sâmbătă, 19 septembrie 2015

Prăbușirea Timpului


Arcturienii
De Suzanne Lie

Pe măsură ce timpul continuă să se prăbușească, conceptul de amintire este înlocuit treptat cu conceptul de CUNOAȘTERE/A ȘTI. La început, ”cunoașterea/știutul” este simțită asemănător amintirii, dar vă dați seama din ce în ce mai mult că amintirea are îndoieli, în timp ce cunoașterea/știutul ESTE. Cu alte cuvinte, atunci când CUNOAȘTEȚI/ȘTIȚI, sunteți liberi de orice îndoială.

Să fii liber de îndoială este dificil deoarece nu este loc de ascuns, iar voi sunteți total vulnerabili și în procesul zilnic de dezvăluire completă a tot ceea ce v-a blocat ascensiunea până acum. Această eliberare de îndoială este o eliberare uimitoare. Cei mai mulți dintre voi nici măcar nu aveți idee cât de multă îndoială a interferat în viața voastră, deoarece nu ați trăit niciodată fără ea. Eliberarea de îndoială vă permite să avansați din ce în ce mai profund în ACUM-ul ”cunoașterii/știutului”.
Amintirea este un concept bazat pe timp pentru că voi vă percepeți sinele în prezent în timp ce începeți să vă amintiți trecutul. Prin urmare, amintirea este un construct trei/patru dimensional. Folosim cuvântul ”construct” pentru că creierul vostru trei/patru dimensional a construit o ”barieră” în jurul amintirilor nesigure din trecutul vostru. ”Trecutul” poate să fi fost ieri sau cu nenumărate vieți în urmă în timpul vostru trei dimensional.

Cu toate acestea, pe măsură ce timpul vostru trei/patru dimensional începe să se prăbușească, el este înlocuit cu a-temporalul ACUM cinci dimensional. Cu alte cuvinte, pe măsură ce timpul vostru trei/patru dimensional este încet deslușit în sinapsele creierului vostru fizic, voi începeți să căutați ceea ce credeți că ați pierdut.

În această căutare voi începeți să vă găsiți SINELE. Acum, SINELE vostru Mai Înalt va fi probabil o Ființă Galactică și/sau Celestă. Da, voi TOȚI aveți multe versiuni ale sinelui vostru multidimensional.

Versiunile sinelui vostru multidimensional pe care vi le veți aminti prima dată sunt cele cu care ați comunicat conștient sau inconștient de foarte ”multă vreme”. Dacă ați comunicat în mod conștient cu SINELE vostru extins, s-ar putea să recunoașteți sau nu faptul că ele sunt expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional.

Odată ce vă dați seama că VOI, cel/cea care poartă vehiculul pământesc, sunteți doar una dintre nenumăratele versiuni ale adevăratului, multidimensionalului vostru sine, eliberarea timpului va fi foarte mult accelerată. Treptat vă veți da seama că treceți prin procesul familiar al creșterii.

Cu toate acestea, cu această ”creștere”, corpul vostru nu se maturizează de la un nou-născut, la un sugar, la un copil care învață să umble, la un copil. În acest ACUM, voi creșteți literalmente ÎN SUS – nu în vârstă ci în dimensiune. De fapt, odată ce intrați chiar în planurile de mijloc ale celei de-a patra dimensiuni, vă veți da seama cât de copilăroși ați fost atunci când erați limitați la realitatea voastră trei dimensională.

Pe măsură ce conceptele voastre de timp sunt plasate în ACUM, conceptele voastre de spațiu sunt înlocuite de AICI. Unii dintre voi au ales o evoluție lentă, treptată a ”întoarcerii la sine”. Alții au ales o modificare foarte rapidă a percepției voastre a timpului precum și a percepției propriului vostru sine.

Cu toate acestea, nu contează cât de gradată v-ați ales ”întoarcerea la SINE”, deoarece pe măsură ce întoarcerea lui Gaia la SINELE Ei cinci dimensional se accelerează, toți oamenii Ei vor fi nevoiți să se elibereze de dependența lor de timpul și spațiul trei dimensional. Cei care nu sunt în stare să elibereze sistemul de operare al matricii trei dimensionale, vor rămâne în matricea trei dimensională.

Matricea trei dimensională a devenit prea constrictivă pentru expansionarea frecvențelor Pământului lui Gaia. Prin urmare, ea o va lepăda, așa cum un crab pustnic își leapădă cochilia care i-a rămas mică. Cu toate acestea, Gaia nu-și va lăsa ”cochilia pe fundul oceanului” ca și un crab pustnic.

În schimb, acea matrice va fi relocată unei alte planete, mai tinere, a cărei rezonanță principală va rămâne în dimensiunea a treia pentru mai multe milenii. Cei care sunt conștienți de matrice ca fiind SINGURA lor realitate, vor avea timp trei dimensional să-și continue procesul de întoarcere la SINE.

