duminică, 6 septembrie 2015

Jurnalul # 7 – De UNUL Cu Multe Nume


Un Dar Neașteptat

De Suzanne Lie
Lisa și Bruce

Când Lisa a terminat de citit mesajul despre primirea banilor de la mama ei, nu știa dacă este tristă sau furioasă. Probabil că era o combinație a celor două, la fel ca întreaga ei viață. Din fericire, înainte de a fi avut orice emoție a luat cele două pagini din Jurnal și le-a îndoit perfect băgându-le în buzunarul de la halat.

Însemna asta oare că mama ei avea dreptate și că nu ar trebui să aibă încredere în Bruce? Sau, poate însemna că era suficient de înțeleaptă să-mi spună să ascund nota și să descopăr acest lucru singură. Cu nota pusă în siguranță în buzunarul de la halat, a pus jos Jurnalul și s-a dus la bucătărie pentru a-și lua niște ceai. Era atât de cufundată în gânduri încât aproape că a intrat în Bruce.

”Hei”, i-a spus el punându-și brațul în jurul ei, ”De ce te-ai trezit?”

”Oh, am avut un vis ciudat pe care nu mi-l pot aminti și nu am mai putut să adorm la loc”, a mințit ea. ”M-am gândit să citesc puțin din Jurnal, dar am hotărât că mai întâi am nevoie de un ceai.”

”Uită de ceai, vino înapoi în pat cu mine”, i-a spus Bruce drăgăstos.

”Ok”, răspunse Lisa dar fără nici o tragere de inimă. Tocmai începuse să aibă încredere în Bruce, dar această scrisoare de la mama ei a făcut-o să se îndoiască din nou. Mama ei nu a fost o mamă caldă și comodă, lucru pe care până și ea l-a recunoscut, dar avea aproape întotdeauna dreptate în prezicerile pe care le făcea.

A fost surprinsă de faptul că a adormit la loc și s-a trezit peste câteva ore. Bruce nu mai era în pat. Și-a căutat în mod instinctiv halatul pentru a vedea dacă nota de la mama ei se afla la locul ei, dar era îndoită altfel? Tocmai se ridicase din pat și-și punea halatul când Bruce a intrat în cameră.

”Bună iubito, a trebuit să sun și să mă asigur că copiii au ajuns la școală. Mi-am luat în serios acest rol de părinte principal.”

Oare de ce această afirmație a făcut-o pe Lisa să simtă un fior rece pe spinare? Acum se îndoia din nou de el. Se simțise mult mai bine atunci când această îndoială dispăruse. Dar din moment ce se întorsese, Lisa a ascuns nota în timp ce Bruce era la duș și s-a dus în cealaltă cameră de baie pentru a face o baie.

”Hai să mergem la acel restaurant drăguț să luăm micul dejun. Apoi ne putem întoarce și citi mai departe din Jurnal. Mâine putem pleca acasă, deoarece mama mea trebuie să plece, iar eu trebuie să mă întorc la serviciu.”

Lisa a dat din cap ca și cum ar fi fost de acord, dar știa că ea nu se va întoarce cu el. Se simțea vinovată că a stat atât de multe zile departe de copiii ei, dar trebuia să-i dea singură de capăt la toată chestia asta. Va găsi mai târziu un motiv ca să rămână.

Au făcut o plimbare frumoasă și au luat o masă bună. Când s-au întors, Bruce s-a dus direct la canapea și s-a așezat. Lisa s-a așezat lângă el, dar nu a simțit același lucru pe care îl simțise cu o noapte înainte. Se adâncise în gânduri cu privire la nota mamei ei și aproape că uitase că Bruce stătea lângă ea.

”Cum putea mama jongla cu viața ei pe Navă și totuși să rămână atașată acesteia?” a întrebat Lisa cu voce tare.

”Ce vrei să spui cu viața ei pe Navă?” a întrebat Bruce.

”Ei bine, povestea lui Jaqual a fost toată legată de nave, nu-i așa?” bâlbâi Lisa luând Jurnalul de pe masă și întinzându-i-l lui Bruce. ”Citești tu sau citesc eu?” a spus ea încercând să pară calmă.

Bruce a luat tăcut cartea și a început să citească. Mesajul care urma era de la un grup de care nu mai auziseră niciodată până acum.

Jurnalul lui Beverly
18 Noiembrie 1998

Salutări de la A.C.E.A.
Noi suntem ”Toată Conștiința Ascensiunii Pământului”.

