luni, 7 septembrie 2015

Sanat Kumara și Maestra Lady Venus




De Bob Fickes

Vă întâmpinăm cu bucurie Dragilor! Suntem Sanat Kumara și Maestra Lady Venus, Flăcările Gemene ale Celei Mai Înalte Raze a Conștiinței.

Acesta este un timp al echilibrului. Razele de Lumină și Iubire ale masculinului și femininului intră în unison. Acest lucru înseamnă că va avea loc o echilibrare între Sinele vostru Interior și cel Exterior. În interiorul vostru se manifestă forțe puternice care vă împing să luați decizii neașteptate. Aveți răbdare Dragilor! Uitați-vă la viața voastră prin ochii inimii voastre. Folosiți-vă Intuiția Înaltă înainte de a lua o decizie. Mai degrabă simțiți ceea ce vreți decât să o gândiți.

În acest moment toată gândirea de pe Pământ este influențată de o puternică tendință a vechilor voastre obiceiuri. Fiți înțelepți și acordați-vă la ceea ce aveți cu adevărat nevoie în viitor. Viitorul se află în inima voastră nu în mintea voastră. Căutați-vă Înțelepciunea Interioară și alegeți cea mai bună cale. Logica vă face să eșuați și este necesar să fie înlocuită cu tendințele inimii. Inima este singurul vostru ghid în descoperirea a ceea ce vă face fericiți. Numai Iubirea vă poate da răspunsurile pe care le căutați.

Iubirea nu este o expresie emoțională. Ea este un sentiment pașnic al Cunoașterii. Iubirea nu este dramatică. Este o adiere ușoară care vă împrospătează și vă ghidează cu pași mici nu mari. Evitați toată drama în aceste vremuri și centrați-vă în sinele vostru. Aveți încredere că Universul vă trimite semne care să vă ghideze la fiecare pas pe care îl faceți. Uitați-vă după semne și aveți încredere în Univers. Lumina Înțelepciunii strălucește cu putere în Inima voastră. Vă dă un sentiment cald că vi se poartă de grijă și vă amintește că nu sunteți singuri. Suntem cu voi acum și întotdeauna.

Noi suntem Sanat Kumara și Maestra Lady Venus. Noi sălășluim în inima voastră. Când inima voastră este mișcată, ne mișcăm și noi. Când faceți o alegere, simțiți mai întâi pace și apoi întrebați: ”Care este cea mai bună posibilitate pentru mine?” Apoi așteptați un semn pentru a verifica răspunsul. Aveți răbdare Dragilor! Semnul va veni astăzi nu mâine. Semnul va veni de la Univers și nu din mintea voastră.

Uitați-vă după semn și el va apărea. Adevărul niciodată nu vine repede. Adevărul vine într-un mod natural, plutind pe cer sau adus de vânt. Răspunsul pe care îl căutați va fi primit atunci când Natura se mișcă pentru a vi-l da. Aveți răbdare Dragilor! Aveți încredere că Universul vi-l va aduce atunci când vă bucurați în liniște de propriul vostru Sentiment Interior de Iubire. Puneți de-o parte toată neliniștea și toate gândurile că trebuie să aveți răspunsul care să vă satisfacă mintea. Dacă este Adevărat, el vă va satisface Inima cu un sentiment cald de bună-stare și cunoaștere. Suntem cu voi! Noi vă ghidăm inima nu mintea. Fiți binecuvântați!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.