luni, 7 septembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 6 Septembrie 2015


Mesaj primit prin Marylin Raffaele

Salutări dragilor, suntem bucuroși să ne întâlnim din nou. Canalul a avut nevoie de o pauză deoarece și ea evoluează și crește în noile energii pe care le experimentați cu toții în aceste momente.

Multe continuă să se întâmple la toate nivelele pe măsură ce din ce în ce mai mulți se trezesc din vis. Mulți dintre cei care se trezesc nu înțeleg încă ce se întâmplă, ci mai degrabă văd schimbările interioare pur și simplu ca o schimbare a minților lor sau ca o părere nouă despre unele probleme. În realitate aceasta este o expansiune a conștiinței care le permite să treacă dincolo de multe credințe vechi bazate pe frică.

Bucurați-vă, prietenii mei, pentru că voi ieșiți din coconul dens al ignoranței și deveniți fluturi ai conștientizării chiar dacă nu credeți că asta sunteți.

Sunt mulți căutători spirituali serioși care continuă să mețină concepte legate de spiritualitate și de felul în care trebuie să arate ascensiunea. Cele mai multe dintre aceste idei vin din cărți cu istorisiri și informații despre experiențele altora – experiențe care de multe ori nu au fost înțelese pe deplin și prin urmare au fost interpretate și prezentate altora prin ochii conștiinței trei dimensionale și a credințelor religioase.

Experiența evolutivă a unei persoane nu va fi exact la fel cu a alteia. Fiecare dintre voi a trăit multe vieți cu experiențe diferite și sunteți acum aici cu lecții de învățat care sunt personalizate pentru voi. Experiențele fiecărei persoane vor fi diferite în funcție de ceea ce are nevoie pentru a putea trece dincolo de vechea energie și în adevăr. Adesori cei priviți ca niște ratați potrivit gândirii societății dobândesc, de fapt,  o creștere spirituală extraordinară prin experiențele alese de ei.  

Observăm că intrați cu toții într-o mai profundă înțelegere și conștientizare a ceea ce este de fapt iubirea, și cum să o trăiți. Falsele concepte ale iubirii din conștiința umană au dus de-a lungul vremii la o mare suferință și limitare pentru mulți. Acest lucru continuă cu copiii care sunt liberi de conceptele care limitează expresia lor de iubire și sunt învățați să nu iubească anumiți oameni sau în anumite moduri.

Iubirea a fost crezută a fi o emoție, lucru care-i face pe mulți să creadă că ei sunt incapabili să iubească necondiționat pentru că nu simt nici o emoție. Voi evoluați și iubirea începe să fie înțeleasă ca și realizarea și activitatea care curge dintr-o conștiință a Unimii – o recunoaștere a Divinității înnăscute a fiecărui suflet și a fiecărui lucru viu – indiferent de aparențele exterioare.

Această stare de conștiință atinsă recunoaște că TOATE lucrurile vii trebuie respectate și onorate pentru că nu există și nici nu poate exista vreodată ceva în afara lui UNU – O Conștiință Divină omniprezentă, omnipotentă și omniscientă. Omul nu este superior altor lucruri vii așa cum atât de mulți cred în mod fals. Când acest lucru este înțeles și îmbrățișat de către majoritate, lumea nu va gândi nimic despre conversația cu copacii, plantele, spiritele naturii și animalele așa cum mulți dintre voi o faceți deja.

Mențineți energia iubirii indiferent de ceea ce se întâmplă de-a lungul zilei voastre. Asta este practică. Nu vă angajați la nivelul energiilor de rezonanță mai joasă ci mai degrabă, pe cât de mult puteți, răspundeți fiecărei situații dintr-un spațiu de Lumină. Adeseori se întâmplă ca faptul de a fi liniștit și a nu face nimic în fața unor adversități să nu fie soluția spirituală care se crede a fi, ci mai degrabă o evadare ce reflectă o acceptare a energiilor mai jos dimensionale ca și putere. Când vă aflați într-o astfel de situație, întrebați-vă: ”Ce cred eu că mă face să să acționez sau să gândesc în acest fel?”

Înfruntați-i pe ”bătăuși” (care poate fi pur și simplu cineva care își varsă prostia asupra voastră) dintr-un spațiu de Lumină. Ați putea fi ghidați să rămâneți pur și simplu tăcuți dar această tăcere va fi diferită. ”Mă ascund și dau astfel putere la ceva?” sau ”Rămân în lumina adevărului și văd prin aparențe?” Ați putea fi ghidați ca doar să zâmbiți sau să spuneți ”Mulțumesc pentru părere”, sau chiar să răspundeți ferm prin cuvinte persoanei care va înțelege potrivit stării sale de conștiință.

Energiile de o rezonanță mai joasă nu pot intra în cele mai înalte. Păstrați-vă câmpul de energie plin de Lumină și adevăr de-a lungul întregii voastre zile, acordându-le altora libertatea de a trăi potrivit stării lor de conștiință atinsă. Acest lucru NU înseamnă că voi trebuie să stați într-o relație abuzivă în vreun fel.

Vrem să vă vorbim despre iubire ca și de energia care este și de ce este atât de important pentru indivizi să se iubească pe ei înșiși precum și pe alții. Iubirea în forma ei cea mai pură rezonează la un nivel foarte înalt – este Lumină pură. Când o persoană nu se iubește sau nu se onorează pe sine atunci blochează curgerea și integrarea acestei energii. Nu vă puteți lăsa pe voi înșivă afară din imagine dacă este să învățați și să experimentați Iubirea care este fundamentul a tot ceea ce există. Amintiți-vă, există doar UNUL care se exprimă pe sine în infinite forme și varietăți și, prin urmare, nu ați putea fi niciodată lăsați pe dinafară.

