luni, 28 septembrie 2015

Actualizarea Energiei: Intrarea în Dimensiunea a 5-a


De Matt Kahn

Pe măsură ce intrăm în conștiința 5D, ajungem la un nou orizont al posibilităților în care toate punctele de referință precedente nu ne mai pot ajuta în disecarea realității în diferite categorii ale polarității. În loc de a ne simți triști în timp ce sperăm să fim fericiți sau chiar să ne simțim fericiți în timp ce nu sperăm să evităm orice tristețe viitoare, nu suntem nici triști și nici fericiți. În absența unui sentiment de înalt sau observarea unui scăzut, ne întoarcem la punctul zero, dar fără un semn definitoriu al sosirii.

Poate că pentru voi, punctul vostru de intrare v-a lăsat fără un sentiment de cine sunteți, inclusiv dispariția oricărei identități spirituale sau atribut pentru care ego-ul vostru a petrecut atât de mult timp străduindu-se cu disperare să-l întrupeze sau capteze. Poate că nu aveți nici un sentiment legat de unde vă aflați în timp și spațiu, ceea ce vă poate face să vă imaginați că sunteți undeva cu mult în urma a ceea ce ați anticipat că veți atinge.

În timp ce experiența voastră de goliciune acționează ca un semn definitoriu că ați ieșit din realitatea 3D și că ați intrat pe ușa conștiinței unității, lucru care ar putea părea dezamăgitor pentru unii, aceasta este o etapă crucială de creștere spirituală care să vă ajute să vă împământați în alinierea cu cea mai înaltă maturitate spirituală a voastră. În loc să vă temeți că ați lăsat pe dinafară sau în urmă vreun fel de fereastră de oportunitate, este important să cunoașteți adevăratul dar pe care o astfel de schimbare în conștiință îl oferă.

În timp ce mulți au petrecut ultimii 7 ani fiind întorși cu susul în jos, scuturați până în miezul vostru și destrămați, procesul de golire are loc pentru a vă curăța câmpul de energie astfel încât să puteți intra în această experiență de frontieră nou-nouță complet goliți de orice presupuneri anterioare, credințe sau concluzii. Este ca și cum Universul se asigură că nu vă puteți ascunde vederii ceea ce este și ce va continua să se desfășoare. Golirea, este în ea însăși, revelarea unui Univers plin de o compasiune înverșunată.

Aceasta este o realitate omniprezentă care face tot ceea ce este necesar pentru a vă goli vehiculul, asigurându-se că nu veți rata momentul de grație miraculoasă pentru că ați avea arsenalul de a percepe în mod greșit ceea ce va fi văzut drept cel mai miraculos timp din istoria omenirii.

Dacă stați în spate cu brațele încucișate așteptând ca o lumină cosmică să vi se arate, s-ar putea să vă regăsiți într-o stare de așteptare, bombardând starea de grație cu săgețile frustrării, confuziei și așteptării. Pentru orice ființă care locuiește un corp, acest moment special este o oportunitate cu final deschis pentru a se elibera de lanțurile victimizării și nu numai, de a experimenta perfecțiunea planului Divin al vieții, ci și de a trăi fiecare moment al ascensiunii cu bucuria, credința și entuziasmul pe care atât de mulți se abțin să le exprime atunci când are loc ceva impresionant.

În timp ce mulți înțeleg termenul de ”reîncarnare” ca indicând călătoria unui suflet prin diferite trupuri de încarnare, aș dori să vă ofer un alt termen care să vă ajute să vă amintiți semnificația motivului pentru care suntem aici în timpul unei expansiuni planetare. Acum câțiva ani, Universul m-a învățat un cuvânt numit ”meta-încarnare”. El se referă la o înțelegere cuantică că nu numai că ne-am încarnat de multe ori înainte, dar și să recunoaștem faptul că aceasta nu este prima dată când fiecare dintre noi am trăit exact această viață ca și personajele care ne vedem a fi.

Este ca și cum această viață de ascensiune este unul din filmele preferate ale sufletului din lista sa cosmică Netflix. Atunci când sufletele vizionează filmele vieților, ele se alăturează călătoriei unuia dintre personajele principale prin încarnarea în lumea lor de evoluție.

