miercuri, 9 septembrie 2015

Luna Însângerată – Portalul Ganesha – 23-28 Septembrie – AA Metatron și Dimensiunea a 33-a


De Anna Merkaba

Salutări frumoasele mele ființe de lumină! Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală.

După cum mulți dintre voi sunteți conștienți ne îndreptăm spre un eveniment uimitor care va avea loc în perioada 23-28 Septembrie. Atât de multe au fost spuse despre Ultima Lună Însângerată și despre zilele precedente și următoare acestui eveniment. Am primit multe întrebări în legătură cu acest subiect. Mulți dintre voi sunt îngrijorați că ceva haotic se poate întâmpla în sau în jurul acestei date, și că în timp ce haosul face cu siguranță parte din acest proces, ceea ce suntem pe cale să experimentăm este un alt val de Trezire.

Așa cum și voi ați fost adormiți ani de zile și apoi deodată ați fost în mod brusc treziți prin diferite situații ”nu prea plăcute” din viața voastră, același lucru este pe cale să se întâmple și altora, așa că în și după 23 Septembrie o masivă trezire a sufletelor umane este pe cale să aibă loc. Lucru care poate fi destul de cutremurător, deși face pur și simplu parte din procesul de trezire. Cu toate acestea, cele mai multe informații pe care le împărtășiți cu mine în legătură cu distrugerea pământului, nu sunt exacte după cele mai bune cunoștințe ale mele.

Și deși va exista distrugere, distrugerea care va exista este cea a vălului uitării, a vechilor paradigme de gândire și a vechilor tipare de a fi. Toate acestea vor dispărea.

Am primit foarte multe întrebări și despre CERN și ce rol va juca în acest eveniment și răspunsul pe care l-am primit de luni de zile deja este că CERN va ajuta la deschiderea Porții către Antares. Deși ideea inițială a fost crearea lui în scopuri răuvoitoare, datorită schimbării în conștiință care a avut loc deja pe această planetă, energia a fost schimbată suficient de mult pentru a modifica scopul pentru care a fost construit și va fi folosit efectiv ca instrument în a ajuta omenirea să meargă înainte cât mai repede posibil.

După cum am precizat în mesajele mele precedente în ceea ce privește ultima lună însângerată, timpurile care urmează sunt incredibil de favorabile! Vechiul pleacă făcând loc unor experiențe noi și frumoase  și unor evenimente sincronizate de aliniere a celor care sunt pe deplin pregătiți, cu adevărata voastră cale de viață și misiune aici pe Pământ.

Am primit și mesajul că Portalul Ultimei Luni Însângerate are drept generic pe Ganesha sau Elefantul. Acesta este un Portal al Triumfului, Trezirii, Puterii, Extraordinarelor Oportunități pentru Creștere și Iluminare, Abundență, Dezvăluire, Adevăr, Bunăvoință, Purificare, Iubire și Lumină.


”Ganesha este Lordul și distrugătorul răului și obstacolelor. Este venerat și ca Zeu al educației, cunoașterii, înțelepciunii și bogăției. Capul lui Ganesha simbolizează Atmanul sau Sufletul, ultima realitate supremă a existenței umane, iar corpul său simbolizează Maya sau existența pământească a ființelor umane. Capul de elefant denotă înțelepciunea iar trompa sa reprezintă Om, sunetul simbol al realității cosmice. În mâna dreaptă de sus Ganesha ține o țepușă care îl ajută să propulseze omenirea înainte pe calea veșnică și să înlăture obstacolele din cale. Lațul din mâna stângă a lui Ganesha este un instrument blând pentru capturarea tuturor dificultăților.

Ganesha este și distrugătorul vanității, egoismului și mândriei. El este personificarea universului material în toate variatele sale manifestări magnifice. ”Toți hindușii îl venerează pe Ganesha, indiferent de credința lor sectantă,” spune D.N. Singh în ”Un studiu despre Hinduism”. ”El este atât începutul religiei cât și reuniunea pământească pentru toți Hindușii.”

Simbolic reprezentarea elefantului are de-a face în primul rând cu puterea, onoarea, stabilitatea și răbdarea, printre alte atribute.

În modul hindus de gândire, elefantul se găsește în forma lui Ganesha care este Zeul norocului, destinului, protecției și este o binecuvântare pentru toate proiectele noi. Ganesha în toată gloria sa magnifică vibrantă de elefant, are intenția de a îndepărta obstacolele în locul vostru.

Puterea elefantului este extraordinară. Nici un animal de pe Pământ nu poate să se compare ca putere cu elefantul. Acesta își cunoaște propria sa putere și pășește cu încredere de-a lungul câmpiilor conștient de puterea sa. Își folosește înțelepciunea și este foarte inteligent și se gândește la toate lucrurile pe baza concluziilor sale.

Manifestarea este un alt dar al elefantului. Pentru că este atât de răbdător cu gândul, și ia în considerare tot ceea ce a experimentat, fie în vise fie treaz, el are puterea de a crea realitatea din acea cunoaștere. El culege gândurile ca și fructele din pomul care-i hrănește realitatea. El nu face nici o diferență între gând și lumea fizică, și acesta este secretul puterii sale de manifestare!

