luni, 14 septembrie 2015

Elementalii Vorbesc



De Suzanne Lie

Bine ai venit, Noi suntem Elementalii

Fii binevenită, ce mai faci? Noi, Elementalii, suntem membri ai celei de-a patra și cincea dimensiuni. Te întâmpinăm cu bucurie în lumea noastră. Vino, îți vom arăta ce este pe aici. Pe măsură ce călătorești tot mai sus în variatele sub-planuri ale Casei noastre, s-ar putea să îți dai seama că locuitorii noștri diferă. Așa cum locuitorii din adâncul oceanelor diferă pe măsură ce infuzia de lumină în lumea lor se schimbă, așa diferim și noi pe măsură ce este din ce în ce mai multă lumină și din ce în ce mai puțin întuneric, sau materie.

Planul nostru cel mai de jos, Planul Astral de Jos, este cimitirul nostru de vechituri. Acesta este locul în care toată lumea de pe Pământ și-a deversat frica, furia, tristețea și durerea. Noi încercăm să lucrăm cu ele, dar nu este treaba noastră să le curățăm. Trei dimensionalii sunt cei care au creat Planul Astral de Jos și ei sunt cei care trebuie să-l curețe.

Sperăm că nu aveți prea multe probleme mergând acolo. Dar dacă o faceți pentru prima dată, probabil că o să aveți. În cele din urmă vă veți crea Calea prin Planul Astral de Jos și mai departe către Dimensiunea a Cincea. 

Cheia pentru a putea vizita Tărâmul nostru este să vă eliberați de frică. Este multă frică în lumea voastră trei dimensională care vă ține captivi în lumea iluziilor și muncii. Ceea ce voi numiți iluzie noi numim imaginație sau creativitate, iar ceea ce voi numiți muncă noi numim serviciu.

Noi nu avem nici un fel de iluzii aici deoarece noi știm că totul se schimbă prin gândurile și sentimentele noastre. Dacă gândim ca o bufniță, devenim o bufniță. Dacă ne simțim frumoși, putem arăta ca o floare și dacă ne simțim puternici, putem arăta ca un unicorn.

Da, toate creaturile voastre ”mitice” sunt vii și foarte reale aici. Dacă dorești să vezi una, atunci doar gândește-te la ea și ea va fi chiar după următorul colț sau va apărea dintr-o dată. Lumea noastră seamănă mult cu visele voastre. De fapt, acesta este locul în care veniți în corpul vostru de noapte.

Un vis profetic sau spiritual este vizita corpului vostru de noapte în planurile mai înalte ale lumii noastre, în timp ce un coșmar este o călătorie în Planul Astral de Jos. Noi am învățat de timpuriu că dacă îi permitem fricii să ne cuprindă ființa, și noi am fi trași în acel loc întunecos. Așa că, noi ne focalizăm pe multele evenimente pline de bucurie care au legătură cu noi.

Te rugăm să ne însoțești și îți vom arăta o floare nouă care este pe cale să se nască. Florile noastre aici pot fi puțin diferite de florile din Tărâmul vostru, dar unele sunt la fel. De fapt, unele dintre cele mai prețuite flori ale noastre de aici sunt cunoscute ca și buruieni în lumea voastră.

Privește cu atenție acum, tânărul mugure este pe cale să se deschidă – AH, nu-i așa că asta-i cea mai glorioasă priveliște? Privește, își trimite un strop din esența sa jos în lumea voastră. Poate că îl vei vedea atunci când te vei întoarce acasă.

Noi facem ceea ce mulți dintre voi știu, ne trimitem fragmente din esența noastră jos în lumea voastră. De fapt, dacă vă uitați mai îndeaproape, și cu o privire încețoșată, ați putea chiar să ne vedeți, pe noi Elementalii, unduindu-ne în atmosfera voastră. Ne place foarte mult să stăm în grădini, pe cursul apelor și sub copacii mari. Permite-mi să te prezint acum unora dintre prietenii mei.

Noi suntem Silfidele. S-ar putea să vă părem ca fiind o singură ființă, dar noi suntem toate alăturate în conștiință și nu ne percepem pe noi înșine ca fiind individuale așa cum fac oamenii. Esența noastră guvernează elementul aer al lumii și corpului vostru trei dimensional. Noi, patru/cinci dimensionalii, ne schimbăm în mod continuu formele.

Noi ne unduim în vânt ca penele. Servim lumii voastre curățându-vă aerul și atmosfera. Adeseori trebuie să exprimăm gândurile negative ale omenirii sub formă de uragane sau cicloane. Noi nu dorim să rănim pe nici unul dintre voi. Noi doar ne urmăm însărcinarea, care este să ajutăm omenirea în a-și vedea puterea gândirii.

