sâmbătă, 12 septembrie 2015

Gaia Vorbește


De Suzanne Lie

Loialii mei Ascendenți,
Sunt Mama voastră Pământ. Membrii Tărâmului meu Elemental sunt Ființe de energie puternice care mă ajută în mod constant să-mi creez și mențin forma mea fizică. Expresiile cu frecvența cea mai înaltă ale Tărâmului Elemental, pe care voi le cunoașteți ca și Pământ, Aer, Foc și Apă, este Elohim, care sunt creatorii și deținătorii formei mele trei dimensionale.

Elohimii își au sălașul în dimensiunile opt la doisprezece pentru a-și ghida asistenții din Tărâmul Devic care rezonează la dimensiunile de la cinci la opt. Spiritele Deva primesc ”Idealul Devin” de la Elohimi și transferă aceste Calități Divine Tărâmului Elemental.

Elementalii sălășluiesc în dimensiunile patru înalt și cinci pentru a crea forma și a vizita fluxurile de viață care poartă forme în dimensiunile trei și patru ale realității multidimensionale ale lui Gaia. Elementalii ajută în crearea formelor pentru fluxurile de viață patru dimensionale și apoi ajută aceste fluxuri de viață să-și expansioneze forma în dimensiunea a treia.

Aș dori ca acum să vă focalizați asupra dragilor mei Elementali care au lucrat cu foarte mare sârguință ca să ajute nenumăratele mele forme de viață să-și transmute forma aleasă de ele în dimensiunea a cincea. Elementalii le asistă de zor pe ființele mele umane, animale și plante să-și ridice rezonanța din frecvențele trei/patru dimensionale în frecvențele patru/cinci dimensionale.

În cele din urmă și omenirea se va transmuta în expresiile ei cinci dimensionale. Tranziția din expresia trei dimensională în expresia patru dimensională nu este prea dificilă deoarece ea implică doar expansiunea conștiinței trei dimensionale în aura patru dimensională.

Dați-mi voie să vă reamintesc că eu, Gaia, îmi văd toate formele mele de viață ca expresii egale ale întrupării mele. Prin urmare, plantele, animalele și oamenii (animale mai înalte) mei sunt TOATE egale în inima mea. Știu că oamenii mei s-au pierdut în iluzia că expresia lor este superioară expresiilor plantelor și animalelor.

Această concepție eronată le-a permis celor pierduți să provoace o mare distrugere copiilor mei plante și animale, precum și pământului, apei, vremii și atmosferei mele. Din fericire, oamenii mei ascendenți își amintesc treptat că ÎNTREAGA viață este UNA.

Această amintire le permite oamenilor mei ascendenți să mă ajute în procesul ascensiunii planetare. Din nefericire, mulți dintre oamenii mei mai sunt încă adormiți și continuă să dăuneze altor expresii ale formei mele. Elementalii mei au vindecat daunele provocate în nenumărate zone ale corpului meu planetar, dar nu pot ține pasul cu comportamentul distructiv al oamenilor. 

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.