joi, 3 septembrie 2015

Actualizare 3 Septembrie 2015



O problemă interesantă cu care m-am ”întâlnit” ieri de parcă s-ar fi ”spart țeava” a fost/este problema relațiilor sexuale. Mai multe prietene de pe Facebook, și nu numai, m-au contactat pentru a-mi cere o părere asupra unui fapt, aspect al vieții noastre de femeie cu care se confruntă și care a ajuns să devină atât de accentuat încât le sperie.

Despre ce este vorba. Pur și simplu corpul lor refuză orice apropiere intimă cu un bărbat, apropiere care poartă din partea bărbatului intenția unei relații sexuale. Acest refuz este atât de puternic încât generează stări de rău, slăbiciune, greață, frisoane, unele mi-au spus că simt efectiv tendințe violente de a se apăra de o astfel de ”agresiune”.

Inițial, am crezut că este vorba despre probleme care apar în interiorul unei relații de cuplu, dar apoi, când cineva mi-a spus că nu suportă să fie atinsă de nici un bărbat într-un mod mai apropiat, am început să arunc o privire mai îndeaproape asupra acestei situații. Cert este că FIECARE situație are motivele și implicațiile ei, dar există totuși un numitor comun.

Ceea ce Sinele meu mi-a spus este că energiile lunii pline prin care am trecut, și aici nu este vorba de 2-3 zile sau chiar săptămâni, au adus coduri de activare pentru acele femei care au fost Preotese sau au avut legătură cu Templul lui Isis. Că a sosit momentul ca inclusiv relației/actului sexual în sine să-i fie redată adevărata semnificație și valoare.

În urma acestor activări, activări care au avut loc în Corpul de Lumină, actul sexual obișnuit bazat pe instincte, dorință carnală, etern invocata nevoie a bărbatului, perpetuarea speciei, este refuzat fiind o energie joasă pe care câmpul energetic al femeii pur și simplu o refuză.

Dacă stăm să ne gândim puțin, femeia s-a supus bărbatului din acest punct de vedere datorită educației primite și convingerilor religioase care au fost inoculate în egală măsură ambelor sexe. Până nu demult orice discuție legată de actul sexual în sine era tabu, nu vorbesc de faptul că și acum mai există tinere fete care experimentează apariția menstruației fără ca mamele lor să le fi pregătit pentru acest aspect al vieții lor, sau fete care se căsătoresc fără să aibă habar de felul în care ”se fac copiii”.

Cum absolut tot ceea ce este vechi, dezechilibrat, bazat pe control și manipulare se dizolvă sau este necesar a fi transmutat în formele sale mai înalt dimensionale, nici actul sexual în sine nu poate rămâne neafectat. Inclusiv acest schimb energetic este necesar a fi dus la un alt nivel. Și va fi dus, pentru că nu se poate altfel.

Această echilibrare și curățare de forma joasă a actului sexual a început de multă vreme, dar pentru că obiceiul și educația, dublată de lipsa de educație în acest domeniu, au fost prea puternice la ambele sexe, este nevoie de o accentuare a acestei transmutări. De aici stările de rău fizic, greață, aversiune, violență și chiar ură pe care multe femei o manifestă. Pur și simplu nu-și mai pot supune corpul la ceea ce ele percep ca dezonorare și utilizare pentru ”nevoia” bărbatului.

Această ”nevoie” a bărbatului este un produs al minții umane joase, a părții animalice, care nu mai poate fi susținută și nici acceptată de către femei. Este posibil să apară manifestări destul de dure din această cauză, motiv pentru care vă rog, pe cele care simțiți aceste ”simptome” să încercați să le explicați partenerilor voștri că ceea ce a fost, a fost, și că ceea ce puteți accepta este un act bazat pe consens nu pe ”nevoie” și că actul sexual în sine este mai mult decât atingerea unui orgasm fizic.

Există multă informație pe internet legată de aspectul unui act sexual echilibrat și sunt convinsă că în curând va apare și mai multă pentru că ”Atunci când elevul este pregătit, Maestrul apare”. A sosit momentul ca inclusiv acest aspect din viața noastră, care multă vreme a fost ascuns, să sufere transformările și transmutările necesare.

Și în această problemă avem nevoie de multă răbdare de ambele părți, să lăsăm de o parte orgoliile și frustrările și să acceptăm că inclusiv acest aspect al vieții noastre este necesar să fie aliniat unei vibrații mai înalte. Unii vor reuși relativ ușor, în timp ce alții nu vor reuși. În cele din urmă însă și acest aspect va fi dus la un alt nivel. Cei care au reușit să depășească simpla copulare, au descoperit deja ce se află dincolo de ea. Și nu regretă că au făcut acest pas.

Așa că, dragele mele femei, nu vă mai lăsați corpul folosit, pentru că nici nu o veți mai putea face în curând, ci mai bine explicați ce simțiți, clar și fără patimă sau ură. Nimeni nu poate dispune de trupul nostru fără acceptul nostru. Respectul de sine implică inclusiv respectul față de vehiculul nostru pământesc. Din nou, de noi depinde acest pas. Pentru că dacă vom refuza să acceptăm ceea ce nu mai este în aliniere cu noi, vom putea aduce într-adevăr schimbarea. Altfel, nu. Colaborați cu partenerii voștri pentru a spune clar ce doriți și ce nu. De ei depinde dacă și ce vor accepta.

Dragi bărbați, respectați-vă partenerele suficient de mult pentru a nu le impune pretențiile și frustrările voastre. Trupul unei femei este un Templu al Divinului nu un coș de gunoi care să colecteze ”eliberările” voastre. Vă recomand să le ascultați cu inima nu cu organele. Știu că este o provocare mare, dar asta este. Va trebui ca, împreună, să trecem la următorul nivel. Pentru că dincolo de bărbatul și femeia, trei dimensionali, stau minunate ființe de lumină care se pregătesc să intre pe Noul Pământ.

Minunate Preotese, continuați-vă munca de explorare în voi înșivă, pentru că înseamnă că a sosit momentul să o faceți. Dacă mintea voastră umană vă joacă feste, vă recomand să citiți ”Manuscrisul Mariei Magdalena” pe care îl găsiți în limba română aici și în limba engleză aici. De asemenea, găsiți și informații legate de Alchimia lui Horus. În limba română aici și în limba engleză aici. Repet, pe internet se găsesc mult mai multe informații legate de acest subiect.

O zi minunată, plină de iubire și respect vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.