marți, 22 septembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 20 Septembrie 2015


Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Dragilor, începeți să vedeți multe schimbări în lumea voastră. Încercați să nu susțineți anumite concepte în ceea ce privește modul în care trebuie să arate aceste schimbări pentru a fi valide, mai degrabă învățați să fiți observatori tăcuți a tot ceea ce se petrece în jurul vostru. Observați reacțiile oamenilor și fiți atenți la ceea ce spun ei. Observați scandalurile din ce în ce mai mari pe care politicienii se zbat să le producă pentru a vă menține acolo unde ei ar vrea să fiți, în frică și energia veche. Observați cum publicitatea pare a deveni din ce în ce mai zgomotoasă și mai enervantă.

Toate formele de energie veche și densă încearcă din greu să se mențină în ciuda creșterii din ce în ce mai mult a Luminii conștientizării care inundă Pământul în aceste momente. Cei care se mai țin încă strâns de proiecțiile bazate pe frică ale unei conștiințe ne-trezite sunt pur și simplu inconștienți și parcă încă dezinteresați în a ști că există modalități mult mai evoluate și mai ușoare de viață.
Aceste suflete dragi continuă să opună o intensă rezistență la schimbare în  speranța de a se menține pe ei înșiși și lumea în ceea ce este cunoscut sau profitabil, folosind instrumente care nu mai rezonează cu mulți. Mulți dintre voi ați descoperit că a devenit foarte ușor să vedeți prin absurditate ... nu mai trăiți la acel nivel.

Pe parcursul căutării voastre spirituale ați învățat că voi sunteți creatori și că oamenii își crează singuri propriile situații. Acest lucru l-a făcut pe studentul serios să privească ”problemele” din viața sa ca pe niște eșecuri spirituale, ca semne că nu a înțeles corect adevărul. Este mai mult decât probabil că fiecare ”problemă” din viața voastră a fost intenționată și perfect creată de către voi înșivă în scopul creșterii și învățării. În acest punct în călătorie nu există accidente.

Acesta este un timp pentru tăcere și încredere. Acordați-vă vouă înșivă permisiunea de a nu face absolut nimic și doar a fi. Vechile concepte leagă omenirea la credința că timpul petrecut fără a face nimic denotă lene. Rezultatul este o lume plină de oameni care aleargă în fiecare zi, care și-a pierdut contactul cu și conștientizarea propriului lor loc interior liniștit de odihnă și refacere. Petreceți timp în natură chiar dacă o faceți într-un mic parc din oraș. Căutați locurile în care puteți pur și simplu fi, fără distrageri și zgomot. Învățați ca pur și simplu să ascultați tăcerea.

În mijlocul unei familii ocupate și a unei vieți de muncă, găsirea unui timp de liniște poate fi adeseori foarte dificilă. Cu toate acestea, dacă faceți efortul, în curând veți descoperi că sunteți în măsură să vă centrați mult mai ușor și mai repede și că puteți menține o stare de pace în voi pe tot parcursul zilei. Sunt unii care se trezesc la miezul nopții pentru meditație și contemplare pentru că acesta este singurul lor moment de liniște.

Mulți dintre voi sunt conștienți de faptul că anumite date sunt date pentru primul val de ascensiune. Nu legați ascensiunea de o anumită dată. Acest lucru înseamnă că în acest moment cei pregătiți să se mute în energiile mai înalt dimensionale o vor face. A crede că acest lucru se poate întâmpla numai pentru sau la o anumită dată este gândire trei dimensională. De fapt mulți dintre voi sunt deja acolo sau intră și ies din ea.

Nu vă temeți, nu plecați nicăieri, ci faceți trecerea în timp ce sunteți în corpul fizic la o nouă rezonanță pe care o veți recunoaște ca fiind o nouă conștientizare. Acesta este motivul pentru care a fost atât de necesară o curățare de vechile energii din această viață precum și din viețile trecute.

Nu vă așteptați să vedeți că dintr-o dată toate războaiele încetează, pentru că mai sunt mulți care încă nu sunt pregătiți să treacă dincolo de astfel de experiențe trei dimensionale. Cu toate acestea, voi înșivă nu veți fi în război cu excepția cazului în care alegeți să o faceți, deoarece acesta nu mai face parte din conștiința voastră.

Au fost unii în forțele armate care au descoperit după ce s-au înrolat, că starea lor de conștiință a evoluat dincolo de ucidere și violență și, prin urmare, s-au trezit în mijlocul unor lupte interoare intense care au implicat vinovăția, confuzia și un sentiment de ratare. Unii dintre ei, nevăzând o altă cale, au ales ceea ce li se părea a fi singura lor opțiune – sinuciderea.

Acești oameni dragi au crezut ceea ce li s-a spus în loc să aibă încredere în propria lor intuiție și din această experiență au învățat o puternică lecție despre puterea personală și alegere. Această conștientizare o vor aduce cu ei cu fermitate și intactă în următoarea lor viață când ei vor fi făcătorii/aducătorii păcii.

Atingerea unei conștiințe a Unimii se manifestă ca o schimbare în atitudinea și convingerile legate de cei așa-ziși ”dușmani”. Știrile nu sunt cel mai adesea altceva decât o propagandă a fricii focalizându-se în mod continuu pe vreun ”inamic” pentru a câștiga o acceptare generală din partea publicului pentru acțiunile militare și o supraveghere suplimentară.