Permite-mi să te prezint unora dintre zânele noastre. Și ele sunt silfide pentru că servesc în aer. Ele sunt cele care au asistat acea floare frumoasă ca să se deschidă.

Bună omule! Noi suntem zânele. Unele dintre noi trăiesc în Țara Zânelor, dar multe dintre noi trăiesc și în vibrațiile joase ale Planului Astral. Aici am învățat despre ”schimbători”. Un schimbător este cel care ajută anotimpurile să se schimbe. Noi ajutăm frunzele uscate să cadă din copac toamna și noii muguri să se deschidă primăvara.

Îți mulțumim că ne-ai vizitat. Îți vei aminti să te uiți după noi atunci când vei vedea o grădină frumoasă? Poate că ne vei recunoaște. Noi știm că te vom recunoaște. Oh, trebuie să mă întorc la florile mele. Silfidele vor continua să te ghideze. Pa, pa.

Mulțumim Zână. Sunt sigur că acest om te apreciază la fel de mult ca și noi. Oh, om drag, vezi acel pârâu curat din fața ta? Hai să mergem acolo și te vom prezenta ondinelor elementului apă. Privește cum lucrează de zor să mențină pârâul în mișcare.

Noi silfidele servim adeseori împreună cu ondinele ca să creăm ploaie. Astfel, grădinile și pădurile noastre pot înflori. Esența ondinelor guvernează elementul apă și în corpurile voastre trei dimensionale. Așa cum gândurile sunt ca aerul, emoțiile sunt ca apa. Este atât de multă pe Pământul vostru trei dimensional, cât există aici în Planul Astral. Prin urmare, există multă emoție.

Aici, emoțiile mai dense precum frica, furia și durerea se scufundă în Planul Astral de Jos. Acest lucru ne permite să avem o graniță între durerea întunericului și puritatea luminii. În lumea voastră, pe de altă parte, durerea și puritatea sunt întrepătrunse și de multe ori dificil de identificat.

Ondinele vă pot ajuta în diferențierea emoțiilor voastre dacă le cereți ajutorul. Ele lucrează direct cu corpul fizic pentru a crea sentimente inconfortabile pentru durere și întuneric și sentimente glorioase pentru lumină și iubire.

Oh, privește, acolo sunt niște gnomi care cară solul umed din pârâu către floricelele tinere. Ei au grijă aici de plantele și animalele foarte tinere așa cum aveți voi grijă de copiii voștri umani.

Gnomii servesc ca și Elementali ai pământului. Privește acolo, prin acel cristal mare. Dacă privești atent, vei vedea un gnom trăgându-l de sub pământ pentru a-l îngriji. Și chiar în dreapta ta este un elf care are grijă de un mic faun.

Poți să îți dai acum seama de modul în care noi, elementalii, lucrăm împreună pentru a ne crea mediul nostru armonios? Numai oamenii care se focalizează pe iubire ne pot vizita aici. Așa că, noi nu avem nevoie să ne manifestăm în exterior emoțiile sub forma furtunilor și dezastrelor naturale așa cum o facem pe pământ.

Simți minunata noastră zi însorită? Poți mulțumi salamandrelor pentru asta. Ele guvernează elementul foc. Fără Elementalii focului, voi nu ați primi fotonii de la Soare, nu ați avea foc să vă încălziți casele și să vă gătiți mâncarea, iar corpurile voastre nu ar avea sinapse neuronale.

Noi, Elementalii pământului, aerului și apei îi apreciem foarte mult pe Elementalii focului, salamandrele, deoarece ele poartă Spiritul în lumea noastră, în însăși esența noastră.  

Acum ne apropiem de una dintre Școlile Misterelor. Maeștrii Ascensionați, oamenii voștri ascensionați, fiecare au o Școală a Misterelor în planul eteric, astfel încât să-i puteți accesa mai ușor în conștiința voastră expansionată. Unii dintre oamenii voștri mai evoluați se pot chiar bi-loca în aceste școli și studia direct cu Maeștrii.

Maeștrii au o octavă mai înaltă a școlilor lor pe fiecare dintre sub-planurile lumii noastre patru dimensionale. Am ajuns la marginea teritoriului nostru. De acum ghidul tău va fi St. Germain, Maestru Ascensionat al celei de-a Șaptea Raze.

