duminică, 24 septembrie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 10 Septembrie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Salutări și bun venit la mesajul nostru, dragi cititori. 

Procesul evolutiv îi determină pe mulți să-și reexamineze alegerile și deciziile luate în trecut. Procesul îi face pe mulți să simtă regret și rușine, deoarece recunosc că unele dintre aceste alegeri din trecut au fost neînțelepte, vătămătoare și bazate pe ego. Ori de câte ori acțiunile din trecut sunt examinate dintr-o stare de conștiință nouă și mai înaltă, ele vor fi văzute cu ochi noi și în mod diferit de felul în care au fost văzute înainte. 

Această experimentare este o fațetă a procesului de evoluție dragilor, un proces prin care toată lumea trece pe măsură ce evoluează de la o stare de conștiință la una mai iluminată. Nu îmbrățișați și nu revendicați rușinea sau disprețul de sine care pot apărea atunci când vă uitați înapoi la viața voastră - lucruri spuse, acțiuni întreprinse, neprihănire de sine sau orice altceva din trecut care vă face acum să vă simțiți rușinați sau nevrednici. 

Un individ nu poate trăi decât din cea mai înaltă stare de conștiință atinsă, iar acțiunile trecute reflectă pur și simplu o stare anterioară de conștiință. Acest lucru nu înseamnă că scuzele nu sunt niciodată necesare și potrivite, dar încercați să nu vă opriți sau chiar să vă întoarceți la o stare anterioară de conștiință care acum este încheiată.   

Ați jucat sute de roluri de-a lungul a sute de vieți în călătoria voastră evolutivă către Unimea conștientă cu Sursa. Ați fost bărbat, femeie, gay, hetero, războinici, fermieri, sclavi, regi/regine, bogați și săraci, bolnavi și sănătoși, proști și deștepți și ați făcut-o în corpuri de orice culoare a pielii, exprimând starea conștiinței voastre în acel moment. Nu vă pierdeți timpul căutând să cunoașteți și să examinați viețile trecute, deoarece acest lucru poate deveni cu ușurință o distragere inutilă și bazată pe ego. 

Dacă o viață trecută este importantă pentru viața voastră prezentă și pentru procesul vostru evolutiv, veți deveni cumva conștienți de ea prin vise, amintiri, un canal spiritual care o preia sau pur și simplu prin prezența calităților, darurilor, talentelor și cunoștințelor pe care nu le-ați dobândit conștient în această viață, care este adevărul (explicația) care stă la baza (conceptului de) ”copilului minune”. 

Am vrea să vorbim despre vindecare pentru că mulți dintre voi experimentați în prezent probleme fizice, mentale și emoționale care par să vină de nicăieri. Buzunare de energie de curățare sunt frecvent re-experimentate sub o anumită formă și adeseori iau calea minimei rezistențe care va fi o zonă a corpului care-și amintește încă vătămările sau bolile din trecut. De exemplu, o persoană care a murit de tuberculoză în mai multe vieți, poate curăța energia veche în primul rând prin plămâni sub formă de infecții frecvente sau probleme medicale. 

Deoarece Conștiința Divină este tot ceea ce este, Ea se poate exprima doar pe Sine și nimic altceva decât pe Sine însăși, pentru că de unde ar putea veni ceva din afara omniprezenței? Dacă boala, durerea și suferința ar fi întrupate în Conștiința Divină, ele ar fi permanente, menținute pentru totdeauna de Legea Divină, nefiind niciodată schimbate, vindecate sau înlăturate. 

Boala, la toate nivelele, este o manifestare materializată a credinței colective în separare (de Creator, de alții și de binele cuiva) și în două puteri (că germenii, mediul, mâncarea, vârsta, moștenirea, circumstanțele, etc. dețin putere asupra fiecărei persoane). Credința că orice vă poate separa de sinele vostru real/SINE este falsă, dar vie, și se manifestă în și prin sistemul de credințe trei dimensional așa cum o dovedesc cu ușurință aparențele. 

Pe măsură ce creșteți în conștientizarea spirituală, începeți să înțelegeți că Conștiința Divină este infinit complet și întreagă în și de la Sine și, prin urmare, visele false pe care atât de mulți le visează, nu fac parte din ea. Oamenii spun adeseori ”Cum a putut Creatorul să îngăduie asta sau aia?” Răspunsul este că Creatorul nu este în vis și nici visul nu este în Creator. 