Mulți au fost învățați în mod fals că este spiritual să-și denigreze sinele. Nu este, această credință este o insultă adusă Divinului – adevărata voastră natură.

Iubirea, energia lui UNU este infinit prezentă și curge în SINE ÎNSĂȘI. Tot ceea ce vedeți, auziți, atingeți și mirosiți este EA ÎNSĂȘI, dar interpretată potrivit sării de conștiință a individului. Nimic și nimeni nu poate fi vreodată separat de SINE ÎNSĂȘI.

Înalta rezonanță a iubirii pare a vindeca, schimba și ridica pe cei care sunt receptivi, dar ceea ce se întâmplă de fapt este că aparența iluzorie se destramă, dezvăluind adevărul. Acesta este modul în care maestrul cunoscut drept Isus a vindecat. Conștiința Sa care a cunoscut și recunoscut numai perfecțiunea Divină a servit la ridicarea conștiinței celor receptivi în aceasta. Lumea a numit-o vindecare, dar ea a fost de fapt o revelație. Isus a fost un Arătător/Îndrumător de Cale care a încercat să învețe lumea că aceste daruri nu au fost numai ale sale așa cum încă mulți mai cred, ci sunt naturale odată ce această stare de conștiință a fost atinsă (nu doar intelectual înțeleasă).

Pe măsură ce un individ practică cunoașterea adevărului în orice situație, treptat aceasta devine starea sa de conștiință și începe să o manifeste în viața sa de toate zilele. Mulți fac greșeala de a crede că odată ce au o conștientizare intelectuală a adevărului, acesta va funcționa în viața lor. De exemplu, aruncarea medicamentelor în timp ce decretează ”Din moment ce sunt Divin, nu mai am nevoie de astea”, și apoi colapsează. Evoluția spirituală este atingerea treptată a unei conștiințe a Adevărului care conduce la un punct în care medicamentele pot fi într-adevăr aruncate. Acest lucru nu poate realizat într-o singură viață.

Vă apropiați de sfârșitul lecțiilor trei dimensionale și sunteți pregătiți să vă mutați într-o energie nouă, mai înaltă. V-ați făcut treaba, v-ați luptat și ați absolvit. Să știți acest lucru indiferent de orice aparențe exterioare. Nu ați citi și nu ați rezona cu aceste mesaje dacă acest lucru nu ar fi adevărat.

Înalt rezonanta energie a adevărului și a Iubirii adevărate care curge din conștiința atât de multora în acest moment, ridică lumea în ascensiune. Fiecare persoană care atinge o conștiință a iubirii necondiționate, adaugă mai multă lumină conștiinței mondiale universale. Nimic nu ține în existență imaginea dualității și separării, în afară de energia credinței în ele. Multe vor începe să dispară sau să evolueze în forme mai înalte pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni se trezesc.

Războiul, violența și lupta nu vor ridica niciodată lumea în pace. Aceste activități se pot manifesta numai datorită energiei de același fel care este investită în ele. Voi sunteți creatori, nu uitați asta. Voi aveți puterea de a schimba tot ceea ce doriți, dar formele mai înalte a orice se pot manifesta numai dacă există conștiința (substanța formei) necesară pentru manifestarea acelor forme mai înalte.

În acest moment important lumea și toți cei care sunt receptivi primesc un ajutor puternic de la ființe de lumină evoluate, îngeri, arhangheli și ființe planetare evoluate. Multe energii noi și înalte curg pentru a susține ascensiunea. Încercați să nu vă fie frică de viitor sau să încercați să vă dați seama exact cum trebuie să se întâmple toate, pentru că aici există o imagine de ansamblu mai mare decât ceea ce mintea umană poate înțelege.

Pur și simplu trăiți fiecare moment al fiecărei zile fără așteptarea de cum ”ar trebui” să se desfășoare pentru a fi ”corect”. Cel mai adesea, atunci când lucrurile nu merg așa cum voi vă așteptați, acolo este o lecție importantă de învățat. Nu sunteți acolo unde sunteți din întâmplare, voi ați ales să fiți aici și sunteți pe calea voastră fie că așa pare sau nu.

Este momentul să intrați în încredere. Aveți încredere că, în realitate, voi sunteți Ființe Divine care au experiențe trei dimensionale pentru a învăța și crește. Aveți încredere că sunt Ghizi și Ființe de Lumină care vă ghidează. Aveți încredere în fiecare moment în intuiția voastră chiar și în cele mai banale experiențe de zi cu zi. Aveți încredere că fiecare experiență pe care o aveți vă ajută să vă treziți la orice concepte sau credințe false pe care s-ar putea să le mai dețineți.

Ați știut că va fi dificil să trăiți în energiile mai joase atunci când ați ales să vă întrupați în aceste timpuri, totuși ați făcut-o știind că aceste timpuri vă vor oferi oportunități ca nici altele. Au fost și încă mai sunt mulți care speră să fie pe Pământ în acest moment. Fiți recunoscători că sunteți aici indiferent de orice dificultăți ați putea experimenta, pentru că acesta este un privilegiu binecuvântat.

Aveți încredere, relaxați-vă, și cel mai important, IUBIȚI.

Noi suntem Grupul Arcturian 9/6/15


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.