SAINT GERMAIN VORBEȘTE

Salutări, sunt bucuros să te întâlnesc aici în planurile interioare. Eu, Maestrul Ascensionat al celei de-a Șaptea Raze, sunt ghidul tău. Dă-mi voie să te felicit pentru abilitatea ta de a face această călătorie. Știu că ți-ai înfruntat mulți dintre demonii tăi personali pentru a-ți permite această bucurie.

Suntem încă în Planul Astral, sau sub-planul Emoțional al celei de-a patra dimensiuni. Acesta este locul în care servesc mulți Îngeri. Noi, Maeștrii Ascensionați, suntem foarte recunoscători pentru serviciul pe care Îngerii îl aduc omenirii.

Fără ajutorul lor, ne îndoim că oricare dintre noi am fi fost în stare să ne facem transcenderea în Lumină. De asemenea, exemplul altruist al Tărâmului Îngerilor este cel care ne-a inspirat să renunțăm la aspirațiile noastre de a merge mai departe în Lumină pentru a servi în Dimensiunea a Patra și a-i ajuta pe frații și surorile noastre umane.

Eu, St. Germain, lucrez cu Îngerii pentru a transmuta întunericul din cea de-a Treia Dimensiune în Lumină. Maestra Ascensionată Nada lucrează cu sentimentul beatitudinii pe care Corurile Angelice îl radiază în multe locuri de cult, fie că acestea sunt grădina personală sau dormitorul, un vârf de munte sau o dumbravă sacră, ori o frumoasă catedrală construită de mâna omului.

Maestrul Ascensionat Hilarion cheamă adeseori Tărâmul Angelic să reverse asupra omenirii sentimentul ADEVĂRULUI pentru a amplifica vindecarea și descoperirile științifice, iar Maestrul Ascensionat Lord Lanto cheamă Îngerii pentru a-și revărsa Divina lor Iluminare asupra recipientelor umane norocoase.

Desigur, Maestrul Ascensionat Serapis Bey cheamă Îngerii ca să ajute la ascensiunea umană. Maestrul Ascensionat Paul Venețianul lucrează în mod continuu cu forța iubirii lor. Și Maestrul Ascensionat El Morya lucrează direct cu conducătorul angelic, Arhanghelul Mihail, și cu puternicul său Complement Divin Lady Faith.

Dar, destul cu poveștile mele omenești, dă-mi voie să te prezint acestui Înger luminos care stă acum în fața ta.

Bună, omule iubit. Mă bucur că ai călătorit până în Planurile Înalte în care eu servesc. Și noi, Îngerii, avem o conștiință de grup în care suntem într-o permanentă comunicare interioară unii cu ceilalți și cu Arhanghelul Razei pe care servim.

Cu toate acestea, deoarece servim atât de îndeaproape cu oamenii, o parte din individualitatea voastră s-a frecat și lipit de noi, cum s-ar spune. După cum știi, noi absorbim esența mediului nostru. Una dintre cele mai mari provocări ale noastre este să intrăm în lumea voastră cu iubirea și compasiunea noastră absorbită și să nu permitem fricii, furiei și durerii psihice din lumea voastră să ne întineze darul.

Suntem recunoscători pentru aprecierea pe care mulți dintre oamenii voștri ne-o arată. Apreciem cu adevărat atunci când asemănarea noastră este desenată de către artiștii voștri, muzica noastră este recepționată de către muzicienii și compozitorii voștri, cuvintele noastre sunt scrise de către scriitorii și poeții voștri, iar mișcarea noastră este împământată de către dansatorii și atleții voștri. Vrem să știți că la fiecare trăsătură de penel sau de stilou, la fiecare notă muzicală și la fiecare mișcare suntem alături de voi sărbătorind modul în care voi exprimați darurile noastre.

Noi vă oferim darurile noastre liber și în Iubirea Necondiționată. Ne dăm seama de multele greutăți pe care le îndurați, în special greutatea sentimentului de a vă simți separați de Unime. Unii dintre noi au ales să-și ia o viață fizică, dar rareori o facem și a doua oară. Inimile noastre sunt mai potrivite pentru Unitatea și Iubirea serviciului pentru Zeul-Zeița-Tot Ceea Ce Este.

Acesta este motivul pentru care noi servim aici în Planurile Mai Înalte pentru a vă ajuta în curățarea emoțiilor voastre astfel încât să puteți recepționa și împământa mai bine darurile noastre. Admirăm foarte mult curajul de care voi dați dovadă trăind și contribuind la o lume atât de plină de separare și limitări. Îmi permiți să îți ating inima ca gest de apreciere pentru marile voastre realizări?

