vineri, 29 septembrie 2023

O răspântie de drum

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. 

Aceste lucruri privesc familia, prietenii, lumea voastră. Aceste lucruri privesc omenirea. Pentru că omenirea este familia voastră. Ei sunt prietenii voștri și toate acestea alcătuiesc lumea voastră. Cuvintele care urmează se aplică întregului. 

Intrați într-o perioadă de introspecție mai profundă. De aici va veni perspectiva. Perspectiva vă va duce la înțelegerea a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat aici; aici în lumea voastră și pentru întreaga omenire. Introspecția nu este forțată. Este ceva ce voi veți alege. O veți alege din cauza atacului violent de informații noi și, în multe privințe, conflictuale, care vor veni către voi. Veți alege să faceți asta în încercarea să dați un sens lumii voastre și, prin asociere, omenirii ca întreg. 

Vă apropiați de o divizare și pare a fi o divizare în interiorul rasei. De fapt, omenirea nu se va diviza, ea rămâne întreagă. Ceea ce pare o divizare, o face din cauza alegerii. Alegerile, în acest caz, sunt făcute pe două părți foarte bine definite. 

O parte alege Trezirea. O parte nu. 

În acel act de a nu alege Trezirea, se alege o altă direcție, cu sau fără conștientizare. 

Sunteți la o răspântie de drum. Deși vă apropiați cu toții de aceiași răspântie, o faceți cu viteze diferite și prin metode diferite. În fiecare caz, drumul se desparte și veți continua să mergeți pe o cale sau alta – dar nu pe amândouă. 

Introspecția are loc înainte să vă decideți. 

Odată ce decizia este adoptată, viețile voastre vor continua în conformitate cu calea aleasă. 

Oricare dintre alegeri este în regulă. Nu există nici o judecată aici. Ați fost conștienți de răspântie înainte să decideți că participați. Ați intenționat să alegeți, și așa veți face. 

Nu toți cei care sunt alături de voi acum vor alege aceeași cale. Asta este o zonă a liberului arbitru. 

Așadar, în timp ce vă gândiți la lucrurile care vor urma și reflectați asupra adevărurilor, neadevărurilor și posibilităților, înțelegeți că viața voastră voi o aveți de construit acum, așa cum este valabil și pentru toți ceilalți, indiferent de vârstă. 

Pregătiți-vă pentru atac și să știți că sunteți toți perfect așezați. Sunteți într-o situație optimă pentru acest moment care vine. Vă va aduce exact ceea ce intenționați. Alegerea voastră se va desfășura fără probleme. Va fi punctul culminant al oricărei alte alegeri făcute până în acel moment. 

Aveți încredere că ceea ce dețineți în interior este tot ceea ce este necesar și veți merge înainte cu încredere. Pentru că ați fost aleși și ați ales să vă încheiați călătoria aici, acum, cu omenirea în acest moment. Nu pierdeți prea mult timp punând întrebări sau încercând să ghiciți. Inima voastră știe care alegere este autentică, la fel și sufletul vostru. 

Este aproape timpul, dragul meu om drag. Ești pregătit. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Sunt Unul.

 

Notă: acesta este un extras dintr-o conversație personală. 

Voi spune asta și o voi spune o singură dată. Nimic din ceea ce se întâmplă în continuare nu este ”vina” nimănui. Este un produs secundar al unei planete saturate și al magnetismului unei societăți în colaps. Ceea ce urmează va muta discuția de la personal la profund. Și, tot aici, veți fi divizați. 

Această divizare nu se termină niciodată pe deplin pentru lume. 

Ies la iveală adevăruri care șochează ambele părți și toate părțile. 

Toți ați fost manipulați de o forță distructivă. Pe măsură ce acea forță pleacă, vor fi multe victime. 

Vi se cere acum să vă vindecați pe voi înșivă în timp real. Asta este ceva la care trebuie să te uiți în profunzime, astfel încât să experimentezi adevărata iertare și adevărata iubire viscerală. 

Nu este vorba să urmați același lider sau credință. Are legătură cu observarea sufletului în fiecare persoană.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.