duminică, 1 octombrie 2023

Scopul și Misiunea voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem o conștiință colectivă, la fel ca voi. Vă gândiți la voi înșivă ca indivizi care vă aveți propriile gânduri, propriile idei, care primesc inspirație din interior ca să facă sau să spună ceva sau chiar ca să se gândească la ceva. Dar voi accesați conștiința colectivă umană mai des decât credeți. 

V-am mai spus acest lucru, dar acum vă vom spune din nou că gândurile voastre nu vin din capul vostru. Le primiți, la fel cum primiți toate energiile și când începeți să vă gândiți la voi înșivă ca parte a unui colectiv, vă dați seama de două lucruri. Primul, că puteți ajuta colectivul prin ceea ce voi puneți în acea conștiință colectivă, iar asta nu necesită nici o acțiune din partea voastră. Tot ceea ce aveți de făcut este să vă gândiți intenționat la un gând. Al doilea, că sunteți afectați de conștiința colectivă din care faceți parte. Prin urmare, să vă dați seama că ceea ce se petrece în interiorul vostru se poate datora faptului că vă procopsiți cu ceva ce se petrece în colectivul vostru uman și în conștiința pe care o împărtășiți cu toții. 

Odată ce înțelegeți aceste lucruri și începeți să trăiți în consecință, viața voastră va deveni mai ușoară și mai bună pentru că va avea mai mult sens și pentru că veți înțelege că uneori rolul vostru este să lucrați pur și simplu cu energiile din jur. Acum ce vrem să spunem prin ”lucrați cu energiile”? Dacă în conștiința colectivă se întâmplă ceva, cum ar fi, de exemplu, o pandemie, atunci vă puteți întreba cum sunteți afectați de ea, de toate acestea, nu doar de partea pe care sunteți fixați și apoi vă puteți întreba cum puteți ajuta. Și nu vorbim despre realizarea de videoclipuri și postări pe rețelele sociale despre convingerile voastre despre pandemie. Vorbim de ajutarea conștiinței colective, din care faceți parte, să se vindece, să ridicați nivelul de conștiință și să aveți mai multă compasiune pentru cei care suferă. 

Pentru că, indiferent de ceea ce ați putea crede sau nu în legătură cu asta, există suferință care se manifestă, iar voi, făcând parte din colectiv, sunteți afectați de această suferință. Într-un fel, voi sunteți cei care creați suferința. Așa că, trebuie să începeți să vă ajutați pe voi înșivă să vă simțiți mai stabili, mai liniștiți, mai pașnici, mai în largul vostru. Trebuie să activați vibrația pe care doriți să o vedeți în afara voastră, iar apoi puteți începe să vă gândiți mai mult cum să fiți în serviciul acestei conștiințe colective pe care o împărtășiți cu toții ca ființe umane. Și puteți face acest lucru pentru fiecare problemă cu care se confruntă omenirea. Există război, există sărăcie, există foamete, există violență între indivizi. Există tot felul de probleme pe Pământ cu care vă confruntați și, deși s-ar putea să nu se întâmple în casa voastră, sau în cartierul vostru, sau chiar în țara voastră, sunt reale și fac parte din misiunea voastră. 

Ceea ce puteți împărtăși cu omenirea ca să creșteți nivelul de conștiință, va fi întotdeauna ceva cu care să vă acordați mai întâi în voi înșivă și apoi să răspândiți. Așa că, vă puteți conecta la paranoia, la victimizare, la sentimentul că sunteți manipulați, oprimați și toate astea, sau vă puteți conecta cu puterea voastră, puterea pe care o aveți în voi să vă transformați și să răspândiți acea energie a împuternicirii în jur celorlalți, astfel încât toată lumea din colectivul vostru să poată fi în pace, în largul său și să trăiască vieți de bucurie, libertate, entuziasm și iubire. Și când suficient de mulți dintre voi vedeți asta ca fiind misiunea voastră, atunci puteți schimba atât de multe fără ca măcar să părăsiți încăperea în care vă aflați chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.