Cu cât un suflet trăiește de mai multe ori o anumită încarnare, cu atât mai repede se trezește în ea. Obiectivul sufletului este să fie atât de eliberat, de nelimitat, infinit și nemuritor pe cât se experimentează pe sine a fi în domeniul cerului, în timp ce este încarnat în formă. Cu cât mai profund un suflet se trezește în formă, cu atât mai mult lumea ca vedere se transformă în frecvențe mai înalte de lumină. Acest lucru poate oferi o perspectivă mai largă asupra motivului pentru care unii sunt atât de neclintiți în dorința lor de a nu se întoarce.

Există o declarație adânc înrădăcinată care emană de la suflet, care indică că a învățat și crescut din această meta-încarnare până în punctul de a fi pregătit să intre în aventuri mai importante.

Și totuși, pe cei care simțiți că ați cam terminat cu acest scenariu de continuu salt în buclă, vă invit să vă eliberați de strânsoarea credințelor auto-impuse și să declarați Adevărul absolut al existenței voastre nemuritoare, astfel încât să puteți încheia această viață ca și sinele cel mai înalt care ați fost întotdeauna.

Pentru a deschide porțile celei mai înalte experiențe a voastre printr-o viață pe care ați încheiat-o cu succes de atâtea ori până acum, vă rog să repetați următoarele cuvinte:

”Indiferent de felul în care gândesc, simt, acționez sau percep realitatea, prin prezenta accept că sunt realitatea supremă care sălășluiește în inima a tot ceea ce este. Sunt lumina prin care toate lucrurile iau ființă, precum și starea de sine și viață a ființei care este deja atât de eliberată, aleg să experimentez viața ca fiind acest personaj, numai în scopul trezirii pentru a transforma realitatea spre binele tuturor. Nu mai aștept ca ceva din interior sau din experiența mea să se schimbe pentru a-mi confirma adevărul etern că EU SUNT, întotdeauna am fost și întotdeauna voi fi. Indiferent de cum gândesc, simt sau acționez, eu sunt realitatea nemuritoare din ea. În timp ce acest corp îmi oferă experiența de a fi personajul principal din filmul încarnării, declar prin prezenta Adevărul naturii mele infinite și comand realității mele să îmi confirme acest Adevăr acum. Sunt sănătos. Sunt fericit. Sunt abundent. Sunt liber. Sunt lumina. Lumina sunt eu. Fie ca toate ființele să fie înălțate, vindecate și renăscute prin puterea declarației mele imaculate. Și așa este.”  

Vă invit să vă acordați un moment în care să simțiți puterea din aceste cuvinte. Făcând acest lucru, voi intrați în partea revoluționară a revoluției iubirii nemaiținându-vă singuri ostatici în timp ce așteptați ca viața să vă salveze. În schimb vă declarați Adevărul absolut a cine voi sunteți ca și ultima realitate a tot ceea ce este și vă eliberați singuri prin puterea infinită a cuvintelor voastre vorbite.

Când mi-a fost dată data de 27.09.2015, a fost pentru a putea atribui un marcaj în timp momentului în care purjarea și purificarea pe care atât de mulți au îndurat-o urmau să intre într-o perioadă de integrare. Din momentul în care această dată a fost dată, ea a fost amestecată în alte interpretări legate de ascensiune pentru a deveni altceva care să proiecteze anticipări, îndoială, speranță și ipoteze despre ea. Curând mulți au început să se întrebe dacă aceasta era data la care ei urmau să părăsească planeta sau dacă era confirmarea pentru ceva catastrofal.

Alții au folosit-o ca oportunitate de a crea îndoială și scepticism, așa cum atât de multe date anticipate pe scară largă de-a lungul istoriei i-au făcut să dea din cap în loc să-și deschidă inimile.

Adevărul este că ambele fețe sunt adevărate într-o anumită măsură.

Există o semnificație spirituală pentru această perioadă?

Da. Este un moment în care oamenii care se trezesc mențin spațiul pentru o evoluția spirituală care se desfășoară la un nivel global.

Se va întâmpla ceva puternic în 27.09.2015?

Da. Energiile expansive ale conștiinței 5D care au intrat deja în atmosfera conștiinței colective ating un punct de crescendo în 27.09.2015 și se integrează în Pământ în următoarea zi, 28.09.2015

Este 27.09.2015 momentul Ascensiunii?

Ascensiunea nu este un moment din timp ci o perioadă a renașterii spirituale în care ființele care au evoluat în conștiință sunt catapultate spre noi orizonturi ale experienței.

