marți, 8 septembrie 2015

Actualizare 8 Septembrie 2015


Din nou la treabă, din nou pe/sub val, deoarece ne apropiem de Eclipsa de Soare din data de 13 Septembrie și de-abia ieșim din efectele Lunii pline din 29 August. Așa că, s-ar putea să ne simțim a fi puțin între lumi, deoarece acum are loc ”schimbul gărzii” energiilor. Un lucru mai interesant pe care s-ar putea să-l fi observat este faptul că atunci când vă apropiați de sau se apropie de voi un câmp de energie mai joasă îl percepeți imediat și îl puteți identifica cu o mult mai mare ușurință.

Dacă reușiți să stați cât de mult posibil în postura de observator, îl puteți detecta chiar înainte de a avea vreun efect asupra voastră și vă puteți delimita de el, refuzându-i pur și simplu imixtiunea în propriul vostru câmp. Puteți alege, decide că NU doriți să intrați în contact cu acel câmp, iar acesta va dispărea dacă intenția voastră este suficient de puternică.

Pe de altă parte, este foarte interesantă întrebarea ”De ce se apropie acest câmp de mine, ce din mine îl atrage sau ce are să-mi spună?”. Dacă reușiți să vă puneți aceste întrebări s-ar putea să descoperiți lucruri foarte interesante despre voi înșivă. Știți că nimic nu este întâmplător, dar puteți alege să credeți contrariul și să pierdeți o informație importantă pentru voi.

Este important să vă puneți aceste întrebări mai ales în cazul în care vedeți că este vorba de probleme/situații pe care credeați că le-ați vindecat deja. De obicei în astfel de situații prima reacție este de a vă judeca și condamna că nu v-ați făcut bine treaba, că precis ați greșit ceva pe undeva. Nu, nu ați greșit nimic. Este în regulă să fie așa. Aduceți-vă aminte de faptul că o haină pentru a fi spălată bine, trebuie înmuiată, spălată și apoi limpezită din 2-3 ape pentru a fi curată. Uneori mai sunt necesare și înălbirea sau fieberea rufelor foarte murdare.

De multe ori aceste situații apar tocmai pentru a vă permite să faceți alegeri diferite de cele pe care le-ați luat în trecut. Nu vă grăbiți să acționați/reacționați pentru că atunci sunteți în minte/ego. Acordați-vă timp să vedeți imaginea mai mare a ceea ce vi se pare că ați percepe. Alegeți acele decizii care sunt pline de iubirea voastră de sine în primul rând, pentru că aceste decizii sunt cele mai apropiate de adevăratul vostru SINE.

Nu uitați că fiecare dintre noi merită ceea ce este cel mai bun pentrul el/ea însuși/însăși și că nimeni nu este responsabil pentru fericirea și bună-starea noastră așa cum nici noi nu suntem, la rândul nostru, răspunzători pentru fericirea și bună-starea nimănui, în afară de a noastră înșine.

Plasați-vă atenția în interiorul vostru, urmăriți ce simțiți în voi vis-a-vis de fiecare situație, nu ceea ce mintea vă spune. Mintea răspunde conform programelor care i-au fost încorporate, inima și înnăscutul vă vor da răspunsurile valabile pentru voi. Nici nu veți putea acționa împotriva a ceea ce inima simte și dorește, decât cu prețul stării voastre de bine și de echilibru.

Și nici NU comparați ceea ce voi experimentați cu ceea ce experimentează alții. Acest lucru vă duce în judecată și, da, vă poate încetini ritmul de avansare pe calea voastră. Recunoștința, iubirea, iertarea și compasiunea sunt cei mai buni aliați în aceste momente.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.