinit sau să experimentez iubirea.” Opusul la ceea ce v-ați așteptat în 3D. Și, chiar dacă nu v-ați obosit să vă comparați noul vostru eu cu gândurile voastre 3D, diferența este dramatică. 

Acum vă așteptați la mai bine în loc să faceți pe plac. 

Nu vă mai ghemuiți în colțul minții voastre, sperând contrar speranței că viața voastră se va îmbunătăți sau, cel puțin, nu va deveni mai rea decât este. Vă așteptați la ce-i mai bun – chiar mai bun. Așa este. Și așa va fi. Sunteți pe un rol de creație. Un film al bucuriei și mulțumirii în loc să vă țineți pur și simplu capul deasupra apei. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Piotr Skrzypiec - Landscape photography




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.