marți, 1 septembrie 2015

Actualizare 1 Septembrie 2015



Intrăm în luna care ne așteptăm să aducă mari transformări în viața și realitatea noastră. Unii așteaptă pe margine dându-și cu părerea și chibițând, în timp ce alții sunt jucătorii curajoși care fac slalom printre energiile care curg acum pe Pământ și cele care părăsesc Pământul.

Nu este ușor pentru că planul din târg nu se potrivește cu cel de Acasă. De ce? Suntem pe o Planetă a liberului arbitru unde majoritatea este cea care dă tonul realității perceptibile. Cu cât numărul suporterilor este mai mare față de numărul jucătorilor, cu atât mai greu este de dus ”jocul” pentru jucători.

Vestea bună este că mulți dintre suporteri sunt tentați de joc și mulți jucători se deschid la a-i învăța și pe suporteri regulile jocului. Ceea ce este un avantaj extraordinar pentru ambele tabere. Pentru că, de fapt, la urma urmei toți suntem jucători.

Mulți puteți experimenta stări de dezechilibru, pierderi de memorie pe perioade mai lungi, probleme de vedere, de auz, sincope de gândire, stări de rău fizic. Viteza de rotație a electronilor și protonilor din sistemele noastre crește, deoarece crește vibrația în care intrăm. Pendulăm în mod constant între dimensiuni, ceea ce ne cere să ne ajustăm în permanență vibrația la dimensiunea în care ne aflăm. Acest lucru este destul de solicitant.

De asemenea, puteți experimenta creșteri, sau scăderi, buște a temperaturii corporale datorită acestor călătorii inter-dimensionale. Corpul de Lumină este din ce în ce mai activ și mai prezent și poate fi experimentat în stările de meditație și de conștiință extinsă cu mult mai multă ușurință.

Deci, vești din ce în ce mai bune. Pentru a ne menține însă pe ”linia de plutire” avem nevoie de mult calm, pace, răbdare cu noi înșine și cu ceilalți, pentru că toți experimentăm într-o măsură mai mare sau mai mică aceste simptome. Odihnă cât mai multă, plimbări în natură, stat la Soare, consum de apă atât cât cere corpul nostru și tot ceea ce ne simțim îndrumați să facem.

Descoperim că putem comunica/înțelege din ce în ce mai bine nevoile și solicitările sinelui nostru uman. Faceți tot posibilul să vă mențineți vibrația cât mai ridicată și mai constantă pentru a nu experimenta atât de brusc trecerile dintr-o dimensiune în alta. Prin menținerea unei vibrații înalte ne ”apărăm” și de energiile mai joase generate de frică și ignoranță, energii care părăsesc Pământul și care încearcă să se ”agațe” de ceva. 

Să nu uităm nici o clipă că nu suntem singuri în acest proces. Să nu uităm că avem fiecare dintre noi nenumărate ajutoare în planul ”nevăzut” nouă (încă) și că, cel mai important, ne avem unii pe ceilalți. Nu este necesar să trecem singuri prin aceste provocări necunoscute nouă până acum. Putem cere ajutor din orice plan de existență dorim și considerăm că este potrivit pentru noi.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.