Cei care rămân cu ascendenta Gaia, pot să fie sau să nu fie conștienți de cei care au plecat din realitatea lor pentru că experimentarea realității pentru ei se va schimba foarte repede. În plus, ridicarea celor care sunt pregătiți să se întoarcă la SINE a avut loc pentru mult ”timp” de-al vostru.

Prin urmare, cei care doresc să se întoarcă la sinele lor multidimensional și cei care nu sunt pregătiți să facă acea schimbare s-au mutat deja în stiluri de viață și versiuni ale realității foarte diferite. Majoritatea celor care au ales să se întoarcă la expresia lor mai înalt dimensională au eliberat deja oameni, locuri și experiențe care îi lega de matrice.

Cei mai mulți dintre voi, cei ascendenți, ați fost conștienți de această eliberare. De fapt, voi ați trăit într-un proces tot mai accelerat de ”dat drumul” a ceea ce vă lega de Matricea 3D. Odată cu eliberarea fostelor voastre limitări trei dimensionale, descoperiți că ”timpul” se prăbușește din ce în ce mai mult în ACUM.

În acest ACUM voi începeți să vă amintiți expresiile voastre mai înalt dimensionale ale realității. Mulți dintre voi vă conectați cu sinele vostru mai înalt dimensional prin intermediul meditației și/sau comunicării zilnice. La început, creierul vostru trei dimensional s-a îndoit de aceste comunicări, dar ACUM voi învățați să trăiți din ele. Căutați din ce în ce mai mult ghidarea din interiorul propriului vostru sine mai înalt dimensional.

Această ghidare interioară vă pregătește pentru trecerea de la sistemul de operare trei dimensional bazat pe timp și separare la sistemul de operare multidimensional al ACUM-ului și Unității cu toate formele de viață. Din fericire, schimbările voastre ”individuale” se unesc într-un ”val de forme gând și câmpuri de energie multidimensionale”.

Cu cât mai mulți dintre voi participă la această experiență colectivă, acest ”val multidimensional” se va expansiona suficient pentru a ”atrage atenția” multora care au fost prinși în iluzia trei dimensională. Prin urmare, vă cerem vouă, celor pe deplin treziți și pregătiți pentru serviciul activ, să-i ajutați pe cei nou treziți în orice mod ați ales înainte de a vă lua această întrupare.

Da, voi, voluntarii noștri în a o ajuta pe Gaia, v-ați scris propria voastră Declarație a Misiunii înainte de a intra în vehiculul pământesc pe care îl purtați în prezent. Primul indiciu în a vă aminti propria voastră Declarație a Misiunii este că veți IUBI ceea ce faceți.

De fapt, vă veți simți probabil împinși și conduși să ”faceți” ceea ce ați ales să ”faceți” înainte de a vă lua această formă. Spunem ”FACEȚI” pentru că avem nevoie de ajutorul vostru. Nu avem nevoie de ajutorul vostru pentru că ”nu am putea-o face noi înșine”.

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru că Gaia este o planetă a ”liberului arbitru”. Prin urmare, membrii planetei Ei sunt cei care trebuie să-și creeze propria lor realitate. Știm că multora dintre voi nu vi se pare că voi v-ați fi creat propria voastră realitate. Dar asta din cauza faptului că v-ați pierdut din cauza virusului ”putere-asupra-altora”care a invadat sistemul de operare al lui Gaia cu mult, mult timp în urmă.

Gaia a ales un sistem de operare foarte dificil al ”liberului arbitru”. Liberul arbitru este frumos atunci când este ghidat de către puterea-interioară a sinelui și iubire necondiționată. Cu toate acestea, acest liber arbitru este foarte dificil când este corupt de puterea-asupra altora și emoțiile bazate pe frică și control.

Acesta este motivul pentru care atât de multe ființe galactice și celeste o asistă în mod activ pe Gaia. Am descoperit că omenirea era prea pierdută în iluzie pentru a crede în debarcările noastre în ultimele voastre decenii.

Prin urmare, mulți dintre emisarii noștri ai LUMINII au ales să-și ia un corp uman pentru a lucra din interiorul sistemului de operare 3D. Asta a fost o misiune foarte lungă și dificilă pentru foarte mulți dintre noi, dar începem acum să vedem rezultatele.

În timp ce cândva ”apariția” navelor noastre a produs teroare și amenințări de război, aceste ”apariții” sunt acum întâmpinate cu bucurie și speranță. Dragi membri ai Pământului ascendent al lui Gaia, vă felicităm pentru magnifica voastră ÎNTOARCERE LA SINE.

Prin urmare, ne vom continua ”Transmisiile către Pământ”. Cu toate acestea, vă trimitem acum mesaje, care vor fi traduse din Limbajul Luminii în limbajul vostru 3D. Vi le prezentăm în acest mod pentru a vă încuraja pe TOȚI să vă amintiți modul în care VOI recepționați Limbajul Luminii al nostru și cum VOI îl traduceți în limbajul vostru 3D.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.