Noi suntem conștiința de grup a Pământului cinci dimensional. Noi ne numim pe noi înșine ACEA pentru că combinația acestor patru litere are cea mai înaltă rezonanță. Noi reprezentăm Conștiința Unității cinci dimensională împământată în matricea Pământului trei și patru dimensional. Noi suntem întotdeauna în căutarea unui alt membru conștient.

Spunem ”conștient” pentru că TOATĂ LUMEA de pe planetă are un sine cinci dimensional și FIECARE ființă cinci dimensională de pe Pământ este membră a ACEA. ACEA nu este un club la care cineva să se alăture. ACEA este o rezonanță, tradusă într-un cuvânt, care reprezintă conștiința combinată a Pământului cinci dimensional. În dimensiunea a cincea nu există o altă cale.

Toată conștiința este alăturată tot timpul într-o comunicare conștientă, cam așa cum vă alăturați voi prin telefoanele mobile sau alte dispozitive de comunicare. Așa cum voi sunteți individuali, și noi suntem individuali. Cu toate acestea, noi nu avem nevoie de telefoane celulare sau de alte dispozitive mecanice pentru a intra în comuniune și a comunica unii cu ceilalți.

Dă-ne voie să te luăm într-o călătorie pe Pământul cinci dimensional. Da, îți simțim confuzia pentru că unele scrieri vorbesc despre ”formarea Pământului cinci dimensional”. Dar, desigur, tu știi că dimensiunile mai joase sunt formate din dimensiunile mai înalte, nu invers. Prin urmare, dimensiunea a cincea a existat încă înainte ca dimensiunea a patra și a treia să fi existat. Suntem conștienți de faptul că tu trebuie să-ți continui ziua. Ne vom întoarce atunci când vei fi pregătită să comunici mai departe cu noi.

Până atunci,
Salutări de la ACEA

Bruce a continuat să citească fără ca măcar să facă o pauză.

2 Decembrie 1998

Salutări de la ACEA,
Da, existăm. Suntem reali. Îți spunem acest lucru pentru că nu te-ai mai întors la acest Jurnal de la ultima noastră comunicare. Ne bucurăm să vedem că te-ai întors pentru a comunica mai departe cu noi. Dă-ne voie să-ți spunem mai multe despre noi înșine.

Noi suntem reprezentanții Frăției și a Surorilor Luminii cu care ai fost conectată timp de mai multe decenii de ale tale. Comunicăm cu tine și cu mulți alții din dimensiunile mai înalte prin intermediul planurilor interioare ale realității. Suntem diferiți de ”extratereștri” prin faptul că noi toți avem corpuri pământești.

Cu toate acestea, suntem și ”extratereștri” pentru că fiecare dintre noi am fost capabili să ne conectăm cu cel puțin câteva dintre aspectele noastre ”din afara acestei lumi” care trăiesc simultan în dimensiunile mai înalte de pe alte planete sau Nave Stelare. Suntem încântați că ai găsit timp să ni te alături din nou.

Te vom lua acum într-un tur pe Pământul cinci dimensional. După cum ți-am mai spus, Pământul cinci dimensional a existat întotdeauna. Creația călătorește din dimensiunile mai înalte înspre dimensiunile mai joase. Prin urmare, dacă există un Pământ trei dimensional, atunci trebuia să existe și un Pământ cinci dimensional.

Sarcina noastră este să conectăm în mod conștient cele două lumi. Există o a patra dimensiune între cea de-a treia și cea de-a cincea dimensiune pe care unii o numesc Planul Astral. Cu toate acestea, noi punem laolaltă Planul Astral cu Planul Fizic. Când vorbim despre conectarea conștientă a celor două lumi, este vorba de fapt despre trei lumi: fizică (dimensiunea a treia), astrală (dimensiunea a patra) și dimensiunea a cincea.

Noi numim Pământul cinci dimensional Gaia, deoarece Gaia este Numele Sufletului pentru Pământ. Sufletul Pământului este cinci dimensional la fel ca Sufletele tuturor locuitorilor Ei. Prin urmare, ori de câte ori ne referim la Gaia, ne referim la Pământul cinci dimensional. Cred că am avut grijă de toate introducerile cu excepția faptului de a reaminti că noi suntem o Conștiință de Grup. Acesta este motivul pentru care ne referim la noi ca și ”noi”.