Oh, mulțumesc om drag. S-ar putea să nu vă dați seama, dar noi îngerii îi găsim pe oameni a fi la fel de frumoși și de iubitori pe cât ne găsiți voi oamenii pe noi. Fiecare dintre noi servim Sursei în felul nostru. Acum ne străduim împreună să o ridicăm pe draga noastră Gaia în adevărata ei formă cinci dimensională. Facem echipă bună, oameni și Îngeri. Da, într-adevăr suntem o echipă bună.

Oh, draga mea, suntem deja la pragul către Planul Mental. Cred că amestecarea aurelor noastre este ceea ce ne-a adus atât de repede aici. Înainte de a merge mai departe și a intra în corpul tău mental, te rog să îți acorzi un moment pentru a-ți vedea și simți corpul emoțional-astral. Este un corp minunat, dinamic și unduitor, nu-i așa?

În corpul vostru astral se află suma tuturor emoțiilor și sentimentelor pe care le-ați experimentat vreodată în toate întrupările voastre trei și patru dimensionale. Când fuzionați cu Corpul vostru Astral, este bine să chemați un înger, așa ca mine, care să vă ”atingă” inima astfel încât să vă putem vindeca întunericul și să vă amplificăm lumina. Pe măsură ce purtați din ce în ce mai multă lumină, aura voastră trei dimensională va străluci, iar iubirea și frumusețea voastră interioară va radia către toți cei care intră în viața voastră.

Este timpul să pășești în Planul Mental, dar înainte de a pleca, ți-ar plăcea să îți schimbi forma? Poate ți-ar face plăcere să fii un lup sau un șoim sau un șarpe. Ai vrea să îți faci o vizuină în pământ, să alergi ca un armăsar sălbatic sau să zbori ca o pasăre? Poate că ai vrea să ai o înălțime de douăsprezece picioare sau să fii atât de mică cum sunt elfii și zânele în această lume. De fapt, după acest prag este minunata Țară a Zânelor. Privește. Este chiar prin acea cascadă. Poți călători acolo ori de câte ori dorești.

Dar acum văd un Deva care a venit să te salute. Da, este un Deva de apă care a venit să te ajute în curățarea finală a emoțiilor tale astfel încât să poți păși în Planul Mental. Fii pregătit om drag, ținutul care urmează are mult mai puțină formă.

Bine ai venit omule. Noi suntem Deva. Și noi avem o conștiință de grup. Conștiința noastră este în unitate cu toți ceilalți Deva precum și cu toți Elementalii care servesc împreună cu noi pentru a crea forma din gând. În lumea noastră, forma și gândul sunt una. Când noi ne gândim la ceva, acel ceva ia o formă, dar când iese din gândurile noastre, își pierde întreaga formă. Așa se petrec lucrurile în Planul nostru Mental.

Aici, gândul este potențial pur. Responsabilitatea noastră este să primim Voința Divină, care este fiecare gând ce provine de la Sursă, și să creăm o matrice pentru aceasta aici în Planul Mental. Apoi trimitem acea matrice în Planul Astral pentru a fi umplută cu emoție – energie în mișcare. Apoi Voința Divină este trecută în Planul Eteric unde Elementalii alimentează Ideea Divină nou-născută cu substanța lor eterică.

În acest moment, corpul eteric al unui om care rezonează cu acea idee va fi capabil să o poarte până în dimensiunea a treia. Corpul vostru eteric deține toată cunoașterea, durerea și experiențele tuturor vieților voastre trei dimensionale. Ideile Divine care vor atrage corpul vostru eteric sunt probabil idei pe care le-ați lucrat în multe vieți. Odată ce corpul eteric magnetizează o Idee Divină, aceasta poate fi mult mai ușor trecută în conștiința corpului vostru fizic. Oh, ce bucurie și jubilare simțim cu toții atunci când sămânța lui UNU înflorește în Planul Fizic!

Unii oameni sunt în stare să ne viziteze aici în Planul Mental astfel încât pot deveni conștienți de Ideea lor Divină. Această conștientizare este obținută prin fuzionarea cu propriul vostru corp mental. În corpul vostru mental sunt depozitate toate gândurile și credințele tuturor vieților voastre trei și patru dimensionale.

Este mai ușor să vă absorbiți Ideile voastre Divine personale pentru că ați crezut în ele și v-ați gândit la ele multe, multe întrupări. Aceste gânduri și idei au lăsat un reziduu în corpul vostru mental, care acționează ca un magnet pentru a atrage concepte de acea frecvență și matrici.

Acordă-ți acum un moment pentru a te uita la corpul tău mental. Îți vezi propria ta ”matrice a gândurilor” prin forma ta translucidă? Oh, ai grijă. Dacă îți dai voie să simți frustrare că ”n-ai făcut-o corect” îți vei coborî vibrația și asta va încheia călătoria noastră. Dă-mi voie să te ating și îți va fi mai ușor.

