miercuri, 23 septembrie 2015

Gaia Vorbește despre Elementalii săi - Gnomii Vorbesc



De Suzanne Lie

Loialii mei Ascendenți,
Sunt Mama voastră Pământ. Membrii Tărâmului meu Elemental sunt Ființe de energie puternice care mă ajută în mod constant să-mi creez și mențin forma mea fizică. Expresiile cu frecvența cea mai înaltă ale Tărâmului Elemental, pe care voi le cunoașteți ca și Pământ, Aer, Foc și Apă, sunt Elohim, care sunt creatorii și deținătorii formei mele trei dimensionale.

Elohimii își au sălașul în dimensiunile opt la doisprezece pentru a-și ghida asistenții din Tărâmul Devic care rezonează la dimensiunile de la cinci la opt. Spiritele Deva primesc ”Idealul Devin” de la Elohimi și transferă aceste Calități Divine Tărâmului Elemental.

Elementalii sălășluiesc în dimensiunile patru înalt și cinci pentru a crea forma și a vizita fluxurile de viață care poartă forme în dimensiunile trei și patru ale realității multidimensionale ale lui Gaia. Elementalii ajută în crearea formelor pentru fluxurile de viață patru dimensionale și apoi ajută aceste fluxuri de viață să-și expansioneze forma în dimensiunea a treia.

Aș dori ca acum să vă focalizați asupra dragilor mei Elementali care au lucrat cu foarte mare sârguință ca să ajute nenumăratele mele forme de viață să-și transmute forma aleasă de ele, în dimensiunea a cincea. Elementalii le asistă de zor pe ființele mele umane, animale și plante să-și ridice rezonanța din frecvențele trei/patru dimensionale în frecvențele patru/cinci dimensionale.

În cele din urmă și omenirea se va transmuta în expresiile ei cinci dimensionale. Tranziția din expresia trei dimensională în expresia patru dimensională nu este prea dificilă deoarece ea implică doar expansiunea conștiinței trei dimensionale în aura patru dimensională.

Dați-mi voie să vă reamintesc că eu, Gaia, îmi văd toate formele mele de viață ca expresii egale ale întrupării mele. Prin urmare, plantele, animalele și oamenii (animale mai înalte) mei sunt TOATE egale în inima mea. Știu că oamenii mei s-au pierdut în iluzia că expresia lor este superioară expresiilor plantelor și animalelor.

Această concepție eronată le-a permis celor pierduți să provoace o mare distrugere copiilor mei plante și animale, precum și pământului, apei, vremii și atmosferei mele. Din fericire, oamenii mei ascendenți își amintesc treptat că ÎNTREAGA viață este UNA.

Această amintire le permite oamenilor mei ascendenți să mă ajute în procesul ascensiunii planetare. Din nefericire, mulți dintre oamenii mei mai sunt încă adormiți și continuă să dăuneze altor expresii ale formei mele. Elementalii mei au vindecat daunele provocate în nenumărate zone ale corpului meu planetar, dar nu pot ține pasul cu comportamentul distructiv al oamenilor. 

Elementalii mei îi ajută acum pe oamenii mei ascendenți în speranța că acești oameni iluminați îi pot vindeca pe oamenii distructivi. Le voi permite acum Elementalilor mei să vorbească pentru ei înșiși. La fel ca multe dintre formele mele de viață, Elementalii mei trăiesc în Conștiința Unității. De fapt, singurele forme de viață care experimentează conștiința individuală sunt oamenii mei.

Această conștiință individuală a fost în același timp o binecuvântare și un blestem pentru omenire și pentru mine. Vorbind în numele tuturor membrilor planetei mele, spun ”Vă mulțumesc oameni dragi pentru întoarcerea voastră escaladantă la Conștiința Unității. Eu, Mama voastră, sunt foarte mândră de faptul că voi încă mai dețineți ”scânteia individualității” voastre în timp ce vă amintiți și să vă îmbrățișați Conștiința Unității expansionate.”

Pentru oameni individualitatea a fost o consecință a intensei mele polarități. Din fericire, pentru că eu mă întorc la expresia mea cinci dimensională a Conștiinței Unității, nu voi mai fi împovărată de provocările intensei separări a frecvențelor mai joase ale realității.

Cu toate acestea, este dificil pentru Tărâmul meu Devic să-și mențină formele stabile în timp ce atât de multe gânduri negative, emoții și concepte de dominare îmi umplu aura planetară. Din fericire, oamenii mei ascendenți își amintesc puterea creatoare a gândurilor și a emoțiilor lor. Ei învață și să-și echilibreze atributele divine ale înțelepciunii, puterii și iubirii.

Prin urmare, înainte ca Elementalii mei să vină în față pentru a comunica cu voi, aș dori să le mulțumesc dragilor mei oameni ascendenți că-și amintesc isprăvnicia pe care au promis să o mențină asupra corpului meu. Elementalii mei, care lucrează cu sârguință la revenirea formei mele în expresia sa cinci dimensională, sunt foarte încântați să se bucure de cooperarea oamenilor mei ascendenți.