Tu ești automat o parte din acel ”noi” pentru că ești capabilă să comunici în mod conștient cu noi. Nu există nici o inițiere și nu este necesar nici un ritual ca să intri în grupul nostru. Tot ceea ce trebuie să faci este să conștientizezi în mod conștient prezența noastră și să interacționezi cu noi în orice mod preferi.

Dacă forța ta creatoare curge în modul cel mai natural prin scris, atunci aceasta ar fi calea ta de exprimare. Alții pot comunica cu noi și împământa forța energiei noastre cinci dimensionale prin dans, muzică, artă, etc. Ești pregătită acum pentru călătoria noastră în dimensiunea a cincea?

De fapt, nu vom călători în dimensiunea a cincea. Mai degrabă vom aduce dimensiunea a cincea la tine. Vom începe cu camera ta. În timp ce te uiți la camera ta cinci dimensională, vezi că ea este la fel dar subtil diferită. Da, este o cascadă în colț, iar acelea sunt flori adevărate care cresc în jurul ei.

Noi toți în dimensiunea a cincea ne creăm spațiul în care locuim exact așa cum dorim. Adeseori ne umplem spațiul de locuit cu ape curgătoare, plante, păsări și viață animală. Alegem să avem și o muzică lentă care să sporească caracterul melodic al cascadei. Nu avem nevoie de baie pentru că nu avem nevoie să eliminăm sau să ne îmbăiem în această dimensiune.

În timp ce dai colțul în camera de alături vei vedea un iaz frumos, limpede cu apă caldă sau rece, în funcție de nevoile tale. Observă cum cascada curge în iazul limpede ca cristalul. Sunt și multe ferigi minunate care cresc natural în preajma cascadei și iazului.

Chiar deasupra iazului se află o suprafață reflectorizantă. Privește în ea acum și vezi-ți corpul cinci dimensional. Nu este minunat? Această formă este un ”corp de lumină” care de obicei strălucește în culoarea albă și/sau aurie. Vezi și simți emanațiile de lumină care curg din acest corp? Corpul tău cinci dimensional este de aproximativ aceiași formă ca și vehiculul tău pământesc, cu excepția faptului că ești mai înaltă. Ești, de asemenea, puțin mai suplă, dar acest lucru este dificil de spus deoarece aura ta este o continuare a corpului tău și se expansionează sau contractă în funcție de activitatea ta.

Când călătorești pe calea interioară în lumile mai înalte, aura ta este mai mică din cauza faptului că ești în ”intrare” și tragi lumina în tine. Când ești în ”ieșire” și radiezi lumina în exteriorul tău pentru a vindeca sau a crea, care este unul și același lucru în această lume, aura ta devine atât de mare încât este dificil să-ți localizezi corpul în strălucirea aurei tale.

Ne vom opri acum. Mai întâi concentrează-te pe împământarea unei mici zone din dimensiunea a cincea în corpul tău și în viața ta. Cel mai bine este să alegi zona în care meditezi pentru că aceasta va avea cea mai înaltă frecvență de rezonanță. De fiecare dată când intri în camera ta de meditație, practică vederea lumii tale cinci dimensionale. Când devine natural pentru acea cameră să pară cinci dimensională, poți începe să transmuți mai multe zone/domenii ale vieții tale.

Așteptăm următoarea noastră comunicare cu Bucuria Uniunii.
ACEA

Lisa și Bruce

”Wow”, spuse Lisa. ”Aș vrea să am acele tipuri de experiențe.”

”Și eu”, a spus Bruce.

Cu toate acestea, chiar dacă împărtășeau o experiență frumoasă, doar o undă de neîncredere unul în celălalt a fost suficientă pentru a diminua sentimentul de intimitate al lui Lisa. Desigur, n-a spus un cuvânt despre asta, deoarece era deja cu mult mai intimă decât putea fi atunci când avea o îndoială.

Jurnalul lui Beverly
29 Decembrie 1998

Salutări de la ACEA,
Dragă Beverly, vedem că ai integrat ultimul nostru mesaj și ești pregătită de mai mult. Prin urmare, ne întoarcem în ACUM-ul tău pentru a te instrui cum să folosești forța puternică a imaginației tale pentru a percepe expresiile cinci dimensionale ale realității tale. Să știi că această dimensiune a realității există INFINIT în lumea voastră, dar gândurile și emoțiile voastre 3D v-au învățat să NU credeți imaginația voastră cinci dimensională.