Acolo, sunt sigur că-ți poți vedea corpul mental acum pentru că strălucești ca o mie de candele. Acordă-ți un moment și trimite o imagine a acestei forme strălucitoare creierului tău legat de pământ. Apoi amitește-ți să-ți amintești acea imagine când te întorci în lumea ta trei dimensională. Aceasta este cea mai bună cale de a-ți împământa corpul de lumină în forma ta fizică.

Permite-mi acum să te invit la una dintre reuniunile noastre Device. Acolo noi adunăm gândurile inspiraționale ale omenirii, le potrivim cu Ideile Divine ale Sursei și le trimitem înapoi în planul pământesc. Poate că vei afla mai multe despre propriile tale Idei Divine ...

Bine, bine, ne bucurăm că ni te-ai alăturat în întâlnirea noastră. Nu a fost o experiență glorioasă pentru tine? Te-ai descurcat atât de bine acolo încât i-ai atras atenția unuia dintre Elohimii noștri. Te vom duce acum la Templul lor. Doar închide ochii și permite Ideilor tale Divine particulare să crească în înțelepciune și Iluminare și te vei afla acolo ...  

FII BINEVENIT, om prețuit, EU SUNT Elohim. Ai evoluat admirabil în expansiunea ta mentală. Ți-ai curățat vechile credințe în limitare și separare și ai învățat să-ți păstrezi gândirea pozitivă. Aceste realizări ți-au calibrat conștiința la frecvența planurilor mai înalte.

Permite-i ESENȚEI mele să intre în mintea ta. Doar închide ochii și acceptă mesajul meu. Numai tu îl vei auzi și numai tu îl poți manifesta în lumea ta fizică ...

Oh, da, om drag, amestecarea noastră a accelerat rezonanța ta în Planul Cauzal. Bucură-te de călătoria ta. Cred că propria ta Conștiință Christică a venit să te întâmpine.

Preaiubito, esență a SINELUI meu, Eu sunt Conștiința noastră Christică. Eu nu am nevoie de formă deoarece EU SUNT conștiință pură. EU SUNT suma totală a tuturor sentimentelor, gândurilor și acțiunilor iubitoare din toate viețile noastre. EU SUNT Corpul nostru Stelar care se schimbă și se unduiește cu fiecare gând și simțire. Într-o zi EU SUNT Aurie și în următoarea EU SUNT Violet.

Voi alterna de la o culoare la alta la fiecare mesaj pe care îl primesc de la sinele mele mai înalte sau mai joase. Mă poți simți în tine? Dă-mi voie să-ți ating inima astfel încât să-mi poți ”simți” mai ușor conștiința în tine ...

Minunat! Acum ia acea ”simțire” a Conștiinței noastre Christice și infuzeaz-o în fiecare dintre corpurile noastre mai joase atunci când faci călătoria înapoi, prin Dimensiunea a Patra, în corpul tău fizic. De fapt, dă-mi voie să-ți ating cel de-al Treilea Ochi și vom face asta împreună acum ...

Minunat! Da, mai ești încă aici pentru că tu ești PESTE TOT. De fapt, tu și cu mine suntem peste tot acel EU SUNT pentru că noi suntem UNA. Tu ești ambalajul meu fizic, manifestarea mea a Ideii noastre Divine a unei vieți individuale, umane. EU SUNT IUBIREA care aduce bucurie Inimii noastre umane, conștiința care aduce ILUMINARE Minții noastre umane, și CONEXIUNEA Esenței noastre umane cu SUFLETUL nostru Divin.

Tu ești eu și EU SUNT tu, și EU SUNT ÎNTOTDEAUNA într-o legătură constantă cu ”PREZENȚA EU SUNT” a noastră. ”Prezența EU SUNT” a noastră este pe pragul celei de-a Cincea Dimensiuni, de fapt, ea ESTE pragul. Dă-mi voie să fuzionez cu tine astfel încât să putem merge împreună la acel prag ...

Îți mulțumesc preaiubitul meu uman; nu a fost glorios să fii în Unime din nou? Suntem aici acum, Prezența noastră EU SUNT este în fața noastră ...


SALUTĂRI preaiubita mea expresie fzică. EU SUNT TOT CEEA CE EU SUNT. EU SUNT SINELE nostru. EU SUNT Omul nostru Mai Înalt. Ia-mă Acasă cu tine în lumea ta fizică, iar eu te voi lua Acasă cu mine în Dimensiunea a Cincea!!!!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.