duminică, 27 septembrie 2015

Energiile Valului – X inundă Pământul – Quan Yin


De Jenny Schiltz

Venim la voi pentru a sărbători în timp ce energiile valului –X  inundă planul pământesc schimbând totul în jurul vostru. Cum vă afectează aceste energii ale valului X este total diferit pentru fiecare persoană și înțelegem că acest lucru poate crea incertitudine și îndoială în câmpul vostru. Unii dintre voi fac pași profunzi în gândire și ating o claritate uimitoare. Alții simt mai mult energiile și bucuria pe care acestea o aduc pe măsură ce intrați în și vă conectați cu câmpul unificat. Alții simt simptomele fizice, lucru care le pun în umbră intensitatea pe care ele o au. Unii nu simt prea mult acest val și acest lucru crează frică. Înțelegeți că totul este afectat de acest val într-o măsură diferită și că nimeni nu este ”lăsat în urmă”. Această credință este doar o iluzie care crează frică și vă limitează abilitatea a primi energiile care vă înconjoară în aceste momente.

Gândiți-vă la un spectacol simfonic. Când stați mai departe puteți auzi muzica, dar nu puteți distinge instrumentele individuale. Cu cât mai mult vă apropiați de muzică, cu atât mai ușor distingeți instrumentele individuale, iar când sunteți foarte aproape, puteți distinge și subtonurile și armoniile subtile. Acest lucru are o legătură directă cu vibrația voastră și cu cât de multă densitate ați curățat din forma voastră. Sunteți în stare să distingeți și să folosiți doar ceea ce nivelul vostru vibrațional este în măsură să proceseze în aceste momente. Pentru unii asta înseamnă locurile din față la spectacolul simfonic în timp ce pentru alții înseamnă să-l asculte încet în fundal. Nimic nu este nici corect nici greșit, ci perfect pentru stadiul în care vă aflați în dezvoltarea voastră.

Înțelegeți că, cu toate că acest val crează un impuls de curățare și creștere, el nu va părăsi pământul până când puterea sa nu va disipa codurile care îl însoțesc. Prin urmare, pe măsură ce avansați mai departe în călătoria voastră, voi veți fi în măsură să accesați toate codurile atunci când sunteți pregătiți. Și aceia dintre voi care aud doar de la distanță simfonia, o vor auzi în cele din urmă ca și cum ar sta pe scaunele din față, odată ce sunt pregătiți. Pe măsură ce fiecare dintre voi curăță mai multă densitate și frică din forma voastră, eliberându-vă astfel cel mai înalt aspect pentru a fuziona mult mai complet, veți accesa în mod natural codurile care sunt împământate în pământul vostru în acest moment. Nu trebuie să vă temeți că ați ratat o fereastră de oportunitate. Permiteți-vă să fiți exact acolo unde sunteți, opunându-vă puțin vieții, temându-vă puțin, pentru că astfel vă veți deschide să primiți tot ceea ce puteți primi în acest moment.

Acelora dintre voi care găsesc că interacțiunile lor le trezesc emoții profunde și situații de viață insuportabile, vă cerem să priviți aceste situații ca și pe un cadou. În aceste momente cei care vă provoacă cele mai mari tulburări sunt cei care vă ajută să excavați ceea ce a fost adânc îngropat, poate chiar ascuns și vouă înșivă. Acest lucru poate fi foarte tulburător deoarece voi intrați în contact cu aspecte ale voastre care au nevoie de schimbare sau eliberare. În fiecare moment puteți alege. Cineva poate să se dezlănțuie împotriva emoțiilor și circumstanțelor văzând nedreptatea, sau poate recunoaște în tăcere că chiar și cele mai dureroase situații și interacțiuni sunt menite să ajute. Prin exprimarea recunoștinței pentru claritatea viziunii, descoperirea emoțiilor ascunse care trebuiesc vindecate, veți trece prin aceste lecții mult mai rapid.

Mulți dintre voi simțiți cum vă trage înapoi trecutul, amintirile, situațiile și relațiile din trecut. Acestae sunt trase afară din voi pentru ca să le puteți examina, uita la lecția pe care o conțin și să decideți intenționat că nu mai aveți nevoie să o luați cu voi mai departe în lumea voastră. Din momentul în care le-ați rezolvat și vindecat complet, veți descoperi că în mod natural nu mai simțiți durerea, numai experiența sufletului. În acest fel vi se oferă oportunitatea de a vă elibera lăsând în urmă trecutul care nu mai este necesar a fi dus mai departe. Permiteți-i acestui val de energie incredibil să vă ajute să vă lucrați toate acele probleme care nu mai aparțin noului. Când vă apare spontan o amintire, uitați-vă la lecția ei, la darul ei și dați-i drumul prin simpla sa observare. Emoția este cea care vă aduce tot ceea ce creați în fiecare moment. Voi aveți puterea de a trece prin tot ceea ce viața de pe pământ v-a învățat și să vă amintiți cine sunteți.

Cu o imensă bucurie și celebrare,

Quan Yin


Conversație personală cu Quan Yin

Jenny: Am vorbit cu AA Raziel în această dimineață despre proces și de ce este cu adevărat nevoie ca să ascensionezi, iar el mi-a spus cel mai profund lucru. A spus ”Este o diferență între a te strădui să ascensionezi și a te strădui să-ți amintești. Una îți spune că trebuie să lucrezi pentru a o obține, cealaltă îți spune că deja ești.”

Quan Yin: Da! Ceea ce tu faci este să-ți amintești și prin amintire cureți tot ceea cu ce ai ales să te întrupezi: credințele, lecțiile, densitatea sunt curățate. Aceasta este munca ta, să cureți tot ceea ce nu ești tu cu adevărat și să-ți amintești cine ești. Faci acest lucru neopunând rezistență la ceea ce are drept scop să te ajute. Cea mai grea parte este rezistența, odată ce ai eliberat rezistența și vezi frumusețea a tot ceea ce s-a întâmplat, vei intra în curgerea universului. În această curgere are loc manifestarea.

Jenny: Constat că locul în care opun rezistență curgerii este în relația cu copilul meu. În planurile pe care și le-a făcut, să joace sport la colegiu și să obțină astfel o bursă. Recent a fost rănită, a avut o intervenție chirurgicală majoră la umăr și nu este încă clar dacă va mai putea juca vreodată. A fost o adevărată luptă să-mi amintesc să văd că totul se întâmplă cu un anumit motiv și pentru binele nostru cel mai înalt. La un anumit nivel știam că totul se desfășoară așa cum trebuie, dar la un altul m-am trezit dorindu-mi să pot manifesta un corp pe deplin vindecat astfel încât să-și poată urma mai departe calea. Am înțeles perfect că aceasta este o lecție de permitere și încredere, dar totuși am descoperit că sunt nerăbdătoare.

Quan Yin: Ești nerăbdătoare pentru că ai vrut să manifești pentru alții, să-i ajuți să-și creeze viața care tu ai crezut că este cea mai bună pentru ei, dar nu poți. Odată ce te stăpânești pe tine însuți, ești aici să-ți stăpânești relațiile și prin stăpânire vreau să spun că pur și simplu ai de dat drumul și să vezi frumusețea procesului. Și prin acceptarea că totul are drept scop creșterea, crești și tu cu adevărat.

Jenny: Mulțumesc.

Quan Yin: Nu-ți face griji, o faci foarte bine, obții claritate.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute și pe voi așa cum m-au ajutat pe mine. Vă trimit tuturor și mie însămi întreaga iubire pe care o putem gestiona. Fiți binecuvântați și să primiți vindecare.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.