Toate simptomele și problemele mele se vor dizolva instant în acea zi?

Ca întotdeauna, viața ia formă și materializează doar pentru a vă oferi experiențele care să vă asigure evoluția sufletului pe măsură ce voi continuați să vă finalizați această viață dar, dintr-o linie temporală a unei percepții mai înalte decât orice alt moment al meta-încarnării.

Dacă doriți accelerarea firului epic al încarnării, eliberați atașamentele legate de rezultate și îndrăzniți să fiți mai plini de iubire față de voi înșivă și ceilalți. În esență, evoluția voastră se accelerează atunci când nu mai contează ce se întâmplă cu voi ci doar cât de înrădăcinați sunteți în inima voastră.

Cei care tânjesc să fie mai înrădăcinați în inima lor dar nu reușesc să acționeze atât de plini de iubire, de bucurie și blândețe precum și-ar dori să fie, disponibilitatea de relaxare a corpului și oferirea unui mai mare suport emoțional calităților și caracteristicilor mai puțin dorite, eliberează judecățile profund înrădăcinate pentru a permite tuturor aspectelor aflate în umbră să fie la fel de merituoase în a primi lumina voastră la fel ca și cele mai admirabile calități și caracteristici ale voastre.

La ce să mă aștept în conștiința 5D?

Prin însăși natura sa, punctul vostru de intrare în realitatea 5D este lipsită de orice idei, credințe sau așteptări colectate sau dezvoltate de-a lungul căii. Când sunteți în realitatea 3D și vă faceți drum prin dimensiunea a 4-a spre dimensiunea a 5-a apar multe semne și simptome care vă sunt prezentate ca fiind asigurări că sunteți pe calea voastră. Deoarece conștiința 3D și 4D sunt înrădăcinate în voința personală în loc de voința Universală, credința este investită în așteptarea rezultatului, dacă nu există conștientizarea forței eterne tăcute din interiorul vostru care vă ghidează fiecare mișcare și care asigură finalizarea unei călătorii ce ați trăit-o deja de mai multe ori până acum. Din acest motiv există și intuiția. Amintirea a ceea ce deja ați trăit în atât de multe alte timpuri, este cea care permite o cunoaștere interioară care să vă ghideze în realizarea deciziilor indiferent de modul în care ați trăit această viață înainte. Este ca și cum inteligența voastră superioară își reamintește deciziile pe care le-ați luat în trecut și vă încurajează să alegeți opțiuni mai puternice și mai curajoase pentru ca această aventură a încarnării să fie atât de proaspătă, unică și interesantă precum ați intenționat voi să fie.

Pe măsură ce evoluați în conștiință, cunoașterea voastră interioară înlocuiește tendința de a vă agăța de așteptări ca și o formă imaginară de siguranță. În absența folosirii oricărei viitoare promisiuni care să vă asigure siguranța, o ființă trezită găsește siguranța în a fi pe deplin deschisă spre egalitatea tuturor posibilităților.

Pentru o ființă trezită – noțiunea ”Voi fi bine?” nu este o preocupare. Este doar un gând inocent care trece prin frumusețea timpului și spațiului precum unicitatea unul fulg purtat de vânt.

Pentru cei care doresc să-și revendice puterea din mirajul așteptărilor și să nu mai cadă victime ispitei nesatisfăcătoare a rezultatelor, este esențial să fiți cât mai deschiși și goi posibil. Acest lucru nu înseamnă să aruncați totul sau să încercați să vă mențineți corpul și mintea într-o anumită poziție.

Este mai mult o invitație să inspirați și să expirați pe măsură ce gândurile, sentimentele, interacțiunile și circumstanțele apar. Când și dacă simplicitatea acestui mod de a fi pare copleșitor, aceasta este doar o oportunitate de a oferi un mai mare sprijin plin de iubire inocenței voastre, pe măsură ce vă adaptați la goliciune într-o lume de o aparentă foame și dorință de câștig fără sfârșit.

O mantra care vă poate ajuta în a face pace în procesul de golire din intrarea în conștiința 5D, este simplă dar eficientă:

”Când ești în îndoială – ieși din ea.”