Deci, cu cât mai mult ne apropiem de această dată, cu atât mai ușori și mai împuterniciți vă veți simți. Cu toate acestea, rețineți că deoarece mulți se vor trezi, s-ar putea să fie ceva haos în jurul vostru, deoarece sufletele nou trezite vor fi foarte derutate de lucrurile pe care le vor experimenta, simți și vedea. Pentru cei neinițiați, și în special cei care au fost codificați în urmarea curentelor religioase principale, tot ceea ce vor experimenta îi va speria până-n miezul lor. Mulți vor crede că înnebunesc și se vor panica. Și va depinde de noi, cei care ne-am trezit deja, să-i calmăm și să le explicăm că tot ceea prin ce trec este o parte absolut normală și naturală a trezirii. Le vom oferi apoi instrumentele care să-i ajute. Toate acestea se vor petrece la nivel micro (în comunitățile noastre locale) și la nivel macro (peste tot în lume).

Aceia dintre voi care ați încheiat faza de purificare, următorii pași în propriul vostru proces de ascensiune vor continua să se dezvăluie rapid în jurul vostru. Veți intra pe deplin în propria voastră putere. Veți fi dăruiți cu miracole mari și mici. Totul în viața voastră va cădea brusc la locul său, ușile vă vor fi deschise și oportunități uimitoare vi se vor prezenta ca și pe o tavă de argint. Toate acestea sunt deja pe drum, dar odată ce portalul este deschis, comunicarea cu sinele voastre mai înalte și cu alte tărâmuri va fi mult mai ușoară, lucru care vă va permite să vă începeți antrenamentul și să deveniți cu adevărat maestrul propriei voastre vieți și un co-creator binevoitor al acestei realități.

Deci, după cum puteți vedea, ne îndreptăm spre miracole, iluminare, o comunicare mai clară și mai directă cu omologii noștri binevoitori, dezvăluiri de tot felul și schimbări majore în viața noastră de zi cu zi, cu rezultate benigne pentru toți cei implicați.

Pregătiți-vă pentru Sărbătoare, dar păstrați-vă energiile în echilibru, deoarece mai avem de călărit încă pe un pic de teren accidentat până în 17 Septembrie când energia pe care o așteptăm cu nerăbdare cu toții va începe să curgă pe deplin în calea noastră. Amintiți-vă propria voastră putere și folosiți tot ceea ce aveți la îndemână pentru a vă stabiliza, curățați-vă, purificați-vă, rămâneți împământați și pe deplin conectați la iubirea necondiționată pentru voi înșivă și cei din jurul vostru.

Acum, acestea fiind spuse, aici aveți canalizarea pe care am primit-o de la AA Metatron și Dimensiunea a 33-a:

”Ecuația matematică teoretică a adeziunilor și agendelor psihologice ale impulsului prezent și trecut se rotește întrebător pe propriile sale axe. Confirmările teoretice ale sălașurilor pământești își pierd înțelegerea febrilă și colapsează în structurile ideale ale ființei. Întâlnirile benigne cu natura cinci dimensională țese în mod complicat noi vibrații coerent ajustate.

Pentru că frecvența lumii voastre cunoscute se schimbă cu rapiditate în fața voastră, frecvența la care au operat pământenii se schimbă rapid pentru voi acum. Odată cu acel impuls vine și un moment în înțelegerea obiectivelor sinelui creator, iar în acele obiective se află și o legătură cu grădina adevărului divin păzită. În acel obiectiv se află ușa către grădina adevărului divin păzită și iluminare.

Este astfel cu zelul și anticiparea recompensei care este atingerea sălașului vostru pământesc cu care inaugurăm acest mesaj. Energiile care culminează în eter, energiile care sunt transcense în sub-conștientul impulsului ales de voi se intensifică în gradul lor de justețe. Se intensifică în gradul lor de justețe pentru a deschide calea unei noi desfășurări divine.

Predați-vă, predați-vă noilor energii care intră pe Gaia. Predați-vă și permiteți-i acestei energii magnifice cu intenții pur divine să vă scalde în efervescentele și miraculoasele energii de lumină. Pentru că energiile efervescente vă vor purifica și fixa în identitățile nou găsite în psihicul vostru o dată pentru totdeauna.Prin haosul impulsului vostru prezent, voi veți găsi lumina interioară. Veți găsi lumina interioară și cheia care să aprindă o astfel de pasiune pe care nu ați mai experimentat-o încă prin vehiculul ales de voi.

Invocarea nou găsitelor identități, invocarea nou găsitelor octave ale ființei, sunt încorporate cu rapiditate în chiar celulele sălașurilor voastre pământești. Predați-vă în ceața luminii și a întâlnirilor binevoitoare cu tipul cinci dimensional. Pentru că numai prin predare și eliberare sufletul vostru poate răsări cu adevărat și FI.

Și astfel, unificarea principiilor, curățarea și unificarea care au fost într-adevăr pe agenda ultimelor câteva luni ale înțelegerii voastre umane a timpului, ajunge cu adevărat la un sfârșit și o nouă fază a iluminării se apropie cu rapiditate de realitatea voastră cognitivă a ființei voastre.

Predați-vă, eliberați, dați drumul ultimilor stropi de mizerie care se mai ascund încă în umbrele de odinioară. Înțelegeți că faza de purificare se apropie de sfârșit și o nouă Eră se apropie cu rapiditate. Eliberați, Dați drumul și Permiteți.

Și astfel, miracolele abundă pentru voi toți, miracole de proporții inimaginabile, pentru că tot pentru ceea ce ați lucrat cu sârguință se va manifesta cu o mare putere și splendoare introducându-vă într-o nouă stare dimensională de a fi, permițându-vă să experimentați ceea ce cu adevărat este, eliberându-vă de eonii trecuți care nu au nici o legătură cu ceea ce voi sunteți cu adevărat. Conectându-vă cu divinitatea din voi și conducându-vă pe drumul spre fericire, abundență, sănătate și unificarea polarităților cognitive.

Asat este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.”


 Notă: Noțiunea de sălaș pământesc observ că se referă la corpurile noastre.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.