joi, 14 septembrie 2023

Federația Galactică a Luminii

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Care este treaba cu F.G.A.L. (Federația Galactică a Luminii)? Ajută sau prelungesc experimentul? Pentru că toate dovezile par să indice că îl prelungesc. 

FGAL sunt conducătorii diplomației* și ai mișcării în galaxie. Ei sunt cei care controlează în cele din urmă acțiunile fiecărui subgrup – cu legi și proclamații. Ceea ce ei au făcut în acești mulți ani acum, este interzicerea implicării intense și personale a altor rase cu oamenii Pământului. Ceea ce îi supără pe mulți, este refuzul lor să renegocieze o politică de ”jos mâinile” care nu mai pare să onoreze alegerea omenirii, ci să fie mai degrabă în folosul controlorilor. 

Ce se întâmplă este asta – 

Pământul a fost/este un experiment în conștiință. Toți locuitorii Pământului au ales nerăbdători să facă parte din acesta. Când au făcut acest lucru, au fost pe deplin conștienți de șanse. Acest aspect trebuie apreciat înainte de a continua. 

Sunt mai multe nivele de jucători în acest joc. Nivelul cel mai lent este cel locuit de oamenii Pământului. În mod obișnuit, ei sunt ultimii care se trezesc la adevăr. Acea trezire are loc în mod serios acum la multe nivele diferite. Se poate spune că, practic, toată omenirea își dă seama că șansele sunt în mod special aranjate împotriva ei și (întreaga omenire) caută o rezolvare corectă. Toată lumea de pe planetă ar fi de acord cu această afirmație la un anumit nivel. 

FGAL vede și asta. Cu toate acestea, există păreri contradictorii cu privire la ce trebuie făcut. O parte a conflictului se datorează plăților. Sunt mulți care beneficiază/sunt răsplătiți într-un fel prin menținerea programului de sclavie în derulare. Le aduce beneficii. Există un oarecare profit. 

Simt o schimbare. 

Da. 

Acest lucru devine flagrant, iar cei care au cel mai mult de pierdut atunci când se termină sunt cei care sunt foarte ușor de observat pentru că sunt foarte diferiți de oamenii din jurul lor. Acest lucru este valabil peste tot, pe Pământ și în FGAL. 

Prin urmare, schimbarea este la orizont. Nu va trece mult până când o soluție va fi construită și pusă în aplicare. Unii aflați la comandă vor trebui să fie înlăturați – atât pe Pământ, cât și în FGAL. Vezi tu, ”precum sus – așa și jos” este adevărat într-un sens foarte literal. Unitatea/Unimea insistă să fie așa. 

Pe măsură ce experimentul s-a desfășurat, iar omenirea a început să se prindă, au existat o multitudine de alte experiențe care au fost dorite. Lăcomia este una dintre ele. 

Ceea ce veți dori să țineți aproape, este ideea Trezirii Conștiinței. Se întâmplă în mod organic, iar momentul său nu poate fi prezis/prevăzut. În fiecare moment alegeți. Colectivul este găleata cu alegeri în care se adaugă și ale voastre. Alegerile se fac pe mai multe nivele, așa cum această viață este experimentată pe mai multe nivele. Ceea ce arată îngrozitor pentru ochii voștri pământești poate părea delicios și important pentru esența sufletului vostru. 

Dar cum rămâne cu cruzimea? Suntem conștienți acum de o mare parte din ceea ce se face în mod deliberat. Când umbrește asta ”învățatul din experimentare”? 

Din nou, este o scară de dorințe și decizii care este menținută în echilibru. Se îndreaptă spre ”să terminăm cu asta”, iar odată ce o va face, nu va conta câți lideri corupți sunt – se va termina. Sfârșitul va veni cu ajutor, cu siguranță. Știți, totuși, că sunteți deja ajutați, chiar dacă pe ascuns. 

Există un echilibru care se menține cu dezvăluirea treptată. Acest lucru se va schimba odată ce vor exista forțe galactice în roluri evidente de asistență. Liderii voștri actuali nu sunt pe deplin ”în cunoștință de cauză”; nu toți. In acest fel se păstrează secretul *** și cei corupți pot beneficia. Odată ce ajutorul galactic este ”pe față”, nu va fi posibil să se ascundă. 

Este logic să căutați ajutor. Se ajunge la un crescendo acum. 

Ajutorul pe care îl căutați va salva/ajuta mai întâi copiii și, de asemenea, va ajuta la distrugerea ascunzătorilor acestora.** Va trebui să înțelegeți pe deplin că veți intra într-o zonă foarte nesigură. Pentru că aceste forțe ale corupției, lăcomiei și fricii pot fi recreate dacă suficient de mulți oameni le consideră a fi un pericol real și prezent. 

Este un mers pe frânghie și până în momentul în care este pământ solid sub picioarele voastre – nu există garanții. Să spunem că strigătele de ajutor cresc în volum și asta înclină balanța în favoarea unei încheieri imediate și vizibile a tot ceea ce este corupt. 

Haosul care va izbucni atunci când acest lucru se va întâmpla este motivul pentru care majoritatea dintre voi, cei  care citiți aceste lucruri, sunteți aici acum. Simțiți că se apropie și sunteți nerăbdători să vă primiți semnalul. 

Este un moment în care toate astea se încheie. 

Noul este ceea ce creați cu focalizarea voastră actuală. Înțelegeți că întregul proces ia în considerare ceea ce este cel mai înalt și mai bun rezultat pentru toți cei implicați. Un ordin greu de îndeplinit, dar nu dincolo de voi sau de colectiv. 

Vei vedea, dragul meu om drag. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot 

Mulțumesc.

 

 

*Definiția diplomației - Arta sau practica de a conduce relații internaționale, cum ar fi negocierea de alianțe, tratate și acorduri. Știința formelor, ceremoniilor și metodelor care trebuie respectate în desfășurarea propriu-zisă a interacțiunii a unui stat cu altul, prin agenți autorizați, pe baza dreptului internațional; arta de a conduce astfel de interacțiuni, cum ar fi negocierea și redactarea tratatelor, reprezentarea intereselor unui stat sau ale subiecților săi la o instanță străină etc. 

**Asta înseamnă locurile în care copiii erau ținuți ascunși. Copiii traficați și abuzați. 

***Nicio persoană, stat sau departament nu are povestea completă sau cunoaște toți jucătorii.


Traducere Monica Poka

Sursa



Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.