Indiferent de cât de des ego-ul vostru pare a se speria pentru că nu are o pasiune pe care s-o urmărească, o direcție de urmat, o bătălie de câștigat sau un obstacol de depășit, puteți servi cel mai bine evoluției conștiinței voastre făcându-vă realitățile interioare și exterioare cât mai simple posibil. Acesta este un timp în care să ascultați profund, să vă mișcați delicat, să vorbiți cu blândețe în timp ce întâmpinați fiecare moment ca un dar prețios al divinității indiferent cât de dur, aspru, sarcastic sau insensibil pare a fi cineva.

În celebrarea intrării în 5D cât mai goi posibil, realitatea voastră exterioară nu mai este un indicator al evoluției conștiinței voastre. Modul în care se comportă personajele reflectă un mod de a fi pe care l-ați depășit, pe măsură ce creați o cale într-o direcție nouă incitantă pe care nu o puteți înțelege, anticipa, evita sau nega. Pe măsură ce intrați în conștiința 5D mai deschiși, mai vulnerabili și mai goi ca niciodată până acum, eliberați judecățile că odihnindu-vă în nimic înseamnă că sunteți deficitari sau lăsați pe dinafară într-un fel sau altul. 

În curând, s-ar putea să vedeți că odihnindu-vă ca nimic sau nimeni în mod special, nici măcar cu identități spirituale ca ”martor” sau ”sine”, vă permite să faceți pace cu spațiul vieții ființei voastre infinite. Pe măsură ce deveniți confortabili și în largul vostru cu starea voastră naturală de a fi goi, o stare ce se poate simți la început ca plată, pustie, fără speranță și deprimantă, cu atât avansați mai repede în etapele în care bucuria, pasiunea, sincronicitatea, abundența, starea de bine, iubirea și împlinirea se întorc în viața voastră.

Cu cât vă oferiți mai mult sprijin centrat în inimă și încurajare autentică pe măsură ce are loc golirea, indiferent că simțiți sau nu iubirea, ea vă invită prin porțile conștiinței unității să descoperiți o nouă frontieră a realității în timp ce sunteți înrădăcinați în cea mai optimă perspectivă a maturității spirituale.

Pe măsură ce 27.09.2015 răsare, vă invit să întâmpinați răsăritul conștiinței 5D prin pacea, simplitatea, goliciunea și ușurința fiecărei respirații pe care o faceți.

Fie ca dezamăgirile așteptărilor neîmplinite să trezească lumina ființei voastre, acolo unde o dată și pentru totdeauna  vă puteți bucura în extazul respirației – întâmpinând totul și neevitând nimic. De la un moment la altul, mereu veți cunoaște exact ce trebuie cunoscut dar, doar atunci când trebuie cunoscut. Nu mai curând, nu mai târziu ci întotdeauna în momentul perfect de timp.

Deja am trăit momentul ascensiunii de mai multe ori până acum și totuși, singurul lucru pe care nu l-am făcut niciodată a fost să ne bucurăm și să celebrăm victoria noastră eternă înainte ca ultimul act să aibă loc. Cunoscând acest lucru, să explorăm aventura ascensiunii ca niciodată până acum și să permitem să facem fiecare pas înainte cu o inima complet deschisă spre destinul celei mai înalte posibilități a vieții.

Deja este menit să se desfășoare într-o mare perfecțiune. Întrebarea este: vă veți ține respirația și veți aștepta sau vă veți alătura petrecerii cosmice care este deja în curs de desfășurare?
În timp ce un ciclu de 7 ani de criză a vindecării și creștere spirituală tumultuoasă se apropie de final, se deschide calea spre o nouă paradigmă a conștiinței centrate în inimă pentru cei care s-au încarnat pentru a trăi la capacitate maximă.

Din moment ce citiți aceste cuvinte se confirmă faptul că faceți parte dintre sufletele curajoase și credincioase care conduc umanitatea spre necunoscut doar pentru a descoperi lumina unui dans precum unicitatea fiecărei inimi.

Ca întotdeauna, este o onoare să servesc evoluției călătoriei voastre pe măsură ce ne continuăm aventura spre cele mai incitante capitole ale evoluției spirituale. Mă bucur în strălucirea ființei voastre care acum, mai mult ca niciodată, are puterea de a-i transforma pe toți cei care intră în lumina prezenței voastre eterne.

Felicitări radioșilor. Bun venit acasă.


Matt Kahn


Traducere Eleonora Trifan și Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.