joi, 21 septembrie 2023

Recablarea pentru Pace

Arcturienii prin Natalie Glasson 

Salutări, noi suntem Arcturienii. Venim ca o comunitate, ca un colectiv să vă aducem energia, înțelepciunea și susținerea noastră în acest moment. Observăm că nivelele de stres, anxietate și îngrijorare cresc în multe ființe și se dezvoltă, totodată, sentimente de haos, confuzie și frică. 

Recunoaștem asta ca pe un aspect natural care are loc în timpul ascensiunii. Se întâmplă adeseori ca atunci când cineva trece printr-o schimbare ascensională sau o transformare să aibă un moment sau momente de iluminare, inspirație și eliberare. Cu toate acestea, experimentează și frici, răni, suferință, confuzie, anxietate care ies la suprafață și asta din cauza faptului că noua vibrație îi activează energia și ceea ce nu este în aliniere cu acea vibrație nouă pe care a adoptat-o prin transformarea sa ascensională – tot ceea ce nu mai este aliniat – se ridică în conștientizarea sau corpul său fizic ca să fie recunoscut și conștientizat. 

Este important să recunoașteți că frica, haosul, confuzia, îngrijorarea, anxietatea – sunt aspecte naturale ale existenței voastre pe Pământ și se vor diminua pe măsură ce vibrația voastră crește și se accelerează și voi dați drumul bagajelor, energiilor care vă limitează și de care vă agățați. 

Cu cât mai împământați și mai centrați în ființa voastră și în adevărul vostru deveniți, cu atât mai puțin reactivi sunteți față de realitatea din jurul vostru. Sunteți mai capabili să rămâneți într-un spațiu de pace și echilibru. Desigur, s-ar putea să experimentați în continuare tristețe, durere și suferință, dar capacitatea voastră să vă dați seama ce se întâmplă, să le faceți față, să le transformați și să reveniți în centrul vostru, va deveni mai rapidă și mai ușoară. 

Este în desfășurare o schimbare colectivă, parcă omenirea ar încerca să scape acum de anxietate/îngrijorări/frici și, pentru că acest lucru are loc la nivel colectiv, toată lumea experimentează o formă de anxietate, îngrijorare sau frică – chiar dacă și numai într-o mică măsură – deoarece este amplificată de colectiv. 

Noi, Arcturienii, dorim să împărtășim cu voi o practică care să vă susțină în aceste momente. Poate că nu experimentați anxietate, îngrijorare sau frică, dar este întotdeauna valoros să aveți o înțelegere și o tehnică pe care să o puteți folosi atunci când acestea apar în voi. 

O mare parte din anxietate, neliniște, frică și îngrijorare are legătură cu obiceiurile și tiparele din mintea sub-conștientă, cu mintea și creierul – cum ar fi căile care au fost create deja. Când experimentați ceva, mintea voastră aproape că știe calea exactă de urmat – chiar dacă acea cale este îngrijorarea, judecata sau frica. Ca să vă eliberați mai deplin de aceste sentimente și influențe ale îngrijorării/fricii/anxietății și așa mai departe, este nevoie ca aproape să vă recablați energetic mintea, creierul, astfel încât atunci când apare o experimentare să existe o cale nouă care să se dezvolte și pe care mintea este capabilă să o adopte. 

Noi, Arcturienii, lucrăm cu mulți în recablarea creierului și minții lor, iar, de fapt, asta înseamnă ... pentru că creierul este conectat la tot ... mintea este conectată la fiecare parte a ființei voastre și a corpului vostru ... noi vă recablăm, de fapt, întregul corp și întreaga ființă. 

Scopul nostru este să creăm mai multă pace astfel încât să fie create căile păcii. Cu toate acestea, energia pe care o vom folosi ca să creăm aceste căi ale păcii, este iubirea – iubirea necondiționată – iubirea adevărată și pură și esența Creatorului. 

S-ar putea să vă întrebați de ce nu ancorăm pacea, deoarece acesta este rezultatul pe care ni-l dorim, dar iubirea este susținătoare, este mângâietoare, vă este extrem de familiară vouă, ființei voastre și sufleului vostru. Iubirea este reprezentanta esenței Creatorului – este deschisă, este expansivă, este curgătoare. Este ceva ce poate fi recunoscut și experimentat în corpul fizic. Când iubirea este ancorată în ființa voastră, ea are capacitatea să vă alinieze toate aspectele ființei voastre cu iubirea. Când toate aspectele ființei voastre sunt aliniate cu iubirea, este ca și cum corpul și ființa voastră intră într-un tipar automat care este susținător și hrănitor pentru voi – conectându-vă cu sufletul vostru, împământându-vă, susținându-vă cu energie, curățându-vă și limpezindu-vă ființa, trezind o cunoaștere și înțelegeri noi, oferindu-vă curajul, încrederea să faceți ceea ce este necesar. Ființa și corpul vostru se schimbă într-o stare foarte naturală și spirituală care a fost intenționată și este ghidată pentru existența voastră pe Pământ. În care totul este mai ușor, mai curgător și se manifestă mai repede. Acesta este motivul pentru care folosim energia iubirii. 

Vă invităm să ne chemați pe noi, Arcturienii. Invitați-ne să vă înconjurăm și vom trimite iubire în ființa voastră. Tragem această iubire din sufletul, esența, miezul, centrul Creatorului, așadar, vă rugăm să conștientizați că este o vibrație pură a iubirii. În timp ce inspirați profund și primiți această iubire, lăsând-o să vă umple întreagă ființă și corpul, noi, Arcturienii, vă invităm să vă chemați sufletul și grupul de suflet și să cereți ca cea mai înaltă vibrație a iubirii să curgă prin grupul vostru de suflet, sufletul vostru și întreaga voastră ființă. Vă puteți imagina grupul de suflet și sufletul ca pe cea mai frumoasă bijuterie, în spațiul inimii voastre, și lăsați acea bijuterie să radieze, fiind prezentă ca să vă susțină. 

Avem tehnicieni care sunt extrem de puternici în recablarea creierului și a minții, a corpului și întregii voastre ființe. Chemăm aceste ființe Arcturiene să-și pună mâinile energetice pe capul vostru. Acestea încep să lase o vibrație concentrată a iubirii să curgă în capul, în creierul, în mintea voastră și în mintea voastră sub-conștientă. Dați-vă voie să o primiți și lăsați această curgere să aibă loc atât cât este nevoie. 

Observați că această energie concentrată a iubirii începe să curgă prin întreaga voastră ființă și crează o recablare. În timp ce faceți asta, s-ar putea să doriți să vă gândiți la lucrurile din realitatea voastră care vă provoacă frică/anxietate/îngrijorare și să recunoașteți calea pe măsură ce vă gândiți la acea experimentare sau formă gând. Recunoașteți calea pe care o parcurge. Apoi imaginați-vă că o ștergeți și o ștergeți cu vibrația concentrată a iubirii și imaginați-vă că iubirea crează o nouă cale – un nou sistem de gândire care este mai util și vă permite să recunoașteți cu adevărat, cu claritate, experimentarea care are loc. 

Asta este o practică pe care o puteți folosi să vă recablați nu numai creierul, mintea, ci și întreaga ființă și corpul. Cu cât mai mult exersați asta, cu atât mai mult îi veți recunoaște efectul în realitatea voastră. Puteți experimenta această practică atâta timp cât este necesar și de câte ori este necesar. 

Iubirea noastră este întotdeauna cu voi.

 

Noi suntem Arcturienii. Vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.