Amintiți-vă întotdeauna că și ”inamicul” este o expresie a Divinului dar nu atât de evoluat ca voi. Mulți s-au întrupat numai de câteva ori și datorită ignoranței s-au lăsat hipnotizați de imaginile dualității și separării. De asemenea, în ignoranța a cine și ce sunt ei, ei și-au predat puterea personală celor care pretind că ar avea toate răspunsurile corecte dar care, de fapt, se folosesc de acești adepți pentru câștigul lor personal, limitat, servirea de sine și foamea de putere. Toți se vor trezi în cele din urmă pentru că toți trebuie să o facă, dar poate că nu o vor face pentru încă multe alte vieți.

Timpul pare a trece din ce în ce mai repede, făcându-l pe fiecare să se simtă frenetic în nevoia de a face multe lucruri în fiecare zi. Acest lucru se datorează faptului că energia a devenit mai rafinată și mai înaltă în vibrație părăsind vechiul și încetineala cu care erați obișnuiți. Veți descoperi în această energie nouă și mai înaltă, că chiar dacă vi se pare că aveți o listă nesfârșită de lucruri de făcut, le faceți mult mai ușor și într-un mod mult mai rapid. Soluțiile par să se manifeste atunci când este nevoie.

S-ar putea să descoperiți că oameni, locuri și convingeri care v-au făcut înainte să reacționați prin critică și judecată, pur și simplu nu vi se mai par importante. Filmele, cărțile, muzica, revistele, emisiunile TV, unele sporturi și alte distracții care v-au plăcut înainte nu vă mai atrag așa cum au făcut-o altădată. ”Distracțiile” care s-au focalizat pe oameni într-un mod sarcastic sau bazate pe judecată nu mai prezintă nici o atracție ci sunt mai degrabă recunoscute ca fiind un comportament ne-evoluat bazat pe un sentiment de separare.

Grupul Arcturian vrea să știți că vremea va intra într-o perioadă de calm. Vine un timp de odihnă pentru lume de luptele care i-au prins pe atât de mulți.

Incendiile, inundațiile și fenomenele meteorologice extreme sunt modurile lui Gaia de a continua să elimine rămășițele vechii energii supurante necesară pentru ascensiunea ei. Aceste evenimente servesc și la trezirea multora la un moment dat. Vechea energie a ”celor ce au și a celor ce n-au” nu este bine servită atunci când toți se regăsesc la a fi la același nivel și confruntându-se cu aceleași probleme. Toate experiențele pământești din fiecare viață au avut unicul scop de a conduce în cele din urmă fiecare suflet la realizarea lui UNU care este în cea mai pură formă a sa, Iubire.

Refugiații pe care îi vedeți fugind zilnic de violență și război servesc la a atrage atenția lumii mult mai profund în realizarea Unimii, că toată lumea este conectată indiferent de limba pe care o vorbește sau de culoarea pielii. Această problemă forțează atenția și îi ajută pe mulți să se trezească dintr-o conștiință ”nu-i problema mea” și care consideră evenimentele care au loc în altă parte a nu avea nimic de-a face cu ei. Aceste imagini oferă de asemenea un exemplu perfect al faptului că războiul și violența nu rezolvă nimic.

Amintiți-vă întotdeauna că fiecare suflet alege sau este ajutat să aleagă experiențele necesare pentru trezirea sa. Învățarea experiențelor este permisă numai atunci când un individ atinge puterea evolutivă necesară pentru a face față și a învăța din acea experiență. Sunt suflete evoluate spiritual care par a avea probleme discutabile una după alta și vă întrebați de ce. Acest lucru se datorează faptului că în acest moment puternic din punct de vedere energetic cei mai mulți dintre voi ați venit cu o listă plină de lecții necesare a fi finalizate pentru ca voi să vă puteți muta în energia ascensiunii. Dacă nu erați pe deplin capabili să faceți acest lucru, nu vi s-ar fi permis să vă luați atât de multe lecții.

Am dori să încheiem acest mesaj cu câteva cuvinte despre onoare. Onestitatea și onoarea sunt extrem de importante atunci când se fac alegeri și se susțin opiniile personale. Când o acțiune curge din cel mai înalt simț de corectitudine al unei persoane (chiar dacă aceasta este pe deplin în gândirea trei dimensională), aceasta își permite să fie pe deplin deschisă la schimbare și la o înțelegere mai înaltă a credințelor și acțiunilor sale.

Este imperios necesar ca cineva care este serios în călătoria sa spirituală să fie extrem de onest/sincer cu sine însuși/însăși; ”Urmăresc această credință sau acțiune specială pentru că mă face să par sau să mă simt important/ă? Îmi dă un sentiment de superioritate față de ceilalți? Ar trebui să nu mă îndoiesc, ci să o urmez pentru că lucrurile au fost întotdeauna așa? Mă tem că voi fi în dezacord cu familia, biserica, prietenii, părinții, că voi fi exclus/ă?”

Acestea sunt întrebări pe care orice persoană care este serioasă în ceea ce privește creșterea spirituală trebuie să și le pună în legătură cu orice credințe persistente sau rigide pe care le deține, indiferent despre ce ar fi vorba. ”Cred acest lucru pentru că mi-a fost revelat ca și adevăr sau pentru că asta este ceea ce mi s-a spus? Frica că îmi voi pierde credibilitatea ca și învățător spiritual, consilier, părinte, prieten este cea care mă face să rămân într-un sistem de credință pe care l-am depășit?”

Onoarea, onestitatea și intenția pură trebuie să facă parte din fiecare acțiune întreprinsă și credință menținută dacă cineva vrea să crească și să învețe și să ascensioneze.

Cei care cu adevărat știu, țin adevărul pe care îl cunosc în secret, în tăcere și cu sfințenie în ei și nu simt deloc nevoia să-l strige de pe acoperiș sau să schimbe ceva sau pe cineva.

Noi suntem Grupul Arcturian 9/20/15




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.