Un comentariu de final pentru oamenii mei ascendenți, vă rog să vă amintiți că și voi aveți în corpul vostru Elementali care vă ajută în procesul vostru de ascensiune. Pe măsură ce vă amintiți să cooperați cu proprii voștri Elementali interiori, veți descoperi că transmutarea formei voastre va avansa într-un mod din ce în ce mai armonios și iubitor.

Primii mei Elementali care vin să vă vorbească sunt Elementalii Pământului, Gnomii.


Gnomii, Elementalii Pământului, vorbesc:

Bună Acumuitate Oameni Dragi,
Spunem ”Acumuitate” pentru că noi experimentăm numai ACUM-ul, așa cum o fac toți Elementalii. Noi experimentăm timpul numai prin percepția oamenilor noștri. Spunem ”oamenii noștri” pentru că noi trăim într-o unitate completă cu corpurile umane prin care curgem.

Noi, Elementalii Pământului suntem adeseori cunoscuți oamenilor drept Gnomi. Noi am fost implicați în vindecarea imenselor vătămări pe care oamenii le-au adus corpului lui Gaia, precum și alor lor proprii. Oamenii nu numai că au introdus în corpul lor o grămadă de substanțe toxice, dar au pus multe substanțe toxice și în corpul lui Gaia.

Aceste toxine au dăunat tuturor formelor de viață de pe corpul sacru al lui Gaia. Nu vom intra în enumerarea multelor moduri în care oamenii au otrăvit pământul și au perturbat echilibrul naturii pentru că acum suntem aici pentru a vă mulțumi.

Dragi oameni treziți și ascendenți, vrem să vă mulțumim pentru curățarea multora dintre rănile voastre personale și planetare care au rezultat din lunga călătorie a omenirii prin nopțile întunecate ale uitării. Noi îi putem percepe instantaneu pe oamenii care sunt în procesul vindecării corpurilor lor personale, precum și a corpului lui Gaia, pentru că ei acceptă mai multă lumină în forma lor.

Ei iau în ei această lumină, care le împinge întunericul inconfortabil la suprafață pentru a fi vindecat, deoarece ei sunt pregătiți să se curețe pe ei înșiși pentru a ajuta mai mult la ascensiunea planetară. Noi Gnomii putem transmuta mult mai ușor frecvențele trei/patru dimensionale ale omenirii prin ajutorul conștient dat de oamenii ascendenți.

De asemenea, ne ajută foarte mult atunci când oamenii își amintesc să-și trimită iubirea lor necondiționată comunităților noastre pământești, muntoase, din peșteri și de sub pământ. Când noi, Gnomii, suntem împuterniciți prin iubirea necondiționată a omenirii, putem lucra mult mai complet împreună cu oamenii pentru a curăța mizeria negativității lor trei și patru jos dimensionale.

Procesul prin care noi curățăm oamenii este similar îndepărtării florilor moarte de pe o plantă. Preaiubitele noastre flori își iubesc fiecare componentă a lor și își răspândesc forța de viață în mod egal prin ființa lor. Când oamenii îndepărtează florile moarte, energia care s-a îndreptat cândva spre vindecare poate să se îndrepte spre o nouă creștere.

În același fel, atunci când noi ajutăm oamenii să primească în ei mai multă lumină, le putem aminti în același timp că această lumină va revela orice întuneric interior, care este de obicei o versiune a fricii. Este de FOARTE mare ajutor pentru noi atunci când oamenii își transmută gândurile, emoțiile și acțiunile astfel încât să nu mai creeze răni astrale pe corpul fizic al lui Gaia. Odată ce aceste răni sunt create, noi, Elementalii, trebuie să ne concentrăm pe vindecarea lor.

Pe de altă parte, dorim să le mulțumim oamenilor care ne ajută acum la transmutarea vătămărilor care au fost create de uitarea omenirii și nevoia de a domina. Motivul pentru care oamenii au fost atât de distructivi se datorează faptului că ei și-au uitat propria lor putere.

Mulți oameni au uitat că ei au puterea de a crea sau dăuna ”pur și simplu” prin gândurile și emoțiile lor. Această putere uitată este cea pe care noi, Elementalii, dorim să o abordăm. Dacă vreți să rămâneți pe Gaia în timp ce ea transmută în expresia sa cinci dimensională, trebuie să vă amintiți că FIECARE gând și FIECARE emoție a voastră se va manifesta.

Din fericire, există o realitate prag a Noului Pământ, care va continua să aibă o scurtă întârziere între gânduri, emoții și manifestare. Cu toate acestea, chiar și în acea realitate NU veți fi în măsură să vă atașați atenția și percepțiile la NICI o matrice cinci dimensională dacă cădeți în frică. Atunci când cădeți în frică, rezonanța voastră cade înapoi în dimensiunea a patra joasă și a treia.

Noi, Gnomii, lucrăm mult cu Matricea lui Gaia, care se aseamănă cu oasele din corpul uman. Matricea crează și susține formele și iluziile Zonei 3D locuibile a Pământului în același fel în care oasele voastre vă susțin vehiculul vostru pământesc.

