sâmbătă, 23 septembrie 2023

Transmițătorii suntem noi

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Hai să vorbim astăzi despre război sau despre ceea ce neinițiaților li se va părea un război total. Asta este o referire la spectacolul final de forță majoră din partea celor care, până acum, au controlat societatea pământului. Înțelegeți că ei nu au controlat Pământul în sine, ci societatea de pe ea. Gaia se controlează ea pe sine și este o ființă vie, care respiră. 

Acești foști controlori vor executa o anumită formă de stricăciune ca să-și facă cunoscută ieșirea. Totul va fi foarte confuz, deoarece ”băieții buni” par să devină ”băieții răi”, în timp ce ”băieții răi” par să devină cei ”buni”. Vi s-a spus că asta este o iluzie și este adevărat. 

Sunt o mulțime de falsități care vor fi expuse în zilele, săptămânile, lunile și, în unele cazuri, anii care urmează. A fost o escaladare lentă până la încercări flagrante de luare în proprietate și manipulare. Inversarea acesteia nu va fi instantanee. Va evolua. Vor fi câteva ieșiri inițiale și inversări. Între timp, trebuie să fie insuflată prosperitate ca să aducă un oarecare confort cetățenilor. 

Ceea la ce veți fi martori va arăta ca un război. Cu toate acestea, este jocul final al foștilor controlori cu un răspuns rapid din partea ”pălăriilor albe”. Va fi relativ scurt, deoarece ”pălăriile albe” se așteaptă la asta și sunt pregătite. Ceea ce va fi scurt, va fi acțiunea. Consecința acțiunii va fi partea lungă a procesului. 

Vi se sugerează, încă o dată, să vă adaptați viața la circumstanțele schimbării cu ușurință și bucurie știind că acest disconfort este atât necesar, cât și temporar. Sunteți pregătiți pentru asta. Acesta este motivul pentru care vă aflați aici. Stabilitatea scopului vostru este cea care vă va întări lumina. Lumina voastră va fi, și este, un loc de împământare și putere pentru semenii voștri. Se amplifică acum în pregătirea pentru această fază viitoare. 

Veți observa un număr tot mai mare de sincronicități în viața voastră de zi cu zi. Pe măsură ce o faceți, vă dați seama că acestea sunt semnale ale creșterii voastre. Lumina voastră, frecvența voastră, sensibilitatea voastră se dezvăluie acum în deplinătatea lor. Pentru că acestea sunt dezvoltate în voi într-o măsură mai mare decât a fost folosită sau imaginată. 

Nu este necesar să vă imaginați asta ca să se manifeste acum. Este necesar să acceptați. Aveți încredere în instinctele, viziunile și intuițiile voastre. Fiecare moment de care sunteți atrași a magnetizat conectarea. Este intenționat. Raza voastră este acum instantanee și extinsă. Conștiința vă va ghida alegerile și răspunsurile. 

Acordați atenție și răspunsurilor corporale. Multe vor fi reacții temporare, pe termen scurt, la schimbările de frecvență sau la afluxul de lumină. Sunteți construiți pentru asta și deveniți acum un transmițător pentru ceilalți. Scopul vostru va fi dus la îndeplinire în mod zelos acum. 

Tratați întreaga viață cu blândețe, oricare ar fi fost presupunerile anterioare pe care le-ați avut cu privire la acea viață. Multe lucruri vă vor surprinde, inclusiv adevăratele identități și scopuri. Generozitatea și blândețea vor ușura acest pasaj următor pentru toți cei cu care intrați în contact. 

Așadar, nu vă asumați nici o violență la care sunteți martori ca pe o parte necesară procesului vostru. Această transformare atinge toate nivelele și se manifestă proporțional cu distorsiunea. Cu cât mai mare impact a avut asupra omenirii, cu atât mai puternic va fi prezentă. Este o funcție a energiei și exprimarea acesteia. Violența nu trebuie să facă parte din efortul vostru personal. Pacea devine cea mai benefică alegere. 

Această pace se va prezenta în cele din urmă, și repede, la nivel global ca fiind soluția evidentă. În acel punct se va ști că schimbarea este reală. Reconstrucția poate începe în mod serios atunci. 

Din nou, înțelegeți că nu sunteți martori la începutul unui război, ci la sfârșitul unei ocupații. 

Aceste este motiv de sărbătoare. Odată ce praful se așează, Noul vostru Pământ va fi construit pe fundația acelei sărbători. Aceasta este una a Bucuriei. Este una a Iubirii. Este una a Beneficiului Global, precum și a Păcii. Munca voastră își arată acum efectele cu această ”schimbare a gărzii”. 

V-ați descurcat bine. Această parte care urmează va fi una activă și va fi incitantă. Veți vedea. Vor fi motive de bucurie și vor fi multe. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Nicholas Lonack




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.