Să cerșești sau să implori vreun concept de Creator să schimbe ceva de care Creatorul nu are știință este inutil, reprezentativ pentru separare și, de fapt, întărește energia credinței. Da, miracolele apar ocazional, dar asta are mai mult de-a face cu contractul spiritual al persoanei, decât cu petiția umană. 

Faceți pentru sănătate ceea ce sunteți intuitiv ghidați și este înțelept pentru voi înșivă și pentru cei de care aveți grijă, dar faceți-o din înțelegerea că boala este o manifestare trei dimensională despre care Creatorul nu știe nimic pentru că Conștiința Divină este, poate și întotdeauna și-a exprimat doar propria SA natură omniprezentă, omnipotentă, omniscientă ca armonie, iubire, completitudine, plenitudine, abundență, inteligență, etc.   

Nu îi luăm în serios pe cei care suferă de boli fizice, emoționale sau mentale. Ghizii și ființele cu o rezonanță înaltă de pe cealaltă parte sunt întotdeauna prezenți aducând susținere și mângâiere celor care suferă pe Pământ și, mai ales, atunci când o persoană este pe moarte. Vindecarea permanentă poate avea loc doar atunci când boala nu mai este ținută ca realitate în starea de conștiință a cuiva, deoarece conștiința se manifestă întotdeauna pe sine. 

Chiar și cei conștienți spiritual de ne-realitatea bolii vor avea unele probleme de sănătate în timp ce trăiesc pe Pământ. Pentru că foarte puțini au atins conștiința deplină a non realității bolii și, totodată, pentru că trăiți acolo unde credința în separare constituie conștiința colectivă, veți experimenta probabil unele, dar mult mai puțin decât majoritatea acestor apariții. 

Când sau dacă întâmpinați dificultăți fizice, emoționale, mentale sau chiar spirituale, mai întâi știți care este adevărul și apoi faceți ceea ce sunteți ghidați să faceți. Ajutorul este disponibil pentru și la toate nivelele de conștientizare, dar dați-vă voie să fiți intuitiv ghidați pentru că ceea ce ar fi fost o acțiune potrivită anul trecut, s-ar putea ca astăzi să nu fie potrivită. Nu înzestrați niciodată problemele de sănătate cu putere, chiar dacă vă înnebunesc, pentru că singura putere pe care o au cu adevărat, este puterea cu care voi le înzestrați. Multe dintre problemele care-i afectează pe oameni în acest moment sunt curățări care vor înceta la un moment dat. 

Este important să vă amintiți că moartea fizică este o alegere a sufletului, una făcută nu conștient, ci făcută mai degrabă la un nivel inconștient mai profund. Când un suflet alege să meargă acasă, el va alege adeseori o boală sau o situație care îi va permite să o facă. Credința comună este că trebuie făcut totul și orice ca o persoană să fie ținută pe Pământ, dar dacă a ales să plece, o va face, chiar și atunci când nu este conștientă de alegerea sa. Nașterea copiilor morți sau decesele copiilor sunt frecvent experimentări pre-planificate considerate necesare pentru creșterea evolutivă a părinților și a celor implicați.   

Conștiința lui Isus nu deținea credințe legate de boală sau separare și, astfel, atunci când oamenii veneau la el și au intrat în conștiința sa în care credințele legate de boală, păcat și suferință nu existau, aparențele s-au dizolvat, neexistând energie care să le susțină. Nu uitați niciodată că sunteți aceiași Conștiință Divină cu liberul arbitru să alegeți ce puneți în ea. 

Luați-i pe cei pe care doriți să-i ajutați în meditație NU ca să-i vindecați, ci ca să le recunoașteți Divinitatea în timp ce vă dați seama că UNimea voastră conștientă cu Sursa constituie automat UNimea lor cu Sursa pentru că există doar UNUL. 

Observați și onorați Lumina fiecărei persoane în ciuda oricăror rămășițe întunecate sau grele în care ar fi ales să stea în acest moment. Asta este munca. De-asta sunteți pe Pământ, nu ca să reparați, schimbați sau vindecați, ci ca să știți că nimic nu trebuie reparat pentru că Creatorul este tot ceea ce este.

 

Noi suntem Grupul Arcturian.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.