joi, 31 august 2023

Mai multe despre Arta Creației

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Creația este un act al deplinei realizări a potențialului pur. Poate avea loc din întâmplare, și dacă nu sunteți atenți și nu prin intenție, va părea că așa va fi întotdeauna pentru voi. Știți că viața voastră este creația voastră? Că tot ceea ce vedeți a fost cumva tras la vedere și acceptat de voi ca fapt? 

Nu vom vorbi aici despre mecanismele de programare și control sub care ați funcționat. Astăzi ne vom concentra pe modul în care se întâmplă. Pentru că v-ați deschis ochii și, datorită acestui fapt, puteți vedea. Nu veți crea niciodată ceva ce nu credeți că este posibil. 

Încrederea este, prin urmare, o componentă critică. Oricine, care a avut succes cândva cu/în ceva ce era foarte puțin probabil, ”o lovitură cu bătaie lungă”, a avut o profundă convingere că este posibil. Asta este o credință fundamentală. Este una pe care numai voi știți dacă o dețineți sau nu. S-ar putea să nu fie evidentă sau chiar vizibilă pentru alții, totuși, dacă ceva se întâmplă pentru voi, singurul mod în care ar putea să o facă este dacă undeva/cumva credeți că acea posibilitate există. 

Intrați într-un moment de potențial pur. Este unul în care veți simți Adevărul mai repede și cu o mai mare ușurință decât ați făcut-o în trecut. Acest lucru se datorează schimbării în frecvență din jurul vostru și acceptării și cooperării cu acea frecvență în interiorul vostru. 

Acest potențial a existat întotdeauna, totuși, până acum nu a fost atât de omniprezent și ușor de simțit. Voi, ca semințe stelare și lucrători în lumină, simțiți familiaritatea acestei energii și asta vă cheamă. Veniți dintr-un loc în care creația conștientă a fost acceptată și practicată. 

Odată ce încrederea există, următorul pas este concentrarea. Vă puteți referi la asta ca intenție. Ambele cuvinte funcționează, chiar dacă descriu rezultate foarte diferite. Cheia la acest nivel al procesului este emoția.   

Gândiți-vă la o perioadă din viața voastră în care o situație părea să meargă din rău în mai rău. Este posibil să vă fi copleșit și să fi devenit subiectul multor conversații. Oamenilor le place să se auto-compătimească. Ceea ce nu știați atunci, dar o știți acum, este că toată acea vorbărie emoțională a extins situația. S-ar putea să o fi prelungit sau agraveze. 

Acum, acest lucru este valabil și pentru situațiile minunat de copleșitoare. În timp ce le împărtășiți și vă aduceți aminte de ele, ele cresc în întindere, în frecvență și plăcere. Acestea sunt modalitățile în care ați creat inconștient.

Acest lucru poate fi făcut și prin intenție. Puteți aplica convingerea și tenacitatea convingerii voastre inițiale că ceva este posibil și să priviți cum se manifestă în fața ochilor voștri.     

Niciuna dintre aceste emoții nu elimină necesitatea acțiunii fizice. Mai degrabă, o îmbrățișează și se înfășoară în jurul ei, infuzând efortul cu convingere. Pe măsură ce continuați, începeți să recunoașteți indicii subtile care vă informează progresul. Veți începe, în cele din urmă, să ”simțiți” dacă ceva a început sau nu să prindă formă și este acel sentiment care vă va ajuta să acceptați părțile care-și fac apariția pe parcurs. 

Asta este o componentă provocator de explicat doar în cuvinte. Majoritatea dintre voi, dacă nu toți, ați avut momente în care pur și simplu ”ați știut” că ceva va funcționa sau se va întâmpla. Atât de mult încât nu ați fost 100% surprinși când s-a întâmplat. Poate că nu știați de ce ați știut, dar ați știut. 

Acest sentiment de acțiune creativă va deveni un semnal pentru voi. Îl veți recunoaște în diferite puncte de-a lungul drumului și veți începe să-l acceptați ca Adevăr. În acest fel, experimentarea prin creație conștientă va deveni mai cunoscută. Va fi o emoție recognoscibilă și una pe care o identificați rapid. Veți ajunge să vă așteptați la asta și este următorul pas în creația conștientă.   

Așteptarea devine tangibilă pentru voi pe măsură ce vă extindeți abilitățile de creație conștientă. Vă veți aștepta ca intenția voastră să apară atât de sigur pe cât de sigur vă așteptați ca Soarele să răsară. Acum, acest pas este cel care ajunge înapoi la pasul 1 – Încrederea. Pentru că aceasta este o lume fizică, iar creația voastră implică adeseori coordonarea mai multor evenimente și efecte. Este acest aspect al creației fizice pe care voi l-ați etichetat ”timp” și care adeseori a inspirat dezamăgire și abandon. 

Ce se întâmplă este că fie i-ați permis concentrării, fie intenției voastre să rătăcească puțin și ați ajuns să fiți acaparați de ceva ”nou” și ”strălucitor”. Chiar aveți o expresie care descrie situația – ”Veveriță!” 

Asta este atât frumusețea cât și frustrarea vieții voastre umane pe Pământ. Este pânza bogată de condiții și emoții din care trebuie să trageți. Fiecare dintre ele este somptuoasă. Nu fiecare dintre ele vă va ajuta să manifestați ceea ce doriți. Ceea ce vă va ajuta este să acceptați că există distrageri și eșecuri. Vedeți-le drept ceea ce sunt fără să le etichetați ca indicii că creația voastră nu se va manifesta sau nu se manifestă. Singurul mod în care acestea vă pot afecta creația este dacă vă concentrați asupra lor, le extindeți și, astfel, le acceptați ca adevărate. 

Acceptarea este pasul final. Acceptarea evidenței că ceea ce intenționați prinde formă este necesară, astfel încât mai mult din ea să câștige soliditate și să rămână prin preajmă.   

Încă o dată, iată pașii  

Încrederea

Concentrarea/Intenția

Așteptarea

Acceptarea 

Toate acestea sunt încapsulate într-un înveliș interior de ”cunoaștere”. Voi sunteți zei creatori. Pur și simplu nu vă cunoașteți încă plenitudinea puterii voastre creatoare. 

Începeți cu orice, dar trebuie să începeți. În acest fel veți valorifica frecvența actuală în care înotați. 

Pentru că, pe măsură ce societatea se dezmembrează, devine necesară construirea din nou. Acesta este momentul în care intrați voi. De-asta sunteți aici. 

Vă descurcați frumos. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.




Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Matt Meisenheimer Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.