Prima regulă pentru a percepe realitatea ta cinci dimensională este:

”CEEA CE CREZI ÎN MINTEA TA – TRĂIEȘTI ÎN VIAȚA TA”

A doua regulă este:

”IUBIREA ESTE FORȚA CREAȚIEI”

A treia regulă este:

”PERCEPȚIA ESTE CREAȚIE”

Acum, hai să ne uităm din nou la lumea ta cinci dimensională.
Închide prima dată prima dată ochii și vezi cu mintea lumea ta cinci dimensională ...
Crede în această lume ...
Iubește această lume ...

Deschide ochii și uită-te din nou la camera ta trei dimensională cu ochii tăi 3D. În același timp uită-te la lumea cinci dimensională cu mintea ta cinci dimensională. Crede în viziunea minții tale multidimensionale. Iubește acea viziune cu inima ta înaltă.

Vezi din nou cascada? Poți să auzi cum curge în minunatul iaz înconjurat de flori? Cascada este formată din ape de lumină care radiază culori și tonuri cinci dimensionale în timp ce se rostogolesc peste stâncile de cristal. Acest iaz răspunde gândurilor tale și poate fi cald sau rece, liniștit sau învolburat, în funcție de ceea ce îți dorești.

Priveliștea care se vede pe fereastra ta, care este chiar lângă tine, este a unor minunați copaci Redwood sau a oceanului, din nou în funcție de ceea ce tu dorești. Biroul și calculatorul tău sunt centrul tău de comunicare unde poți contacta orice navă stelară, sistem solar sau alți pământeni.

Dacă intri într-o stare meditativă, te poți conecta și telepatic. Treptat, lumea cinci dimensională nu va mai fi un tărâm de imaginat, ea va fi locul în care tu/noi trăiești. Tranziția ta este graduală astfel încât să poți elibera încet gândurile tale de limitare și sentimentele de frică.

La început, lumea noastră cinci dimensională va pâlpâi înăuntru și afară din conștientizarea ta. Atâta timp cât reușești să rămâi calmă și detașată de dramele trei și patru dimensionale din jurul tău, vei experimenta un sentiment de bucurie calmă. În acel moment, dimensiunea a cincea poate apărea.

Pentru atâta timp cât poți menține starea ta de conștiință mai înaltă, lentila ochiului tău interior îți va permite să clipești în dimensiunea a cincea. Vei continua să faci ceea ce faci, doar că o vei face într-o manieră mai înalt dimensională. De exemplu, dacă mănânci și clipești în dimensiunea a cincea, te vei regăsi într-o locație corespunzătoare cinci dimensională.

Această locație cinci dimensională îți va schimba în mod subtil experiența. Deoarece în dimensiunea a cincea nu există nevoia de a mânca, te vei hrăni mai degrabă într-un mod cinci dimensional. De exemplu, dacă mănânci împreună cu prietenii sau familia, în loc să puneți mâncare în gură, veți fi capabili să simțiți experiența hrănirii prin împărtășirea Luminii cu cei dragi.

Dacă ești singură, ai putea în schimb să meditezi și/sau să-ți miști forma într-un mod creator și plin de bucurie. Sau ai putea ca pur și simplu să inspiri spiritul care se află în Lumina lumii cinci dimensionale. Noi aici capitalizăm cuvântul ”lumină” pentru că Lumina cinci dimensională este foarte diferită de lumina trei dimensională.

Lumina în dimensiunea a cincea este vie și are conștiință și își poate schimba formele la dorința ta sau prin funcțiile ei. De exemplu, apele de lumină în dimensiunea a cincea par a fi fluide, care este de fapt lumină lichidă. Lumina lichidă poate lua orice formă ca să apară ca și apă, pământ, cer, flori, animale, oameni, etc. Aceste ape de lumină aduc în sistemul tău o formă de hrănire, și poți înota ”sub apă” atât de mult cât dorești.

Când ființele vin prima dată în dimensiunea a cincea, ele au nevoie de obicei să ”mănânce” până când pot crede că hrănirea este liberă și automată și că nu trebuie să aibă vreo intenție în ceea ce privește mâncatul. Nevoia de a împărtăși cu o altă formă de viață, fie că aceasta este animal sau plantă, este una dintre cele mai dificile schimbări pentru cei nou veniți.

