vineri, 11 septembrie 2015

Crearea Formelor – Gând Multidimensionale și a Câmpurilor de Energie pentru Ascensiunea lui Gaia


De Mytre Pleiadeanul

De Suzanne Lie

Dragi voluntari în a vă lua un corp pe Gaia, vrem să știți că noi, familia voastră galactică și celestă, suntem aici. Suntem aici pe Pământ, dar rezonăm la un tipar de frecvență ușor mai înaltă decât omenirea. Acest tipar de frecvență ne servește drep camuflaj, astfel încât să putem umbla liberi prin zona voastră de habitat fără a fi văzuți.

Cu toate acestea, dacă vă expansionați conștiința multidimensională înnăscută în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni, vă puteți închide ochii fizici și privi prin cel de-al Treilea Ochi al vostru. Când ”priviți” prin al Treilea Ochi, veți avea o conștientizare a prezenței noastre.

Cu alte cuvinte, cei care își pot expansiona conștiința, și prin urmare și percepțiile, în frecvența celei de-a cincea dimensiuni, ne pot percepe prezența. La început ne veți percepe ca pe niște câmpuri de energie fluctuante deoarece va dura puțin din ”timpul” vostru să vă amintiți cum să acceptați dimensiunea a cincea în câmpul vostru perceptual.

Acest proces de percepere conștientă a celei de-a cincea dimensiuni va începe prin ascuțirea capacității voastre de a percepe în mod conștient formele-gând și câmpurile de energie multidimensionale. Formele-gând multidimensionale (o creație individuală) și câmpurile de energie multidimensionale (o creație colectivă) sunt inițiate în dimensiunea a treia și se expansionează rapid în dimensiunile mai înalte.

Prima dată veți percepe aceste forme-gând ca și câmpuri de energie în planul eteric, care este prima rezonanță dincolo de planul fizic. Aceste forme-gând și câmpuri de energie multidimensionale își au originea în tărâmul fizic și se expansionează în tărâmurile mai înalte.

Formele-gând și câmpurile de energie multidimensionale se bazează pe gânduri de o frecvență mai înaltă, altruiste în ceea ce privește transmutarea colectivă a lui Gaia și a locuitorilor Ei. Când este adăugat și ingredientul important al iubirii necondiționate și un vârf de cuțit de foc violet, este creată o formă-gând multidimensională și/sau un câmp de energie multidimensională.

Când creați o formă-gând sau un câmp de energie multidimensional, voi creați de fapt un portal care își are originea în dimensiunea a treia și se expansionează în dimensiunile mai înalte. Acest portal servește ca și cale către Acasă în realitățile mai înalt dimensionale alese de voi.

Dar amintiți-vă, dacă forma-gând sau câmpul de energie pe care l-ați creat este pentru câștigul vostru personal, acesta va rezona doar la nivelul dimensiunii a treia/patra. Pentru a fi siguri că forma-gând a voastră este multidimensională, vă rugăm să nu uitați să o includeți și pe Gaia și pe TOȚI locuitorii Ei.

Acești locuitori îi include și pe cei întunecați care au apărut ca să vă facă viața prea grea. Cu toate acestea, VOI sunteți creatorii vieții voastre. Voi ați scris în contractul vostru de dinainte de naștere fiecare angajare cu întunericul care era necesară pentru ca voi să vă puteți transmuta pe deplin întregul vostru ciclu de întrupări pe Pământul lui Gaia.

Voi ați venit pe Gaia în acest ACUM pentru a transmuta orice rămășiță de întuneric din nenumăratele voastre întrupări Pământești. Cel mai important lucru, voi transmutați acea rămășiță nu pentru sinele vostru personal, ci pentru planetă.

Când alegeți să vă serviți planeta în acest fel, conștiința voastră se expansionează de la conștiința personală la conștiința planetară. Acest punct este vital ca voi să-l înțelegeți pentru că dacă aveți scopul egoist de a ”scăpa de pe planeta asta”, nu vă veți expansiona conștiința în dimensiunea a cincea.

Și mai important, nu veți fi de ajutor ascensiunii planetare dacă veți crea o formă-gând egoistă, care poate rezona cel mult la mijlocul dimensiunii a patra. De-a lungul întrupării voastre prezente, voi v-ați curățat câmpul de energie personal prin stăpânirea lecțiilor voastre a ”cauzei și efectului”.

Legea cauzei și efectului este ”Energia emisă/trimisă înafară este ÎNTOTDEAUNA energia primită/care se întoarce.” Pur și simplu, această lege afirmă că ceea ce trimiteți în realitatea voastră se va întoarce la voi. Dacă aveți o frecvență joasă a conștiinței, va dura mai mult ”timp” ca ceea ce trimiteți în afară să se întoarcă la voi.

