marți, 12 septembrie 2023

Ce fac, de fapt, Oamenii pe Pământ?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Admirăm omenirea de ceva timp, nu doar din cauza progresului vostru, ci și din cauza câtor provocări v-ați asumat scăzându-vă vibrația în măsura în care să puteți exista în acea realitate. Într-adevăr, este ceva ce toți trebuie să recunoașteți cu privire la voi înșivă, pentru că voi ați decis să mergeți acolo, la marginea de vârf a creației unde este făcută cea mai mare parte a muncii pentru întreaga galaxie și întregul univers. S-ar putea să vă uitați în jur și să vă vedeți războaiele, violența, bigotismul și poluarea și să vă gândiți că nu vă descurcați atât de bine la nivel de colectiv și s-ar putea să vă întrebați de ce s-ar interesa cineva de omenire. 

Dar pentru că ați decis să vă nașteți într-o lume în care toate acestea se întâmplau deja, sunteți atât de speciali și atât de venerați în întregul univers. Acum, aveți în plus și avantajul confruntării cu atât de multe adversități, încât vă face să fiți mai creativi. În mod constant aveți probleme pentru care trebuie să găsiți soluții, iar acest lucru vă duce în cele din urmă la acele soluții. Sunteți cele mai creative ființe din întregul univers și acest lucru este adevărat datorită faptului că nevoia, care este mama inventivității, este o parte importantă a experimentării voastre acolo. Toți ați făcut asta în propriile vieți, chiar dacă invențiile voastre nu v-au câștigat un fel de faimă și avere. Tot a trebuit să fiți creativi la un moment dat în viața voastră ca să faceți față unei probleme cu care v-ați confruntat. 

Acea creativitate nu ar trebui să fie subevaluată de niciunul dintre voi pentru că ea ajută la crearea de noi realități în acest univers al nostru și asta este o mare parte a importanței voastre. Acum, vrem să vă și felicităm pentru progresul pe care l-ați făcut acolo pe planeta Pământ, pentru că în rândul colectivului uman este generată mai multă compasiune ori de câte ori apare o problemă cu care se confruntă un anumit segment al populației, iar acea compasiune ridică nivelul general al vibrației conștiinței voastre colective. Întotdeauna puteți căuta moduri în care să vă simțiți bine, în care să fiți fericiți, să experimentați bucurie, să experimentați apreciere și iubire și puteți accesa, de asemenea, compasiune, iertare, acceptare și orice altceva aveți nevoie să accesați atunci când dați peste ceva sau cineva care are nevoie de așa ceva. 

Ceea ce oamenii au descoperit singuri de-a lungul experiențelor lor de viață pe Pământ este că judecata nu-i face să se simte atât de bine, dar acceptarea, compasiunea, iertarea și iubirea necondiționată îi fac să se simtă bine. Pentru că acum trăiți printre toate aceste energii care se mișcă mai repede, sentimentul de judecată iese mai mult în evidență ca diferit de tot ceea ce-l înconjoară. Și orice altceva puteți simți ca fiind pozitiv în legătură cu o persoană sau un grup de oameni, sau o corporație, sau o țară, atunci când vă simțiți bine să vă concentrați într-un mod pozitiv, atunci știți că într-adevăr mergeți cu fluxul. 

Când curgeți cu fluxul, fluxul vă va duce mai departe, mai sus, mai adânc oriunde vreți să mergeți într-un mod mult mai rapid decât oricând acolo pe Pământ. Așadar, dacă vreți să vă simțiți bine cu voi înșivă, pentru că în ultima vreme nu v-ați simțit foarte bine cu voi înșivă sau cu un anumit aspect al vieții voastre sau în legătură cu omenirea, atunci felicitați-vă că ați rămas pe planeta Pământ atât cât ați fost capabili să îndurați toate acele sentimente, energii, gânduri și experiențe negative. 

Și, da, nimic nu este rău decât dacă o persoană o vede în acest fel și întotdeauna există o modalitate să căutați un avantaj care vine din acea situație dificilă sau neplăcută, dar în același timp, știți că atunci când experimentați moartea unei persoane dragi sau a unui animal de companie iubit, veți avea acea experimentare a unei emoții cu o vibrație mai joasă și că este normal și firesc să simțiți asta mai întâi, chiar dacă în cele din urmă veți reuși să ajungeți în acel punct în care puteți nu numai să acceptați cercul vieții, ci și să vă simțiți bine în ceea ce privește conectarea în non-fizic cu acea ființă pe care ați pierdut-o. Dar asta este acea călătorie tipică pe care toți trebuie să o faceți acolo pe Pământ, care este cea mai grea cale și cel mai dificil și provocator loc în care să fii din univers. Așa că, vă aplaudăm că sunteți acolo și vă recomandăm să vă aplaudați voi înșivă și să vă vedeți ca maeștrii care sunteți cu adevărat.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.