”Frica pentru supraviețuire” este un program de bază care este stabilit pentru toate formele de viață trei dimensionale. Dacă nu ați avea frica pentru supraviețuire, de fapt frica că nu veți supraviețui, nu v-ați lua măsurile de precauție necesare pentru a vă continua existența fizică. Acest ”program de supraviețuire” este foarte dificil de depășit, chiar și atunci când corpul vostru nu mai este trei dimensional.

Acum dă-ne voie să-ți spunem cum să intri în lumea noastră. Bucuria și pacea este starea de conștiință care este necesară pentru a putea accesa realitatea noastră. La fel cum cineva trebuie să aleagă un număr pentru a recepționa un post de radio, tu trebuie să alegi o stare de conștiință pentru a putea accesa realitatea noastră cinci dimensională.

Ca să-ți poți expansiona conștiința suficient de mult încât să intri în lumea noastră, este nevoie să te detașezi de fricile și dramele din viața ta fizică. Desigur, nu poți nega ceea ce se petrece în jurul tău pentru că este real. Ceea ce poți face în schimb este să vezi dimensiunile mai înalte ale acelor realități de frecvență mai joasă.

Așa cum ai fost instruită să vezi camera ta mai înalt dimensională, vei începe să vezi dimensiunile mai înalte ale fiecărui aspect al vieții tale personale și a lumii din jurul tău. De exemplu, hai să aruncăm o privire politicii. Permite-ți să vezi aspectele mai înalt dimensionale ale acelui conflict, fie că este vorba de atentate, foamete sau tulburări politice. Vezi pacea, unitatea și iubirea care este trimisă în jos în întunericul trei dimensional?

Ori de câte ori există un mare număr de morți, vor fi multe ființe care trec dincolo în dimensiunea a patra sau a cincea. În dimensiunea a treia convingerile multor oameni sunt atât de înrădăcinate în ”credința” că ei trebuie să treacă prin moartea fizică pentru a putea accepta o nouă realitate. Prin urmare, pentru ei, acest lucru este adevărat.

Unii oameni sunt capabili să creadă că pot experimenta dimensiunile mai înalte fără să moară, dar cred că mai întâi trebuie să treacă printr-o moarte simbolică. Prin urmare, acest lucru este adevărat pentru ei. În dimensiunea a treia voi aveți credința că moartea este părăsirea vieții, dar pentru noi, în dimensiunea a cincea, moartea este întoarcerea la viață.

Pentru că conștiința de masă se schimbă rapid, vor exista tulburări politice. Pe măsură ce fiecare persoană își schimbă conștiința personală, va dori să schimbe și conștiința de grup. Politica cinci dimensională corelată este o conștiință de grup unită și armonioasă. Odată ce o conștiință de grup este cu adevărat unită, nu mai este necesar un guvern extern.

Pe măsură ce fiecare persoană îmbrățișează Iubirea Necondiționată și trece în dimensiunea a cincea, aeasta va dobândi controlul deplin asupra impulsurilor sale mai joase, egoiste. Nu mai este necesar nici un sistem de reguli atunci când toți membrii societății se pot stăpâni și conduce singuri. În plus, realitatea este instantaneu creată de propriile tale gânduri și emoții. Dacă nu dorești să împărtășești experiențele celor din jurul tău, pur și simplu îți schimbi mintea prin calibrarea conștiinței la o frecvență mai înaltă.

O altă componentă a manifestării cinci dimensionale este că ”Iubirea Crează”. Iubește-ți sinele, activitatea pe care o desfășori (fie că este vorba de plata unei facturi sau meditație), iubește ceea ce-ți dorești și o vei manifesta în realitatea ta. Amintește-ți, tot ceea ce percepi în dimensiunea a treia este produsul iluziei care a fost creată de holograma grupului în care trăiești.

Atunci când îți schimbi holograma personală, te vei conecta cu alții care și ei doresc la rândul lor să trăiască în acea hologramă. Apoi vei servi drept model și altora care și ei doresc să-și schimbe holograma.

Asta încheie transmisia noastră pentru astăzi. Te rugăm să-ți amintești să ne porți în conștientizarea ta și să simți iubirea noastră. Dacă îți poți aduce aminte să porți vie în mintea ta dimensiunea a cincea, atunci o vei manifesta în viața ta.

Amintește-ți: CEEA CE ESTE ÎN MINTEA TA – ESTE ÎN VIAȚA TA.


ACEA



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.