Dacă sistemul de susținere a oricărei forme de viață nu este puternic, atunci întreaga formă de viață va fi slăbită. Este minunat, și atât de profund  apreciat, faptul că mulți oameni participă la ceremonii de vindecare pentru Mama Pământ a lor.

Datorită dorinței voastre de a ne ajuta, vă cerem să ne ajutați în vindecarea Matricii lui Gaia astfel încât Ea să-și poată transmuta Matricea în formatul ei de o frecvență mai înaltă. Suntem conștienți și de distrugerea deliberată pe care oamenii întunecați au creat-o pe corpul lui Gaia și de daunele create de lăcomia pentru mai mult și mai mult, mai mare și și mai mare.

Cu toate acestea, asta este o problemă pe care voi oamenii ar trebui să o rezolvați. Știm că masele se trezesc din lungul lor somn al îndoctrinării și dominării. În fiecare zi se trezesc din ce în ce mai mulți oameni care se ridică pentru dreptul lor de a avea o viață fericită și pentru a-și lua puterea înapoi.

În lunga noapte întunecată a ultimilor 12.000 de ani, mulți oameni au suferit foarte mult. Din fericire, sunteți suficient de treziți ca să vă putem aminti cu multă iubire să fiți responsabili de propriile voastre gânduri și emoții. Vă rugăm să rețineți că fiecare gând al vostru se manifestă și că fiecare emoție a voastră îi dă viață acelei manifestări.

Dacă ați putea vedea multele forme gând pline de frică pe care noi trebuie să le ”pensăm de pe corpul lui Gaia”, atunci cu toții ați fi foarte rușinați. Sunteți conștienți de faptul că vă lăsați gunoiul fizic pe pământ, în apă, pe cer.

Pe măsură ce percepțiile voastre se expansionează în frecvențele mai înalte, veți deveni din ce în ce mai conștienți de gunoiul patru dimensional pe care oamenii îl răspândesc în aura corpului lor, a caselor lor, a locului lor de muncă și în fiecare loc în care își pierd stăpânirea conștiinței și cad în frică.

Dacă ne chemați, vă vom ajuta să vă amintiți că VOI sunteți creatorul realității voastre. Vă întrebăm acum, ce gânduri ați avut astăzi? Ce emoții ați experimentat? Dacă nu știți ce să răspundeți la întrebarea noastră, atunci uitați-vă doar la modul în care s-a desfășurat ziua voastră.

Voi ați creat această zi. Dacă doriți să aveți o zi mai bună, atunci FIȚI stăpânul propriei voastre energii. Fiți conștienți de faptul că noi, Tărâmul Elemental, suntem obligați să creăm ceea ce voi gândiți și simțiți. Amintiți-vă să recunoașteți și să simțiți puterea înțelepciunii voastre și înțelepciunea iubirii voastre.

Suntem bucuroși să vedem că unii dintre voi încep să-și transmute vehiculul bazat pe carbon într-un Corp de Lumină cristalin. Vă rugăm să vă amintiți că fiecare om este UNA cu Gaia. Prin urmare, pe măsură ce fiecare dintre voi vă transmutați propria voastră formă fizică, elementalii voștri cinci dimensionali vă vor părăsi corpul prin intermediul fiecărei expirații pentru a fi inhalați de un alt om, animal, plantă sau formă gând.

Da, și plantele și formele gând inspiră. Cum ar putea altfel primi lumina? Desigur, modul în care ele inhalează este diferit de al vostru. Dar, trebuie să vă reamintim să vă obișnuiți cu formele de viață care poartă forme care sunt foarte diferite de forma voastră umană. De asemenea, în timp ce expirația voastră călătorește prin mediul vostru și este inhalată de către alți oameni care transmută, acești alți oameni se conectează cu esența voastră.

Apoi, într-o zi, cercul se va închide, iar voi veți simți acea ”esență a voastră înșivă” într-o persoană pe care n-ați mai întâlnit-o niciodată. Prin acest mod de împărtășire a respirației voastre lumea voastră bazată pe carbon va transmuta într-o lume bazată pe cristalin.

Amintiți-vă că noi, oameni și Elementali, suntem o echipă care poate lucra ca UNUL pentru ascensiunea planetei noastre. Începeți prin a simți energia noastră elementală în corpul vostru. Vedeți-ne în corpul vostru, pe/în pământul vostru, în grădinile voastre și sub copacii voștri.

Le suntem extrem de recunoscători acelora dintre voi care crează ceremonii de vindecare și vă ridicați pentru drepturile lui Gaia. Cu toate acestea, vă cerem un pic mai mult. Vă cerem să vă amintiți că VOI vă creați realitatea prin gândurile și emoțiile voastre.

Dacă conștiința voastră devine întunecată și plină de frică, ne dați de făcut o grămadă de muncă în plus. Pe de altă parte, atunci când conștiința voastră este plină de lumină și iubire necondiționată, ne ajutați mai mult decât v-ați putea imagina vreodată.

Noi, Elementalii Pământului lui Gaia, vă mulțumim anticipat pentru ceea ce noi ȘTIM că veți face!





Traducere Monica Poka 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.