marți, 1 septembrie 2015

Activarea Avyon a ADN-ului – Resetarea Ceasului Biologic – Întoarcerea la Puritate


De Anna Merkaba

Salutări tuturor! Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală. La sfârșitul aceste canalizări vă voi vorbi despre Sigiliul Avyon-ului pe care l-am primit împreună cu această canalizare pentru a vă ajuta să lucrați mai departe asupra ADN-ului vostru și să vă întoarceți la puritate. În această activare este vorba despre eliminarea imprinturilor de manipulare din ADN-ul vostru și readucerea sa la starea de puritate care i-a fost menită.

Acum, acestea fiind spuse, aveți aici canalizarea pe care am primit-o de la Casa Avyon-ului:

”Preaiubiți copii ai Luminii,
Alianța Cosmică împreună cu propriile voastre sine creatoare au început să se dezvăluie în preajma întâlnirilor voastre divine cu natura cinci dimensională. Au început să se dezvăluie în structura celulară și moleculară a ADN-ului vostru. Privirea funcțională a observatorului a permis multora să adune eșecurile trecute, să adune obstacolele trecute într-un tărâm care se dezvoltă pentru voi chiar în timp ce vorbim.

Structura cognitivă a ADN-ului vostru molecular a fost setată pentru a experimenta experimentul pământ în deplinătatea sa, lucru care v-a permis să integrați pe deplin vehiculele alegerii voastre (corpurile n.t.) în înțelegerea de masă de a fi în lumea umană.

A sosit timpul să examinați numitele potențiale și să resetați ceasul biologic la care mulți dintre voi mai vibrează încă. Pentru că ceasul biologic care este înrădăcinat și face parte integrantă din existența voastră în planul trei dimensional, nu mai este necesar, și nici binevenit în cea de-a cincea octavă dimensională a ființei.

Și astfel, mulți dintre voi vă regăsiți comportându-vă în moduri care au fost necunoscute celor care au petrecut eoni pe Gaia. Mulți dintre voi apăreți a fi fizic mai tineri decât vârsta voastră biologică și cronologică și în vârtejul rotitor inter-dimensional al creației voastre, energia pe care voi o emanați ocolește realizarea cognitivă și înțelegerea oamenilor ce se află în fața voastră, trimițând un amestec de emoții și valuri de ”confuzie” care însoțesc o astfel de tranziție.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiților, este că mulți dintre voi care vă regăsiți a avea o moștenire galactică, o octavă galactică, funcționați într-adevăr la o frecvență diferită, lucru care-i permite vehiculului ales de voi să rămână ”blocat în timp” permițându-vă să păreți mult mai tineri decât v-ar permite sistemul vostru biologic să fiți. Și, cu cât mai multă lumină dețineți în sfera voastră, cu cât mai multă lumină permiteți să se acumuleze în vehiculul alegerii voastre, cu atât mai tineri și mai luminoși le veți părea celor din jurul vostru.

Astfel, structura moleculară a ceasului vostru biologic este într-adevăr eliminată din subconștientul vostru și prin urmare timpul și spațiul au început să-și piardă impulsul și încep să-și piardă atractivitatea lucrativă pentru sufletele voastre și mulți dintre voi vă regăsiți a fi puțin pierduți în timp, pentru că așa și sunteți, în timp ce tranziționați dintr-o frecvență patru dimensională a ființei în înțelegerea cognitivă cinci dimensională a tot ceea ce este.

Și astfel, prin contemplarea voastră și prin ochii voștri voi veți fi în stare să aduceți modificările care sunt necesar a avea loc.

Folosiți cunoașterea a ceea ce sunteți pentru începerea binevoitoare a a noii ere. Amintiți-vă să fiți ceea ce ați venit aici să fiți. Umblați prin tărâmul noului care se dezvăluie. Găsiți-vă drumul înapoi de unde ați venit. Găsiți-vă calea și îndrumați-i pe cei pentru care ați venit aici ca să-i îndrumați și să-i ajutați, în acord cu propria lor alegere și voință, să se mute într-o altă stare de a fi.

Amintiți-vă că energia pe care voi o emanați este primită de către ceilalți în primul și în primul rând prin ochii voștri. Și, prin urmare, este extrem de important să aderați cu sârguință la programele alese, inclusiv cele ale bunăvoinței, completei înțelegeri a unimii și a iubirii necondiționate și eterne.

Asta este tot ceea ce avem acum pentru voi. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.”

După cum vedeți, binevoitorii noștri omologi ne amintesc să ne păstrăm privirea cât mai prietenoasă posibil. Celor care au pierdut canalizarea mea anterioară de la Melchizedek, cu privire la modul în care să faceți acest lucru și cum să vă conectați mai bine cu sinele vostru, găsiți această canalizare aici.



După cum am promis, aveți aici Sigiliul lui Avyon care este menit să activeze ADN-ul Avyon, întoarcerea la starea pură a ființei, întoarcerea la inocență. Obiectivul acestei activări este depășirea continuum-ului spațiu și timp și transmutarea vechilor tulpini ale ADN-ului. Ca întotdeauna, vă rog să vă urmați propria intuiție pentru a stabili dacă această activare specială este pentru voi sau nu. Dacă simțiți neliniște în această privință, atunci această activare nu vă este destinată și ar trebui să treceți mai departe. Dacă, pe de altă parte, vă simțiți atrași de ea, atunci sunteți pregătiți pentru această activare.

Instrucțiunile pentru ceea ce aveți de făcut sunt destul de simple și sunt următoarele: aveți de meditat asupra acestui sigiliu doar de 4 ori, cu un interval de 3 zile între ele fiecare, timp de câteva minute de fiecare dată. Altfel spus, dacă începeți această meditație Lunea, veți privi imaginea timp de câteva minute și apoi veți intra în meditație așa cum faceți de obicei. Faceți o pauză de 3 zile și repetați Vinerea, apoi din nou 3 zile pauză, etc. Dacă simțiți că aveți nevoie să priviți mai mult sau mai puțin timp imaginea, atunci vă rog așa să faceți.

Vă rog să rețineți că nici o instrucțiune nu este bătută în cuie! Trebuie să vă urmați PROPRIA VOASTRĂ GHIDARE! Nu pot sublinia suficient de mult acest lucru, scopul omologilor noștri binevoitori nu este să ne spună ce să facem, în detaliu, este ca pur și simplu să aducă în conștientizarea noastră anumite lucruri care există și pe care noi le-am uitat și să ne învețe să GÂNDIM, SIMȚIM și să fim ghidați de PROPRIILE NOASTRE SINE MAI ÎNALTE. Așa că, vă rog, vă rog să folosiți toate acestea ca pe o ghidare și nici într-un caz să nu luați ceea ce vă spun sau canalizez ca pe o literă de Biblie. Scopul este să vă ajut să vă dezvoltați propria voastră intuiție. Așa că vă rog să vă permiteți să înfloriți și să vă amintiți cum să vă acordați la aceste noi frecvențe în felul vostru propriu.

Ca întotdeauna, vă iubesc pe toți incredibil de mult! Și sunt extraordinar de recunoscătoare să împărtășesc această călătorie aici cu voi!




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.