Acesta este motivul pentru care cei putere-asupra nu și-au primit încă înapoi câmpurile de energie pe care le-au emis. Cu toate acestea, cei pierduți nu pot să-și expansioneze conștiința, nici măcar în dimensiunea a patra pentru că efectele cauzelor lor îi așteaptă în acea frecvență a realității.

Aceia dintre voi care au atins un anumit grad de stăpânire a Legii Cauzei și Efectului, încep să aibă experiențe cinci dimensionale a întoarcerii/efectului din cauzele voastre multidimensionale. Cu alte cuvinte, voi vă amintiți cum să creați formele-gând și câmpurile de energie multidimensionale.

Când ați învățat pentru prima dată să fiți creatorul realității voastre, ați timis în mod inconștient în afara voastră forme-gând bazate pe frică cum ar fi ”Nu am destul”. Apoi, ”nu destul” se va întoarce la voi. Din fericire, în ”timpul” vostru v-ați dat seama de greșeala pe care ați făcut-o și ați început să vă ascultați gândurile înainte de a le trimite afară în lumea voastră.

Ați învățat că dacă trimiteți în afară ”recunoștință pentru ceea ce aveți deja”, puteți elibera toată frica de pierdere și crea abundență prin a fi recunoscători pentru ceea ce aveți. În acest fel, ați câștigat acest grad de stăpânire asupra unuia dintre constructele operaționale primare ale lui Gaia, adică energia trimisă în afară este egală cu energia care se întoarce.

Prin urmare, ați intrat în înțelegerea că fiecare gând și emoție a voastră se alătură în forme-gând puternice pentru a crea matricea pe care se bazează prezenta voastră întrupare personală și colectivă.

Din fericirea, stăpânirea din ce în ce mai mare a cauzei și efectului v-a învățat că atunci când trimiteți în afară forme-gând și câmpuri de energie pozitive, acestea se vor întoarce la voi. Prin practicarea acestei legi a ”dacă dorești ceva – dăruiește-l altuia” viața voastră își începe transmutarea în stări de conștiință din ce în ce mai înalte.

Pe măsură ce intrați într-o conștiință mai înaltă, veți începe să percepeți frecvențe mai înalte ale realității. Prin aceste percepții mai înalt dimensionale, vă amintiți din ce în ce mai mult de SINELE vostru mai înalt dimensional. Aceste percepții vor fi probabil captate cu cel de-al Treilea Ochi al vostru deschis și/sau Inima Înaltă.

Vă veți folosi cel de-al Treilea Ochi sau Inima Înaltă, pentru că ochii voștri fizici nu sunt calibrați să recunoască această frecvență a realității ca fiind reală. Creierul vostru fizic este calibrat să perceapă dimensiunea a cincea ca ”doar imaginația voastră”. Dar, amintiți-vă, ”imaginația” voastră este gândirea voastră cinci dimensională.

Noi (sinele meu Mytre și Arcturianul), stăm în fața ta în Corpul nostru de Lumină cinci dimensional. Asta este, eu sunt în Corpul meu de Lumină cinci dimensional, dar Arcturianul rămâne într-o formă nedefinită care oscilează în sus și în jos pe scala de frecvență a realității.

Arcturianul schimbă frecvențele pentru a-ți aminti că noi, tu și întreaga viață este multidimensională. De asemenea, Arcturienii își coboară rareori pachetul de energie sub dimensiunea a zecea. În curând, voi – membrii echipei noastre aflate departe – vă veți coborî rareori frecvența mai jos de Corpul vostru de Lumină.

Desigur, ”curând” este un cuvânt trei dimensional, legat de timp. Prin urmare, nu are nici o semnificație în tărâmurile lui ACUM. Îți cerem să meditezi pentru un moment, să îți expansionezi conștiința dincolo de timp. Da, este destul de simplu pentru tine acum. Provocarea ta s-a mutat în rămânerea în constrângerile timpului.

Această provocare se va referi în curând la toți voluntarii noștri, deoarece ACUM-ul pentru întoarcerea la SINELE vostru se apropie. Cu toate acestea nu vă putem da un ”timp/moment” deoarece schimbarea nu are legătură cu timpul, are legătură cu frecvența.

Când vă amintiți pe deplin și câștigați un grad de stăpânire a conștiinței voastre multidimensionale, veți fi în stare să fiți în timp, precum și în ACUM. Cu toate acestea, atunci le veți apărea oamenilor limitați de timp așa cum îți apărem noi ție – ca forme de lumină oscilante.

Pe măsură ce începeți să experimentați transmisiile cinci dimensionale în timp ce sunteți angajați și în conștiința voastră obișnuită 3D/4D, veți avea scurte experiențe de ”clipit afară” din orice experiență 3D ați fi avut.

Deoarece creierul vostru fizic este incapabil să adere la acea frecvență înaltă a informațiilor, va fi nevoie să vă amintiți să vă stocați comunicările mai înalte în Mintea voastră Multidimensională înainte de a vă întoarce pe deplin la realitatea voastră 3D.

Mintea voastră Multidimensională este capabilă să experimenteze atât realitatea fizică cât și realitățile mai înalt dimensionale în același ACUM. Probabil va necesita o anumită ”practică”, precum și o conexiune conștientă cu Sinele vostru Mai Înalt pentru a vă integra experiențele cinci dimensionale în viața voastră fizică.

Acesta este momentul în integrarea multidimensională în care procesul vostru de creație și/sau citire a formelor-gând multidimensionale vă va fi de foarte mare ajutor. Aceste forme gând multidimensionale sunt de fapt portaluri care vă pot ghida conștiința de-a lungul unei ”căi secvențiale” în care puteți să vă adaptați treptat la fiecare frecvență a realității înainte de a trece la următoarea.

Ați avut cu toții experiențe patru dimensionale prin intermediul viselor voastre, care vorbesc un limbaj ”simbolic” care poate fi dificil de înțeles. O formă-gând multidimensională este un câmp de energie pură de care puteți fi conștienți sau nu că-l experimentați.

Asta este, sinele vostru trei dimensional poate să NU fie conștient de acea experiență, dar sinele vostru patru și cinci dimensional va fi. Sinele vostru fizic poate experimenta o ”cădere de timp”, ”spațiere afară” și/sau momente de uitare.

Cu toate acestea, acesta este de fapt un moment de amintire a Multidimensionalului VOI care a fost uitat în graba vieții cotidiene. Prin urmare, vă recomandăm să începeți fiecare zi prin a vă permite să vă re-conectați cu SINELE vostru Multidimensional.

Vă recomandăm să vă găsiți un moment, chiar dacă acesta nu este un punct de maxim al zilei, în care să vă puteți acorda cel puțin 15 minute pentru a vă acorda la SINELE vostru. Dacă puteți, stabiliți un ritual, cum ar fi:  
-          Mergeți în același loc, la același moment al zilei
-          Luați-vă ceva de scris ca să vă puteți scrie experiența
-          Dacă vă place muzica, puneți-vă o muzică lină
-          Citiți ceva spiritual câteva momente pentru a vă putea ”scutura de 3D”
-          Închideți ochii și reflectați asupra a ceea ce ați citit
-          Cu degetele pe tastatură, sau cu stiloul în mână pe hârtie, relaxați-vă și respirați într-o stare de conștiință mai înaltă/relaxată
-          Pentru a începe, puteți întotdeauna scrie ceva cum ar fi:
      ”Dragă UNUL, (Sine Înalt, etc.) Ai un mesaj pentru mine ACUM?
-          Relaxați-vă și eliberați orice așteptare sau gândire
-          Permiteți-i stiloului să scrie sau degetelor să se miște peste tastatură

Dacă stați cu acest plan simplu, veți începe să construiți treptat o relație personală cu SINELE vostru Mai Înalt. Este de ajutor să faceți acest exercițiu în același moment al zilei și în același loc de fiecare dată.

Dacă puteți menține acest angajament în fiecare zi timp de 21 de zile, voi veți crea un ”obicei”. Apoi, dacă săriți o zi vă va ”lipsi acel timp petrecut cu SINELE vostru”. Vă veți da seama și de importanța de a vă ține promisiunea față de SINELE vostru.

Dacă nu puteți avea această întâlnire în fiecare zi, atunci încercați să fiți consecvenți cu zilele pe care le alegeți astfel încât să puteți să vă ”respectați angajamentul de a vă întâlni cu SINELE”. Amintiți-vă, sunteți importanți și Gaia are nevoie de VOI!

Odată ce vă amintiți cum să comunicați cu SINELE vostru Multidimensional, ”canalul” vostru – însemnând câmpul de frecvență al pachetului vostru de energie – va fi deschis tuturor Galacticilor, Celeștilor și Maeștrilor Ascensionați care sunt pregătiți ACUM să comunice cu VOI!

Binecuvântări dragilor care v-ați luat un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia.
Vă mulțumim pentru serviciul vostru și vă felicităm pentru curajul vostru.

Binecuvântări,
Mytre, Pleiadeanul


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.